Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    08. Kolovoz 2018. 09:52

Pticaselicazgst

Mina divna busica i fit mama 😊😍
    Btw jel to imas istetoviran vjencani prsten? Meni je to prekrasnoo. Htjela sam i ja, al je muzu bilo bzvz. 😅

Stavila sam nakon zaruka na desni kaziprst, razmišljali smo i mi al opet to ti je zeznuto podrucje za tetovaze nikad ne znas kako ce uspit i koliko ce potrajat da se ne razmaze i sve to pa sam se nakraju samo ja zrtvovala jrr sam to odlucila i nema sanse da ne stavim 🤣

Vanda..
    08. Kolovoz 2018. 09:53

Mina bas ste lijepi 

Curke, jel ima koja problema sa disanjem, onako 'plitko' disanje, kao da zrak stoji tu negdje, ne ide u pluca? Ne znam kako drugacije objasniti. 
    Znam da to bude zbog stitnjace, ali pijem terapiju pa se nekad malo popravi, a nekad je bas uzasno. 
    Zadnjih par dana bas tesko dolazim do zraka

SarahZg
    08. Kolovoz 2018. 09:53

Kani07

Jutro cure !Ja sam ustala kao da me neko gazio,odvratno.
    I meni je grlo crveno al nije ni cudo hladno pijem jer ja toplo ne mogu pit,napravim caj od brusnice i led stavim😊.Klima me toliko zivcira al sta cu kad je vruce za poludit.Uglavnom prava razmazena trudnica😅😅😅

Za  nos ako vam treba možete onu morsku vodu. Ja sam uvijek operil koristila jer je kod mene nos kaos. A kak sad nesmijem pomogne si s tom vodom STERIMAR. 
    * Jutro po svima

SarahZg
    08. Kolovoz 2018. 09:55

SarahZg

Kani07

Jutro cure !Ja sam ustala kao da me neko gazio,odvratno.
    I meni je grlo crveno al nije ni cudo hladno pijem jer ja toplo ne mogu pit,napravim caj od brusnice i led stavim😊.Klima me toliko zivcira al sta cu kad je vruce za poludit.Uglavnom prava razmazena trudnica😅😅😅

Za nos ako vam treba možete onu morsku vodu. Ja sam uvijek operil koristila jer je kod mene nos kaos. A kak sad nesmijem pomogne si s tom vodom STERIMAR.
    * Jutro po svima

Jutro svima.

Ja se stvarno nadam da ne zamjerite ovo pisanje. Moram sve dvaput provjeravati jer mi užasno šteka ovdje na forumu nemogu prepraviti riječi niti nekad obrisati osim ako sve ne brišem.

Mina93
    08. Kolovoz 2018. 09:59

Da isto je ful simpa kako svaka drukcije izgleda a sve smo tu negdi po tjednima 😊😁
    Ja jos uvijek mogu gornji dio trbuha uvuc  bas zgodno izgleda haha uvuceno i onda poslije dole brezuljak

barbiemama
    08. Kolovoz 2018. 10:12

ja sam sinoć isprobavala stare traperice i još stanem. to mi je putokaz koliko će mi se noge i bedra udebljat :D

dobila sam za sada 2 kg. ne čini se puno, ali svejedno ja vidim razliku.

• iamhappy
    08. Kolovoz 2018. 10:25

jutro drage, 
    bila sam jucer na kontroli, sve je ok, miom je malo stao s rastom, beba je super, sve je mjerila ponovno, srce kuca ko veliko, jako je nemirna i ziva beba, pa je morala loviti da bi uzela mjere.
    i ona je rekla da je curica (ako se nista ne promjeni dodatno :-) ) 
    sad sam na 16+4, i u onoj fazi kad jedva cekam da dode 20 tj. :-)

barbiemama
    08. Kolovoz 2018. 10:31

iamhappy, drago mi je da je sve dobro prošlo na pregledu. i čestitke na maloj živahnoj curki :*

• iamhappy
    08. Kolovoz 2018. 10:34

barbiemama

iamhappy, drago mi je da je sve dobro prošlo na pregledu. i čestitke na maloj živahnoj curki :*

Hvala puno draga :-)

Ana89
    08. Kolovoz 2018. 10:53

iamhappy, odlične vijesti ☺️☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.