Mi bi sad u nedjelju trebali na Krk na jednodnevni kupanac, ali obzirom na gužve ne znam koliko nam je to pametno... glupo bi bilo zaglaviti na cesti pa da put od inače 2h traje 5h... pogotovo se bojim krkljanca na povratku u nedjelju navečer... obavezno nosim mekani jastučić i sluške za mob
Curke mene iskreno malo frka za malog, jedva mi se javlja od jucer najradije bi se narucila za pregled odma popodne 😭😭 a imam jos 10dana do pregleda
Mi bi sad u nedjelju trebali na Krk na jednodnevni kupanac, ali obzirom na gužve ne znam koliko nam je to pametno… glupo bi bilo zaglaviti na cesti pa da put od inače 2h traje 5h… pogotovo se bojim krkljanca na povratku u nedjelju navečer… obavezno nosim mekani jastučić i sluške za mob
Proslu ned navecer kad se moj mug vracao u zg nije bilo guzve al on je iz zd krenuo nesto prije 9.. Tako da ako idete tako bas navecer mozda izbjegnete guzvicu, al svejedno i je malo zeznuto jer ce biti vikendom i guzva na plazi i sve 😒
Iamhappy čestitke na curki 😍
Meni je tlak 90/50, taman odgovara dobi od 1 do 12 mj, a tako se nemoćno i osjećam 😂😂
url=https://lilypie.com]
Curke mene iskreno malo frka za malog, jedva mi se javlja od jucer najradije bi se narucila za pregled odma popodne 😭😭 a imam jos 10dana do pregleda
ma meni se jedan dan ful javlja, pa onda jedan dan skoro uopće, pa drugi dan samo popodne. prođu i meni negativne misli glavom, ali ih brzo maknem s uma. opusti se, sigurno je sve u redu :)
mene naživcirala mamina sestra danas. ne misli ništa loše, no nije nikada imala djecu. i sad ona mene uvjerava da za bebu može neki krevet koji je dimenzija za školarca i naravno, bez ikakvih ograda i ičega. kakti, pa brzo će on narasti i to će mu bit dobro. a do tada nek se kotrlja i pada po podu bez ograde, valjda. užas.
Moja se beba javlja, vec par dana osjetim neko lupkanje, a danas i jucer bas intenzivno lupka taman mi se blago podigne stomak na tom mjestu gdje lupne 😃
Poz curke
Ja sam danas posebno nervozna i koma cim se blizi pregled i to od sad idem u TA u petrovu do sad sam bila na humanoj i onda kad sam jos cula da tamo nemaju ultrazvuk da ih ne rade vec te posebno narucuju za glavnu zgradu u podrumu iskreno bas sam nekako razocarana. Sta nebi s obzirom na povjest spontanih pobacaja teskog zatrudnjivanja i ivf trudnocom s pikanjem trebala bit pod strozim nadzorom i pracena uvjek ultrazvukom.... do sad sam bila uvjek gledana ultrazvukom ali sad kad sam ovo saznala iskreno mislim da cu na kraju morat i privatno... uglavnom iskreno bas se lose osjecam i place mi sei tak me strah svega neznam kak da si pomognem ocito mi je takav glupi dan...
Lily, shvaćam da želiš vidjeti bebu i da bi te to umirilo. naruči se privatno ukoliko bi inače bila uzrujana. no, smiri se. lako se naručiš privatno samo na uzv, ništa strašno :)
Lily, shvaćam da želiš vidjeti bebu i da bi te to umirilo. naruči se privatno ukoliko bi inače bila uzrujana. no, smiri se. lako se naručiš privatno samo na uzv, ništa strašno :)
Hvala barbi i to sta kazes ali ocito mi je takav dan
I da jucer sam isla u kino gledat mamamia cure moje da sam ja znala da toliko scena emotivnih ima vjerujte mi u ovom stanju nebi isla to gledat u kino nego doma sa hrpom maramica znaci jedva sam se suzdrzala da ne pocnem ridat ali uglavnom film je 🔝🔝🔝
i mene danas neka nervoza ulovila. šefica mi priča neke priče o ljudima koje ne poznajem i smara me. plus, uvalila mi je hrpu posla da kakti odradim prije petka kad idem na GO. i ta vrućina. baš jedva čekam doć doma jer imam obivdno nadrkanu facu na poslu :D
Sortiraj odgovore
Najstariji