Maggie,
☹️ samo pisi, sve se ovdje "ispusemo". Vjerujem da ima i trudnickih hormona, kao i kod mene same, ali i te neke muske strane, sto ne kontaju da su nam sada stvarno potrebne te neke sitnice i njihova podrska. Ma od nikog drugog ne treba, dovoljni su oni. Javi mi se, pitaj gdje je i kada planira kuci. Ja svog zivkam kada se izgubi sa drugovima duzi vremenski period. Bas mi skoro rece, samo njemu telefon zvrci, s reko samo tebi je zena trudna u drustvu!! Mislim navodim ti primjere, da vidis da im je to tako svima. Vjerujem da su i ostale cure znale dozivjeti isto.
dva kombinezina 56 i ovaj plavi 50..eh sad mene hvata panika jer ne znam kak tu robicu kombinirati…2.i 3. su deblji..jel ispod njih ide jos bodi?
kako bebu obući za spavanje? jel ovo oblekica za spavanje? kako ju obuci za po doma, mozda neki bodi pa majcica pa hlacice i carape? ….aaaa panikaaaa
Mene isto ulovi panika kad krenem razmisljati kako obuci bebu… Sta cu joj obuci za izlazak iz rodilista, hoce li biti previse, premalo, hladno, vruce… Sta po kuci, sta za spavanje, koliko slojeva, kako cu znati kojim redosljedom, jel joj vruce, jel joj hladno… Velicinu 50 ili 56… Ajmeeeee 😂😂
ja dobila slom zivaca u trgovini a ovaj moj okreće očima 😂
truskawka jesi već imala bruh ili? mozda da odes na hitnu? mozda ce ti oni nesto dat
Nisam imala ali sam imala slicna peckanja u pocetku u podrucju jajnika, ali nije tak jako bilo. Sad mi je trbuh uzasno napet i razlika u kilazi od jutra do navecer je 3 kile i mislim da je to jako veliko opterecenje za trbuh..tak da def moram probati s nekakvim pojasom..a ako se ovo bude sirilo ili nesto ici cu na hitnu
❤N i V💙
dva kombinezina 56 i ovaj plavi 50..eh sad mene hvata panika jer ne znam kak tu robicu kombinirati…2.i 3. su deblji..jel ispod njih ide jos bodi?
kako bebu obući za spavanje? jel ovo oblekica za spavanje? kako ju obuci za po doma, mozda neki bodi pa majcica pa hlacice i carape? ….aaaa panikaaaa
Mene isto ulovi panika kad krenem razmisljati kako obuci bebu… Sta cu joj obuci za izlazak iz rodilista, hoce li biti previse, premalo, hladno, vruce… Sta po kuci, sta za spavanje, koliko slojeva, kako cu znati kojim redosljedom, jel joj vruce, jel joj hladno… Velicinu 50 ili 56… Ajmeeeee 😂😂
ja dobila slom zivaca u trgovini a ovaj moj okreće očima 😂
truskawka jesi već imala bruh ili? mozda da odes na hitnu? mozda ce ti oni nesto dat
Nisam imala ali sam imala slicna peckanja u pocetku u podrucju jajnika, ali nije tak jako bilo. Sad mi je trbuh uzasno napet i razlika u kilazi od jutra do navecer je 3 kile i mislim da je to jako veliko opterecenje za trbuh..tak da def moram probati s nekakvim pojasom..a ako se ovo bude sirilo ili nesto ici cu na hitnu
a da nije obična strija?
a da nije obična strija?
Nije. Ovo je ispod koze i ispod sala, a opet povezano uz..ma tesko za objasniti ugl unutra je to, ali je vezano uz kozu i salo, a ne organe
❤N i V💙
Pepe, ni ja ne znam ništa o veličinama i količinama robice i baš sam si danas nekako jadna po tom pitanju. Znači hodam po dućanu, sama, nakon posla, tražim sebi neke hlače jer sve mi je usko, i u dućanu bude i dječje robe, pa gledam, prevrčem, poooojma nemam sto mi treba, a glupo mi kupiti bezveze. Zapravo sam na muža ljuta što nije bio sa mnom, a on je inače tak nekak indiferentan prema svemu tome. Ne prema bebi nego tome što će nositi, kakvu prematalicu kupiti, kakvu maramu, koje pelene i sl. Nije da ja kompliciram, ali i meni je to sve prvi put i jednostavno ne znam niš o ničemu pa bi bilo lijepo da malo i popričamo o svemu, čisto onako da pokaže razumijevanje jer počeli su me hormoni prati na najjače. Ali kad sam ja inače čvrsta i jaka pa trpim… ma evo, ja sam došla doma tek iza 20h, misleći on će biti doma pa ću mu prepričati dan, a njega nema… i on je ostao duže na poslu, ili tko zna gdje… još jučer sam ga molila da mi skuha gablec za danas i sutra pa mu se nije dalo. Ok, nema veze, naručila sam si danas gablec, ali kaj je stvarno puno za očekivati da se danas toga sjeti pa dođe doma na vrijeme i to mi napravi?! Očito da je… Ah, znam da ćemo morati popričati, ali on je tak težak po tom pitanju, odmah sve shvati kao uvredu i napravi žrtvu od sebe. Npr. s tim poslom se uvijek izvlači kao nije njegova krivica… e pa jbg. nije ni moja, a ni beba neće pitati za posao. Uf, sorry cure, ali baš sam jadna sva danas… evo još ga nema, sama sam si i injekciju dala.. tj. sami smo ja i bebač… A sutra bi ujutro trebali zajedno na pregled… najradije bih se ustala i otišla bez njega…
Ja sam svog zainteresirala. Kad je skužio da planiram bez njega sve, uvrijedio se, onda sam mu objasnila da simply nije slušao i da mi treba i njegova pomoć 😀😀. Nisam se ja uzrujavala, linijom manjeg otpora do rezultata. Sad mu pričam, on sluša ili se uspješno pravi, planiramo velike stvari zajedno i tako ☺️☺️.
A kad plačem briše mi suze. Jest da je zbunjen zašto plačem kad puknem, ali pobrine se da prestanem 😂😂.
Bit će bolje Maggie,, samo je overhelmed, treba mu doći iz guzice u glavu da će biti tata i što to znači i prije rođenja. 😀😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Joj cure kak ste mi simpa 😍😍 kakva panika, daj se opustite, ne bude nitko gol ni bos 😂 nlmiskim da je bitnije paziti da se bebu ne preutopli, posto cekamo zimske bebe, nego da im bude zima.. za doma cete ih obuci kao i sebe, pogotovo ako racunamo da su djeca prva 3 mj ugl non stop na rukama 😬😬😂 bodic dugih rukava, hlacice sa stopalicama, eventualno nesto tanko gore ovisi koliko vam je temp u stanu.. za spavanje gegice bez rukava i bodi dugi rukav, sasvim dosta ako ih pokrijete do pupka npr,.o vrecama da ne govorim.. moja beba spava samnom od prvog dana i imat ce 100% jedan sloj samo na sebi, tanju, pamucnu pidamicu npr
Joj cure kak ste mi simpa 😍😍 kakva panika, daj se opustite, ne bude nitko gol ni bos 😂 nlmiskim da je bitnije paziti da se bebu ne preutopli, posto cekamo zimske bebe, nego da im bude zima.. za doma cete ih obuci kao i sebe, pogotovo ako racunamo da su djeca prva 3 mj ugl non stop na rukama 😬😬😂 bodic dugih rukava, hlacice sa stopalicama, eventualno nesto tanko gore ovisi koliko vam je temp u stanu.. za spavanje gegice bez rukava i bodi dugi rukav, sasvim dosta ako ih pokrijete do pupka npr,.o vrecama da ne govorim.. moja beba spava samnom od prvog dana i imat ce 100% jedan sloj samo na sebi, tanju, pamucnu pidamicu npr
Ja sam podobijala brdo odjećice svih veličina, pola sam selektirana, pola sa strane, nešto slatko i praktično sam i kupila Još samo tražim topli kardigančić, jaknicu za zimu ( dekice i toplu presvlaku za kolica imam) i kapicu i šal da je bebi toplo kad se šećemo. I još par bebi hlačica.
No divno, još mi susjedi ispod balkona puštaju glasnu glazbu i imaju društvo!! Hallo, pa radni je dan i prošlo je 23h!!
Evo, taman me nazvao kad sam napisala post da mi kaže kako sad ide doma... reko super, ali mogao si mi se javiti koji put i u prethodnih 15h! Onda se on naljutio... ko uvijek. Na kraju sam briznula u plač i sve mu napisala u poruci na Viberu... nije idealno, ali pokrenut će raspravu, ili još večeras ili sutra...
Ana, hvala na savjetu, ali kod mog to ne pali. Problem je što ja njemu o svačemu pričam, a on kaže da napravim kako hoću, a meni treba neki konstruktivan savjet, a ne slijeganje ramenima. A s druge strane, ako se nešto ne slaže sa mnom, oko toga bi se bio u stanju potući.
Ispričavam se još jednom, znam da ima i gorih problema, pogotovo obzirom da je ovo tema o bebicama, ne razmaženim muževima.
Puse svima, idem pokušati zaspati, ili ću lupati susjedima
No divno, još mi susjedi ispod balkona puštaju glasnu glazbu i imaju društvo!! Hallo, pa radni je dan i prošlo je 23h!!
Evo, taman me nazvao kad sam napisala post da mi kaže kako sad ide doma… reko super, ali mogao si mi se javiti koji put i u prethodnih 15h! Onda se on naljutio… ko uvijek. Na kraju sam briznula u plač i sve mu napisala u poruci na Viberu… nije idealno, ali pokrenut će raspravu, ili još večeras ili sutra…
Ana, hvala na savjetu, ali kod mog to ne pali. Problem je što ja njemu o svačemu pričam, a on kaže da napravim kako hoću, a meni treba neki konstruktivan savjet, a ne slijeganje ramenima. A s druge strane, ako se nešto ne slaže sa mnom, oko toga bi se bio u stanju potući.
Ispričavam se još jednom, znam da ima i gorih problema, pogotovo obzirom da je ovo tema o bebicama, ne razmaženim muževima.
Puse svima, idem pokušati zaspati, ili ću lupati susjedima
Laku noć! Sve mi razumijemo 😍. I razmažene muževe međuostalim. Samo ti nama pričaj, svaka ima neko iskustvo oko toga 😆😆
Mozemo mi i o muzevima iako nisu tema kao sta se zalimo i na svekrve 😂
Mislim da ni jednoj od nas nije idealno, svaki brak ima probleme za koje drugi ljudi nikad ne bi pomislili da ih imaju.. svi se bore na svoj neki nacin, uvijek ima i uspona i padova ali to je zivot... Ja bih mogla romane napisati sta sam sve sa svojim prosla, koliko sam se borila sama sa sobom, sa njim i svima oko sebe...
Samo glavu gore, mi smo zmajevi 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji