Hvala svima na riječima podrške, danas sam puno bolje. Nije na kraju bilo nikakve rasprave, krenuli danas u dan kao da ničega nije bilo, ali riješit ćemo mi to s vremenom.
Nakon još pola sata bančenja nisam više mogla slušati susjede, pogotovo kad sam čula kako bahato odgovaraju drugom susjedu koji ih je molio da se stišaju (pustili su mu na najjače "Ne zovi mala policajce..." i još pjevali karaoke na balkonu) pa sam im ja zvala policiju. Glupo mi je to bilo i nerado to radim, ali imamo zgradu u L obliku i 30 stanova je s "unutarnje" strane slova "L" tako da je 30 stanova trpilo radi jednog idiota. Uglavnom, pola sata nakon poziva mi je sinulo da sam policiji dala pogrešan broj stana tako da ne znam jesu li uopće uspjeli ući u zgradu. Danas sam primijetila propušteni poziv s privatnog broja nakon ponoći pa mislim da je to vjerojatno bila policija. Ja stvarno ne znam do kud ta trudnička blesavost može ići.
Ali ima toga još, jučer sam u C&A davala Orsay-evu karticu za popust i čudimo se kako ne prolazi, i ja i prodavačica.
Na pregledu je bila zamjena pa nije rađen UZV, ali cerviks je uredan, dug, zatvoren, tlak 110/70, kila imam 78, kao i u 5. tjednu, tako da je ova mama danas sretna.
Vana, dobro si rekla ovo da su muški princeze... točno bih i ja svom trebala kupit krunu.
Ptico, baš ti zavidim na Visu... divno je tamo. Bila sam na maturalcu u osnovnoj i uvijek mi se bila želja vratiti. Pošalji nam koju slikicu!
Vis je predivaaaan. i ja zavidim.
na poslu organiziraju izlet na Mljet, Pelješac i Korčulu početkom 10. mj, za smiješne pare. tako bih rado išla, a mislim da nije pametno da se u busu 2 mj prije termina toliko sati vozim. šteta.
Ja pola vremena nisam ni na donjoj granici svoje dobne skupine 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Mina divna busica i fit mama 😊😍
Btw jel to imas istetoviran vjencani prsten? Meni je to prekrasnoo. Htjela sam i ja, al je muzu bilo bzvz. 😅
Stavila sam nakon zaruka na desni kaziprst, razmišljali smo i mi al opet to ti je zeznuto podrucje za tetovaze nikad ne znas kako ce uspit i koliko ce potrajat da se ne razmaze i sve to pa sam se nakraju samo ja zrtvovala jrr sam to odlucila i nema sanse da ne stavim 🤣
*prstenjak
Ja sam konstantno ispod minimalnog😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
ja sam sinoć isprobavala stare traperice i još stanem. to mi je putokaz koliko će mi se noge i bedra udebljat :D
dobila sam za sada 2 kg. ne čini se puno, ali svejedno ja vidim razliku.
Super bravo 😁 i ja sr nadam da nech dole dobit puno jer u pravilu stanem jos u sve samo mi smeta stezanje na trbuhu pa ih ne nosim vise osim jednih dugih i jednih kratkih koje su mi dobre
jutro drage,
bila sam jucer na kontroli, sve je ok, miom je malo stao s rastom, beba je super, sve je mjerila ponovno, srce kuca ko veliko, jako je nemirna i ziva beba, pa je morala loviti da bi uzela mjere.
i ona je rekla da je curica (ako se nista ne promjeni dodatno :-) )
sad sam na 16+4, i u onoj fazi kad jedva cekam da dode 20 tj. :-)
Bravo lijepe vijesti 😍 cestitke na curki ❤️
Iamhappy,
cestitke na curuci 😊😘 I super vijestima 😊
Ja sam se nesto totalno ucrnila, morala otkazati zubara zbog grlobolje, CRP agonija se produzava. Pocela sam preko Google translate istrazivati i na njemackom hahahahaha :D Bas sam puna negativne energije i zamisljam da mi puca vodenjak i ponovo kao 2012 dogurala do dvadesetih nedelja. Jooj uzasna sam, a i doktor, kakve su mu to price, pa uzmi i istrazuj sto mi je povisen, a ne da mi prica da mi moze puknuti vodenjak, pa ja lupam glavu i igram se doktora. Kud ga uradi prvi put uopste... Znaci bolje da ne unosim negativu na forum..
Takodjer sam tu negdje oko min 🤣🤣
Vis je predivaaaan. i ja zavidim.
na poslu organiziraju izlet na Mljet, Pelješac i Korčulu početkom 10. mj, za smiješne pare. tako bih rado išla, a mislim da nije pametno da se u busu 2 mj prije termina toliko sati vozim. šteta.
Da bas steta jer su predivni..iz zg je malo daleko toliko putovat 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji