Truskawka,
hahahahahahhaha xD A pogotovo kad pipaju ono 12,13 nedelja, vise je napuhanost u pitanju, crijeva, itd. Tu sam cak nekom rekla, pipas mi crijeva, nema bebe jos tu ni blizu hahahaha xD
Ljudi/zene xD Ja se udavi sa narandzama xD Pijem orandzinu i jedem narandzu pored haha. Stalno bih ih mogla jesti xD Imate li vi tako nesto? (svakodnevnu jednu te istu zelju)
Paradaiz i paradaiz ja se ne mogu skinut s tog.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Truskawka,
hahahahahahhaha xD A pogotovo kad pipaju ono 12,13 nedelja, vise je napuhanost u pitanju, crijeva, itd. Tu sam cak nekom rekla, pipas mi crijeva, nema bebe jos tu ni blizu hahahaha xD
Ljudi/zene xD Ja se udavi sa narandzama xD Pijem orandzinu i jedem narandzu pored haha. Stalno bih ih mogla jesti xD Imate li vi tako nesto? (svakodnevnu jednu te istu zelju)
Paradaiz i paradaiz ja se ne mogu skinut s tog.
Nije lose, moze 😂🍅🍅🍅
Truskawka,
Hahaah ja sam svima takvima u tim tjednima govorila e fino ste mi sad pomazili crijeva pa je svima bilo neugodno 🤣🤣🤣
❤N i V💙
Sto se tice hrane primjetila sam da mi je gotovo svaki obrok mljecne prirode..tj ili sir ili jogurt ili vrhnje ili opet sir ili opet sir hahaha ili malo mlijeka tu i tamo ubacim..ugl prije trudnoce gotovo nikad ne bih jela nista od toga..
❤N i V💙
Truskawka,
Hahaah ja sam svima takvima u tim tjednima govorila e fino ste mi sad pomazili crijeva pa je svima bilo neugodno 🤣🤣🤣
Hahahahahahaha, što si me nasmijala 🤣🤣🤣
Stvarno je iritantno to pipanje trbuha, doživila sam da su mi neke još krenile i zavuc ruku ispod majice da popipaju 🙄😪
Truskawka,
Hahahahahahaha, što si me nasmijala 🤣🤣🤣
Stvarno je iritantno to pipanje trbuha, doživila sam da su mi neke još krenile i zavuc ruku ispod majice da popipaju 🙄😪
Ma uzas ja sam rekla da cu si dati majcu napraviti s natpisom ne diraj mi trbuh!!! Ali s obzirom da sam vecinom u svojoj sobi u 4 zida onda nisam nista jer odem ciljano na sladoled ili cedevitu navecer na pol sata i nazad doma pa nisam u kontaktu sa vanjskim svijetom..i to uvijek idem s mamom i tatom..
Al ovo zavlacenje ruke pod majcu mi je vrh debilizma 🤨🤨🤨
❤N i V💙
Cure ima li neka od vas da joj kao iscjedak na dojke ide kao zuckasto bjelkasto malo ne mogu se sjetit jesam to imala u prijasnjim trudnocam ovako rano.
Malo je ali ujutro znam imat kao zuckasti cep na bradavici
Ja sam baš prekjučer skinula grudnjak i na lijevoj košarici mokro...u prvoj mi to nije bilo možda uopće, a sada već počelo
Cure ima li neka od vas da joj kao iscjedak na dojke ide kao zuckasto bjelkasto malo ne mogu se sjetit jesam to imala u prijasnjim trudnocam ovako rano.
Malo je ali ujutro znam imat kao zuckasti cep na bradavici
Ja sam baš prekjučer skinula grudnjak i na lijevoj košarici mokro…u prvoj mi to nije bilo možda uopće, a sada već počelo
Meni curi vec 2mj..ne svaki dan, ali svakih par dana..sad sam skuzila da cecsce curi kad je jako vruce..valjda mlijeko zakuha pa kipi van 🤣🤣
❤N i V💙
Ja sam neki dan dozivjela prvi put u sve 3 trudnoce pipkanje trbuha, od jedne male slatke 5ogodisnjakinje u parku cija mama je nedavno rodila :) podragala me i pitala jel i ja imam bebu u busi.. nije mi smetalo 🙃
url=https://lilypie.com]
dva kombinezina 56 i ovaj plavi 50..eh sad mene hvata panika jer ne znam kak tu robicu kombinirati...2.i 3. su deblji..jel ispod njih ide jos bodi?
kako bebu obući za spavanje? jel ovo oblekica za spavanje? kako ju obuci za po doma, mozda neki bodi pa majcica pa hlacice i carape? ....aaaa panikaaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji