Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    07. Kolovoz 2018. 17:54

Maggie, 
    😍😍😍😍 samo nastavi sa timeline :) Ja sam to htjela i naravno nisam haha 😂
    Ana,  
    kako rece Kani, da li je preskocila terapiju danas? Bez komentara sam hahaha, kakva budala jbt zivot 👹👹👹👹
    Neko je napisao za ono siroko povijanje. Ja iskreno pojma nemam u vezi tog, da ja nekom pricam xD Ali to svi svi svi ovdje rade, i sad iako ja ne pratim sta svi rade, to bas nmg izbjeci... slucajno nesto, krivice me budaletine. Bebi ne smeta, zimska je, taman je utoplim jos malo. Odmoci ne moze, a pomoci, ja to pojma nemam, moracu i to istraziti. 
    Mene danas cijeli dan opet stomak boli i zateze, sto me nije boljelo od one svadbe (21.07.) i lezim cijeli dan i odmah crnjaci, CRP mi je povisen, doktorove rijeci o pucanju vodenjaka. Ufff, nisam vam kukala, ali to plus sto se istopi od vrucine u sobi ovoj, ravno je, toj komsinici Aninoj bih razbila glavu. Hahaha rijeci jedne buduce mame xD Divna sam xD 

Bruna92
    07. Kolovoz 2018. 17:59

Joj drago mi je da nisam jedina koja je tanka sa zivcima, nadam se da ce brzo proci 😂
    Ana, joj sta volim te divne susjede koje zabadaju nos gdje god stignu ili kad mi kao slucajno vire u vrecice nakon kupovine da vide sta ima...
    Ali ono sta mene bas smeta jer sta mi svi zele dirat stomak... Ne znam jel i vama to smeta al bas mi je to nekako bezveze... Bude mi neugodno i kad me mama pocne dirat po stomaku (vjerojatno sam ja luda😂), al jednostavno ne volim kad mi se ulazi u osobni prostor bez "najave" 😂😂

truskawka
    07. Kolovoz 2018. 18:03

Bruna92

Joj drago mi je da nisam jedina koja je tanka sa zivcima, nadam se da ce brzo proci 😂
    Ana, joj sta volim te divne susjede koje zabadaju nos gdje god stignu ili kad mi kao slucajno vire u vrecice nakon kupovine da vide sta ima…
    Ali ono sta mene bas smeta jer sta mi svi zele dirat stomak… Ne znam jel i vama to smeta al bas mi je to nekako bezveze… Bude mi neugodno i kad me mama pocne dirat po stomaku (vjerojatno sam ja luda😂), al jednostavno ne volim kad mi se ulazi u osobni prostor bez "najave" 😂😂

I meni smeta uzasno kad mi se netko priblizava trbuhu i oce ga podragati. Onak odj u skokovima🤨🤨 jos ajd mama, al kad mi netko nepoznat ajme e njemu bi ja glavu razbila uzas kak me to razljuti 😤😤🤯🤯

❤N i V💙

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 18:03

Salatica9192

Maggie,
    😍😍😍😍 samo nastavi sa timeline :) Ja sam to htjela i naravno nisam haha 😂
    Ana,
    kako rece Kani, da li je preskocila terapiju danas? Bez komentara sam hahaha, kakva budala jbt zivot 👹👹👹👹
    Neko je napisao za ono siroko povijanje. Ja iskreno pojma nemam u vezi tog, da ja nekom pricam xD Ali to svi svi svi ovdje rade, i sad iako ja ne pratim sta svi rade, to bas nmg izbjeci… slucajno nesto, krivice me budaletine. Bebi ne smeta, zimska je, taman je utoplim jos malo. Odmoci ne moze, a pomoci, ja to pojma nemam, moracu i to istraziti.
    Mene danas cijeli dan opet stomak boli i zateze, sto me nije boljelo od one svadbe (21.07.) i lezim cijeli dan i odmah crnjaci, CRP mi je povisen, doktorove rijeci o pucanju vodenjaka. Ufff, nisam vam kukala, ali to plus sto se istopi od vrucine u sobi ovoj, ravno je, toj komsinici Aninoj bih razbila glavu. Hahaha rijeci jedne buduce mame xD Divna sam xD

Salatice kakvi crnjaci evo i mene zateze danas i kad me tako zateze stomak sutra veci ne umisljam je stvarno😉.Koza me cese ono osjetim rastezanje,i ovaj noj bebac ce biti bokser,nogometas cime li me vec tuce .

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 18:12

truskawka

Bruna92

Ana, joj sta volim te divne susjede koje zabadaju nos gdje god stignu ili kad mi kao slucajno vire u vrecice nakon kupovine da vide sta ima…
    Ali ono sta mene bas smeta jer sta mi svi zele dirat stomak… Ne znam jel i vama to smeta al bas mi je to nekako bezveze… Bude mi neugodno i kad me mama pocne dirat po stomaku (vjerojatno sam ja luda😂), al jednostavno ne volim kad mi se ulazi u osobni prostor bez "najave" 😂😂

I meni smeta uzasno kad mi se netko priblizava trbuhu i oce ga podragati. Onak odj u skokovima🤨🤨 jos ajd mama, al kad mi netko nepoznat ajme e njemu bi ja glavu razbila uzas kak me to razljuti 😤😤🤯🤯

Ha ha ja sam rekla udarat ako mi se stomaku priblize ili ja nisam normalna ali to bi bilo isto da sad se ja zaletim i diram stomak ljudima.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    07. Kolovoz 2018. 18:14

Kao da vide trudnicu prvi put pa moraju protljati trbuh za sreću. Buda😂😂😂.  Ma..uvijek će biti bisera. Ali uvijek.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    07. Kolovoz 2018. 18:17

Kani, 
    i ja sam primjetila too. Mozda sada opet iskace stomo, jer je bio u stanju mirovanja nekako vec par sedmica, isti tako reci. Beba udara cijeli dan 😍😍😍😍😍 Ganjam da snimim, ali jos se ne da xD
    A ne volim ni ja stomak da mi diraju, eto cak ni mama xD Samo muz moze, ali nije da nesto leti. Kad mi se zalete "stranci"  tacno se trznem. A cula sam da to nijedna ne voli i nikad se nisam zaletala, eventualno drugarici ono "a smijem pipnuti" xD ali nista bez najave. 

truskawka
    07. Kolovoz 2018. 18:21

Ja nisam nikad nikojoj trudnici dotaknula trbuh..cak ni sestri koja je zivjela samnom dok je bila trudna..nekako mi je to ono prirodno da se ne ulazi ljudima u njihov prostor, a pogotovo ne trudnicama..te sve sto diraju treba toljagom po glavi 🤯🤯🤯

❤N i V💙

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 18:23

Cure ima li neka od vas da joj kao iscjedak na dojke ide kao zuckasto bjelkasto malo ne mogu se sjetit jesam to imala u prijasnjim trudnocam ovako rano.
    Malo je ali ujutro znam imat kao zuckasti cep na bradavici

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    07. Kolovoz 2018. 18:26

Truskawka,  
    hahahahahahhaha xD A pogotovo kad pipaju ono 12,13 nedelja, vise je napuhanost u pitanju, crijeva, itd. Tu sam cak nekom rekla, pipas mi crijeva, nema bebe jos tu ni blizu hahahaha xD
    Ljudi/zene xD Ja se udavi sa narandzama xD Pijem orandzinu i jedem narandzu pored haha. Stalno bih ih mogla jesti xD Imate li vi tako nesto? (svakodnevnu jednu te istu zelju) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.