Maggie,
😍😍😍😍 samo nastavi sa timeline :) Ja sam to htjela i naravno nisam haha 😂
Ana,
kako rece Kani, da li je preskocila terapiju danas? Bez komentara sam hahaha, kakva budala jbt zivot 👹👹👹👹
Neko je napisao za ono siroko povijanje. Ja iskreno pojma nemam u vezi tog, da ja nekom pricam xD Ali to svi svi svi ovdje rade, i sad iako ja ne pratim sta svi rade, to bas nmg izbjeci... slucajno nesto, krivice me budaletine. Bebi ne smeta, zimska je, taman je utoplim jos malo. Odmoci ne moze, a pomoci, ja to pojma nemam, moracu i to istraziti.
Mene danas cijeli dan opet stomak boli i zateze, sto me nije boljelo od one svadbe (21.07.) i lezim cijeli dan i odmah crnjaci, CRP mi je povisen, doktorove rijeci o pucanju vodenjaka. Ufff, nisam vam kukala, ali to plus sto se istopi od vrucine u sobi ovoj, ravno je, toj komsinici Aninoj bih razbila glavu. Hahaha rijeci jedne buduce mame xD Divna sam xD
Joj drago mi je da nisam jedina koja je tanka sa zivcima, nadam se da ce brzo proci 😂
Ana, joj sta volim te divne susjede koje zabadaju nos gdje god stignu ili kad mi kao slucajno vire u vrecice nakon kupovine da vide sta ima...
Ali ono sta mene bas smeta jer sta mi svi zele dirat stomak... Ne znam jel i vama to smeta al bas mi je to nekako bezveze... Bude mi neugodno i kad me mama pocne dirat po stomaku (vjerojatno sam ja luda😂), al jednostavno ne volim kad mi se ulazi u osobni prostor bez "najave" 😂😂
Joj drago mi je da nisam jedina koja je tanka sa zivcima, nadam se da ce brzo proci 😂
Ana, joj sta volim te divne susjede koje zabadaju nos gdje god stignu ili kad mi kao slucajno vire u vrecice nakon kupovine da vide sta ima…
Ali ono sta mene bas smeta jer sta mi svi zele dirat stomak… Ne znam jel i vama to smeta al bas mi je to nekako bezveze… Bude mi neugodno i kad me mama pocne dirat po stomaku (vjerojatno sam ja luda😂), al jednostavno ne volim kad mi se ulazi u osobni prostor bez "najave" 😂😂
I meni smeta uzasno kad mi se netko priblizava trbuhu i oce ga podragati. Onak odj u skokovima🤨🤨 jos ajd mama, al kad mi netko nepoznat ajme e njemu bi ja glavu razbila uzas kak me to razljuti 😤😤🤯🤯
❤N i V💙
Maggie,
😍😍😍😍 samo nastavi sa timeline :) Ja sam to htjela i naravno nisam haha 😂
Ana,
kako rece Kani, da li je preskocila terapiju danas? Bez komentara sam hahaha, kakva budala jbt zivot 👹👹👹👹
Neko je napisao za ono siroko povijanje. Ja iskreno pojma nemam u vezi tog, da ja nekom pricam xD Ali to svi svi svi ovdje rade, i sad iako ja ne pratim sta svi rade, to bas nmg izbjeci… slucajno nesto, krivice me budaletine. Bebi ne smeta, zimska je, taman je utoplim jos malo. Odmoci ne moze, a pomoci, ja to pojma nemam, moracu i to istraziti.
Mene danas cijeli dan opet stomak boli i zateze, sto me nije boljelo od one svadbe (21.07.) i lezim cijeli dan i odmah crnjaci, CRP mi je povisen, doktorove rijeci o pucanju vodenjaka. Ufff, nisam vam kukala, ali to plus sto se istopi od vrucine u sobi ovoj, ravno je, toj komsinici Aninoj bih razbila glavu. Hahaha rijeci jedne buduce mame xD Divna sam xD
Salatice kakvi crnjaci evo i mene zateze danas i kad me tako zateze stomak sutra veci ne umisljam je stvarno😉.Koza me cese ono osjetim rastezanje,i ovaj noj bebac ce biti bokser,nogometas cime li me vec tuce .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ana, joj sta volim te divne susjede koje zabadaju nos gdje god stignu ili kad mi kao slucajno vire u vrecice nakon kupovine da vide sta ima…
Ali ono sta mene bas smeta jer sta mi svi zele dirat stomak… Ne znam jel i vama to smeta al bas mi je to nekako bezveze… Bude mi neugodno i kad me mama pocne dirat po stomaku (vjerojatno sam ja luda😂), al jednostavno ne volim kad mi se ulazi u osobni prostor bez "najave" 😂😂
I meni smeta uzasno kad mi se netko priblizava trbuhu i oce ga podragati. Onak odj u skokovima🤨🤨 jos ajd mama, al kad mi netko nepoznat ajme e njemu bi ja glavu razbila uzas kak me to razljuti 😤😤🤯🤯
Ha ha ja sam rekla udarat ako mi se stomaku priblize ili ja nisam normalna ali to bi bilo isto da sad se ja zaletim i diram stomak ljudima.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Kao da vide trudnicu prvi put pa moraju protljati trbuh za sreću. Buda😂😂😂. Ma..uvijek će biti bisera. Ali uvijek.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Kani,
i ja sam primjetila too. Mozda sada opet iskace stomo, jer je bio u stanju mirovanja nekako vec par sedmica, isti tako reci. Beba udara cijeli dan 😍😍😍😍😍 Ganjam da snimim, ali jos se ne da xD
A ne volim ni ja stomak da mi diraju, eto cak ni mama xD Samo muz moze, ali nije da nesto leti. Kad mi se zalete "stranci" tacno se trznem. A cula sam da to nijedna ne voli i nikad se nisam zaletala, eventualno drugarici ono "a smijem pipnuti" xD ali nista bez najave.
Ja nisam nikad nikojoj trudnici dotaknula trbuh..cak ni sestri koja je zivjela samnom dok je bila trudna..nekako mi je to ono prirodno da se ne ulazi ljudima u njihov prostor, a pogotovo ne trudnicama..te sve sto diraju treba toljagom po glavi 🤯🤯🤯
❤N i V💙
Cure ima li neka od vas da joj kao iscjedak na dojke ide kao zuckasto bjelkasto malo ne mogu se sjetit jesam to imala u prijasnjim trudnocam ovako rano.
Malo je ali ujutro znam imat kao zuckasti cep na bradavici
💜Karla💜Nicol💙Anton
Truskawka,
hahahahahahhaha xD A pogotovo kad pipaju ono 12,13 nedelja, vise je napuhanost u pitanju, crijeva, itd. Tu sam cak nekom rekla, pipas mi crijeva, nema bebe jos tu ni blizu hahahaha xD
Ljudi/zene xD Ja se udavi sa narandzama xD Pijem orandzinu i jedem narandzu pored haha. Stalno bih ih mogla jesti xD Imate li vi tako nesto? (svakodnevnu jednu te istu zelju)
Sortiraj odgovore
Najstariji