Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    07. Kolovoz 2018. 14:32

_lily_0

Htjela sam vam stavit sliku osipa ali brate mili vise mi se dlake vide na trbuhu 😂😂😂😂😂😂
    🙈🙈🙈

ahahah ma stavi, baš te briga.
    ne brini, moguće da je od nekog losiona za tijelo. ili kreme za strije, ako koristiš. meni se znalo po tijelu izbaciti od takvih stvari.

_lily_0
    07. Kolovoz 2018. 14:36

barbiemama

_lily_0

Htjela sam vam stavit sliku osipa ali brate mili vise mi se dlake vide na trbuhu 😂😂😂😂😂😂
    🙈🙈🙈

ahahah ma stavi, baš te briga.
    ne brini, moguće da je od nekog losiona za tijelo. ili kreme za strije, ako koristiš. meni se znalo po tijelu izbaciti od takvih stvari.

Vidis moguce probat cu sad par dana samo s vidom cistom taj dio buse prat i bez ikakvih kremica da vidim oce se povuc 
    Hvala draga i tebi i ostalima kaj odma smirite cim nas neka panika copi 
    I Zadranka busa je 😍😍😍
    Uzivajte cure 😘😘❤️

_lily_0
    07. Kolovoz 2018. 14:37

Vidom 😂😂😂😂😂 upisa se od smjeha hhahah
    Isparavak VODOM

Ana89
    07. Kolovoz 2018. 14:47

Haha. Nisam jedina koju autocorrect ne voli 😂😂😂.
    Maggie, napredak je očit 😍. Ja sam se malo osula ispod grudi, bepanthen mi smiruje osip, to je sigurno od znoja. A i grudi su mi se povećale i zaklanjaju taj jedan dio, pa ne pomaže 😂😂.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 14:50

Cure divni trbusi😍😍😍

💜Karla💜Nicol💙Anton

zadranka86
    07. Kolovoz 2018. 14:53

_lily_0

Vidom 😂😂😂😂😂 upisa se od smjeha hhahah
    Isparavak VODOM

Mislim da stvarno nije nista zabrinjavajuce da je onda bi to bilo po ostaku tjela..Vjerojatno komb.vrucine losiona kupki i svaceg neceg izasla je lagana reakcija..Naravno da ces pratit i ko se siri ili ces ode dok.opce prakse..A inace ovako meni to ne zvuci nesto za uzbunu..Ahh stoss vidis svaka od nas nesto...Ali zato je punooo lakss ode cut misljenje savjet pa bude lakse..Probaj se kupati u cistok vodi..Onako koji dan da se koza smiri..

zadranka86
    07. Kolovoz 2018. 14:55

Jel ovo nesto nije u redu s mojim mobom ili??Di su nestali tjedni na lilypie??samo slikice a nema tjedni ispod...Jel tako i vama il se mom mob.nesto zbrckalo

SarahZg
    07. Kolovoz 2018. 15:09

-Lily ako je ispod grudi moguce da je do vrucine u kombinaciji s nečim pogotovo ako si cijele dane u grudnjaku.

-Truskawka baš sam  citala da patronazne sestre pa čak niti sestre nakon poroda ne prakticiraju niti pokazuju povoj više. I ja bih htjela

- a šta se tiče zivcanoce ja se na redovnoj bazi oko svega na sve istresao. Poslije mi bude žao i naravno dragom se ispricam kad me prođe i kad shvatim kaj sam napravila al kuzi on da je od hormona naviknuo se vec

truskawka
    07. Kolovoz 2018. 15:29

_lily_0

🙈🙈🙈

Ma koga briga za dlake..samo ti slikaj..imamo i mi dlake 😋😋 dlake su IN 😎

❤N i V💙

Maggie85
    07. Kolovoz 2018. 15:30

zadranka86

Jel ovo nesto nije u redu s mojim mobom ili??Di su nestali tjedni na lilypie??samo slikice a nema tjedni ispod…Jel tako i vama il se mom mob.nesto zbrckalo

Nisi jedina, i meni se učinilo da je nešto drugačije, ali nisam mogla dokučiti što.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.