jutro 😘
nisam se ni ja nešto baš naspavala, ali vikend je pa ću odmoriti. filmovi maraton 😋
Pticice koliko god mozes smiri se. Sretna mama,sretna beba. Ja sam sa svojim problemima sebe samu u svasta uvjeravala,na kraju sam pocela samo mislit pozitivno,mazit stomak,i pricat s bebom. I zaista je sve u redu.😊😊😊
Ja vam isto bas nista nemam. Imam jednu dudicu,nju sam kupila kad sam saznala da sam trudna,stavila je u kutiju i dala muzu na istom mjestu na kojem je on mene prije 4 godine prosio. Eto tako se potrefilo,i tako sam mu rekla da sam trudna (iako je on znao,al ja mu govorila da nisam) 😍
Odoh sad na posao. Danas su posljednji koraci selidbe,vcrs konacno spavamo u svom stanu 😍😍😍😍😍😍😍
I samo da se jos nadovezem da iako je 3.0 granica neka do koje je kao nuhalni sasvim u redu i uopce se ne smatra povisenim meni je dr rekao da je vidio jaaaakooo puno trudnoca kojima je bio, ne da je bio povisen, nego je bio ultra povisen znaci oko 6-7mm i kaze sve su trudnoce zavrsile sasvim uredne i bebe apsolutno zdrave.
Takodjer nuhalni iako moze biti povecan nije sto postotni pokazatelj da nesto nije u redu vec je samo pokazatelj da se trebaju dodatni testovi napraviti, ali tvoj uopce nije povecan i nemas razloga za brigu. Zato glavu gore, pricaj sa svojom bebicom i budi pozitivna. 😘😘
❤N i V💙
Pticice tu smo za tebe 🤗❤😘 i vjerujemo da ce sve biti u najboljem redu 😊
Ja cu vise poludit od ove vrucine 😪😪 nikako se naspavat kak spada..
Barbie mi smo ikeu obavili jer ne znam kad cu opet doc u zg, a volim opipat posteljinu, rucnike itd da vidim kakvi su mi pod rukom. Ovo drugo cemo na jesen 💪al i u toj ikei se raspametis kad vidis kaj sve imaju za klince 😍
Sva sreca ne moram kuhat, ne znam kak bi jos i to po ovoj vrucini. Uuuu njam kolaci, obozavam ih radit 😋 samo nisam dugo, ne privlaci me slatko 😅
Ugodan vikend curke i drz te se hlada 🤗
Ptičice samo sam te došla utješiti da mi je baš za taj probir moj gin ispričao dvije situacije na zadnjem pregledu. Jedna trudnica je imala 3,4 nuhalni i kaže da su još neke stvari na uzv njemu bile loša prognoza ali mama je odbila išta od daljnjih pretraga i rodila je zdravu curicu preko 4000kg :) Druga je imala loš nuhalni i krvni probir 1:32 ili 34 čini mi se, ona je radila nifty i pokazao je da nosi zdravog dečka. Znam da ti 2 situacije neće smiriti um,ja sam isto paničar u duši i mogu te razumijeti...ali vjeruj, ne znači taj njen uzv aposlutno ništa definitivno. Kao što su ti i cure rekle, moja ti je preporuka isto da odeš privatno na uzv i da se smiriš potpuno. Ako ti je izvedivo da odeš u Zg, moja preporuka ti je dr.Majnarić, poliklinika Majnarić. Sigurna sam da bi ti ubacio termin negdje ako bi objasnila o čemu je riječ. Oprema mu je vrhunska i to isto smatram mogućom lošom procjenom te gin što te gledala. Ciljaj na one koji imaju bar nove uzv i sve te svemirske aparate jer sam sigurna da je puno teže pogriješiti jer tamo vidiš sve živo.
Štogod odlučiš, samo se nemoj brinuti, beba to osjeti. Vidjet ćeš da će biti sve u redu, to nije alarmantan nuhalni :) šaljem ti velilki zagrljaj
Ptičice, svi držimo fige da od ponedjeljka i ti napokon budeš mirna kad saznaš da je sve u redu.
Ja sam noćas prvi put imala grčeve u listovima, prestrašno nešto. Probudim se i kao rastegnem prije no što ću ustati na wc kad ono u obje noge istovremeno. Onda istegnem stopala pa me i tamo ulovi. A niš jučer ništa specijalno drugačije radila od ostalih dana da bi to bio razlog. Pijem magnezij citat nekih mjesec dana, od 400. 🙈🙈🙈🙈 Ajme.... išla sam sad provjeriti da ne napišem krivo i skužim da je Serving size 2 tablete i da ta količina ima 400... znači ispravak: pila sam dosad 200 mcg. Pa ja ne mogu vjerovat kak sam poblesavila! Valjda će se to vratit u normalu kad rodim. Sama sa sobom ludom ne mogu ovak funkcionirati. 😆😆
Jutro djevojke.
Danas je subota i pijacni je dan kod nas,
sto me uvijek jako veseli. Ne znam ni sama zasto
Zelim vam svima lijep i ugodan dan.
Pticice nadam se da si iole bolje.
Maggie i mene su neki dan tako na identican nacin ulovili grcevi, ali svaki put dok sam se po noci rastezala i onda je ujutro bio onaj presudan od kojeg sam vristala koliko je bolio i onda mi nije htio popustiti jos 2 puna dana. Sepala sam po kuci haha..uzaaas..a pijem mg 375 dnevno..
I jos sam si mazala s onim za opustanje misica, ali nista nije pomoglo nego jednostavno za dva dana je preko noci nestao i sad se bojim istezati stopala hahaha..fobije sam dobila 🤣🤣🤣
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji