Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    03. Kolovoz 2018. 21:34

Pticice vjerujem da ti nije lako i apsolutno razumijem da se ne mozes opustiti. Koliko cekas nalaz, 2 tjedna jos? Ne znam kakve su ti opcije ali ja bi otisla jos negdje na uzv, bolje nego se muciti danonocno oko necega sto mozda je ili nije tako. Ne znam koliko ti povjerenja imas u taj izmjereni nuhalni, najbolje znas kako je to mjereno ali po tvome dojmu mu ja ne bi vjerovala. Zvoni mi recenica da se njemu cini da je nuhalni 2.8. 💣 I sve i da nuhalni je 2.8 i dalje su puno vece sanse da je sve ok nego da nije.  Najbolje poznas svog muza ali iz poznavanja cestog muskog nacina nosenja s teskim situacijama mislim da je veca vjerojatnost da te razumije ali se nosi s time na drugaciji nacin. I moj muz sizi kad ja placem jer ima poriv pomoc i popravit sto treba a ne kuzi da je nekad dovoljno i savrseno samo da je uz mene i da me pusti da placem. 
    Zao mi je sto se mucite i najgore je sto morate cekati, nadam se da ce vrijeme sto prije proci i vjerujem u odlican nalaz 😘 Drzi se draga i pisi nam tu sto god ti je u glavi, nekad pomogne i samo istresti sve sto vrtis cijeli dan ❤️
    4Mommy citala sam i ja prije, prestala sam jer pokusavam zivjet s ruzicastim naocalama 😬 Nije ni meni svejedno kad zamislim porod u 34. tjednu, tjesim se time da sam B. posteno prenijela i zasad se cerviks drzi ali ne cuvam se ni ja bas 🙈

Salatica9192
    03. Kolovoz 2018. 21:38

Miranda,  
    cerviks ti je da kucnem u drvo. Bas sam ga htjela prokomentarisati, jos blizancii i po tom je vrlo moguce da ti dodjes do 37 nedelje (koja se smatra terminskom). Neka ostane takavvv 😊😊😊😊

Ana89
    03. Kolovoz 2018. 21:44

Ja se nadam što dalje doći. Znam da idem na carski, ali bar da izdržim do 37. ili 38. tt i beba bude zmajko :) Ja i svemir se svakodnevno dogovaramo oko toga

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    03. Kolovoz 2018. 21:48

vjerujem da će mi pred kraj trudnoće biti teško, pa se ne bih bunila da rodim desetak dana ranije 😋

• Kani07
    03. Kolovoz 2018. 21:49

Strudlica

Mirandabit će da ti i ja jedine još ne planiramo ništa hahaha

I ja s vama 😂😂😂nista nemam

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    03. Kolovoz 2018. 21:51

Puno Vam hvala. Nekako sam bila ok i uvjerena da je sve ok jer sam na snimci vidjela nosic. To me nekako drzalo, bilo " slamka spasa" . Dok jutros nisam saznala da je nosna kost nesto sasvim drugo. Kakav samar, samar bi bilo najlijepsi kompliment u tom trenutku. Nalaz mi je sad, u ponedjeljak, za 2 dana. Odmah s njim idem u mog doktora da mi ponovno mjeri nuhalni i provjeri nosnu kost, bez obzira kakvi ce hormoni biti.

• Kani07
    03. Kolovoz 2018. 21:54

Ptičica

Pa, neznam sta bi ti rekla. Danas mi se odvija filozofska bitka u glavi. Ono, jadanja tipa zasto ja i kad ce me vise zivot prestat testirat i gazit. Vrtim video s pregleda 100ti put, pokusavam ustanovit nosnu kost. I iskreno ne vidim je. Sve to stoji, los uzv, al ja se ipak nemogu opustit. Red spavanja, red plakanja i red pokusaja prihvacanja ishoda kakav god bio. Iskreno ne pise mi se ovdje citav dan, jer nemam sto lijepo za prenijeti. Cak me ni muz ne razumije. Ne dozvoljava razgovor o tome, za njega postoji samo jedan ishod, onaj u kojem je sve u redu, i sizi kad placem. Mozda je covjek i u pravu, al jebiga, ja nemogu prestat.

Pticice znam da nije lako ali vjeruj u svoju bebicu i sebe saljem ti svu mogucu dobru vjeru da ce sve bit super drzi se😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    03. Kolovoz 2018. 21:56

Cure robica je divna 😍 odolijevam jos uvijek.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Miranda
    03. Kolovoz 2018. 21:57

Salatica9192

Miranda,
    cerviks ti je da kucnem u drvo. Bas sam ga htjela prokomentarisati, jos blizancii i po tom je vrlo moguce da ti dodjes do 37 nedelje (koja se smatra terminskom). Neka ostane takavvv 😊😊😊😊

Nadam se! Zasad jos nije velika tezina, pitanje je kako ce biti kad se bebice udebljaju i poveca se pritisak na cerviks. Nek izdrzimo do 37tt i mogu van odmah sto se mene tice 😁
    Barbie tako sam i ja razmisljala u prvoj trudnoci a na kraju prenijela vise od 10 dana. Izludila sam zadnja dva tjedna, bas mi je bilo dosta a nista se ne dogada. Jos su svi gnjavili i zvali sto puta dnevno. Sad nisam skoro nikome rekla tocan termin nego samo da je krajem 12. mj, bez obzira sto cu vrlo vjerojatno roditi ranije ali svejedno hocu izbjeci stalna ispitivanja. 
    Pticice onda jos treba vikend prezivjeti, od ponedjeljka ce biti sve po starom ❤️

Mina93
    03. Kolovoz 2018. 22:02

Kani07

Strudlica

Mirandabit će da ti i ja jedine još ne planiramo ništa hahaha

I ja s vama 😂😂😂nista nemam

Same here 🤣 ja sam odlucila samo da zelim do 11mj sve imat sredjeno.. Budemo lagano kad temp padnu sad za par tjedana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.