Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nunii
    04. Kolovoz 2018. 16:22

Mi bili jucer na pregledu. Za razliku od prije tri tjedna,dupli smo 😂 Doktorica zadovoljna, moje 3.5 kg su ok njoj. Mene su malo jace iznenadile. Nisam se nadala.
    Kod nas vruce. Nema valjda 2 tj kise i cekam je ko ne znam kaj.Svako vecer idemo u setnju. Jucer otisli do starog grada i zacudili se 😍 Nismo uzeli mobitele da poslikam 😮 Vidi se cijeli Munchen. Prizor je jednostavno predivan. Sjedis na ogradici,u kucici uzmes pice,ogromnu jastuci na podu i umjesto stolova kasete. Na drvima lampice crvene,muzika lagana i za opustanje top.
    Buduci da je opet vruce,brzinski rucak. Batat,ribica,mali paradajzic i krastavci koje gledamo jer nam je tata kod sefa,a mi smo preslabi da ih otvorimo 😂

Mina93
    04. Kolovoz 2018. 16:27

Jel izrendati znaci izribati ili ispasirati? 🤣😁

Pticaselicazgst
    04. Kolovoz 2018. 16:33

Nunii super za pregled, bravo za bebaca 😍😍 najbitnije da je sve u redu 😊

Mina meni bi znacilo izribati na ribez nesto.. 😐

• Kani07
    04. Kolovoz 2018. 16:35

Mina93

Izribati,a ispasirati kad ides gnjecit kroz onu cjedaljku 😃tako ja razumijem 

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    04. Kolovoz 2018. 16:40

Kani07

Mina93

Izribati,a ispasirati kad ides gnjecit kroz onu cjedaljku 😃tako ja razumijem

Odlicno tnx 😁 i mislila sam da je izribat al nigdje nac prijevod 🤣🤣

Maggie85
    04. Kolovoz 2018. 17:38

Miranda, ja imam još jedan zahtjev za očitanje nalaza, ali ovaj je malo ozbiljniji (MR mozga i vratne kralježnice od svekra). Ignoriraj molim te ovaj post ako tražim previše, u potpunosti ću razumjeti i neću se naravno ljutiti, ali ako si pri volji pogledati, molila bih te e-mail da pošaljem.

Ptičica
    04. Kolovoz 2018. 18:36

Cure hvala sta brinete. Nekako kad mi kazu da ce sve bit ok lakse je i meni prihvatit. Danas me muz vodio na plazu, na skoro cjelodnevno kupanje. Samo nas dvoje. I razgovarali smo, i isplakali se. Nebi to nazvala razgovorom, vise nekim duhovnim iskustvom 🙄 osjecam se 10 kg lakse, i znam da nisam sama. I nekako postajem sigurnija da je nasa mrvica sasvim zdrava bebica. Sutra idemo na Brac na cijeli dan da nam ponedjeljak sto prije svane i da zavrsimo s ovim ludilom. 

Mina93
    04. Kolovoz 2018. 19:58

Ptičica

Cure hvala sta brinete. Nekako kad mi kazu da ce sve bit ok lakse je i meni prihvatit. Danas me muz vodio na plazu, na skoro cjelodnevno kupanje. Samo nas dvoje. I razgovarali smo, i isplakali se. Nebi to nazvala razgovorom, vise nekim duhovnim iskustvom 🙄 osjecam se 10 kg lakse, i znam da nisam sama. I nekako postajem sigurnija da je nasa mrvica sasvim zdrava bebica. Sutra idemo na Brac na cijeli dan da nam ponedjeljak sto prije svane i da zavrsimo s ovim ludilom.

😍😍😍😍 Bas si me raznjezila, ne brini, beba je odlicno vidit ces 😉

Pticaselicazgst
    04. Kolovoz 2018. 20:03

Ptičica

Pticice ovo je prekrasno ❤ zajedno ste jaci, ljubav je prekrasna 😘

Ana89
    04. Kolovoz 2018. 20:38

Ptičice, ljubav pokreće svijet 😍😍😍 
    I da, jel moguće da beba štuca? Nekad mi trbuh samo skoči 😀😀 Nekad kao kretnja, nekad brzo podizanje i spuštanje 😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.