Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    03. Kolovoz 2018. 22:19

cure, pitanje! Osjecam danas u par navrata kad jedem pritisak odmah uz pupak...je li moguce da je beba?? Ne znam kak bi opisala, bas pritisak i na istom mjestu-desno bas uz pupak. 

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    03. Kolovoz 2018. 22:25

Ja sam prvo rodila s 37 tjedana a drugu u 35 tjednu e i ovo ce vjerojatno ranije samo da bude sve ok

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    03. Kolovoz 2018. 22:43

Ja citam u naletima, ne stignem puno, ali da ti odgovorim 😊 Meni je prosli tjedan dr. rekla da nije moguce da je beba, nije jos toliko visoko. 

Pticice, molim te slusaj cure i probaj koliko toliko ne brinuti, jer i to sve utjece na bebu. I sama bih sigurno isto, mozda i gore jer sam uzasan panicar, ali pokusaj. Miranda ti je sve rekla, a znamo da ona zna sto prica. Drzi se 😘😘

Luka ❤

du1988
    03. Kolovoz 2018. 22:47

pa i ja mislim da je prerano, zato sam i bila u nedoumici 😊 hvala u svakom slucaju! Odoh pod tus pa u krevet...danas jedva prezivjeh dan

Mina93
    04. Kolovoz 2018. 06:29

Jutro spavacice 😁
    Ja se po obicaju budim mokra O.o danas su mi na redu kolaciiii, jedva cekam, radit cu sve bez pecenja  mama ce poludit kad joj popunim cijeli fridge kolacima 🤣🤣 

Ana89
    04. Kolovoz 2018. 07:26

Mina93

Jutro spavacice 😁
    Ja se po obicaju budim mokra O.o danas su mi na redu kolaciiii, jedva cekam, radit cu sve bez pecenja mama ce poludit kad joj popunim cijeli fridge kolacima 🤣🤣

Moj vrhunac kolača su muffini. A od slanog slane kiflice 😂😂. Bez pečenja znam izmajmunirati svašta, međutim , koliko je to jestivo 😂😂
    Kuhanje mi je draže. 

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    04. Kolovoz 2018. 07:30

Jutro odavno ,jedva 3 sata da sastavim😠

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    04. Kolovoz 2018. 07:37

Ana89

Mina93

Jutro spavacice 😁
    Ja se po obicaju budim mokra O.o danas su mi na redu kolaciiii, jedva cekam, radit cu sve bez pecenja mama ce poludit kad joj popunim cijeli fridge kolacima 🤣🤣

Moj vrhunac kolača su muffini. A od slanog slane kiflice 😂😂. Bez pečenja znam izmajmunirati svašta, međutim , koliko je to jestivo 😂😂
    Kuhanje mi je draže.

Jel 🤣🤣 a mene mama zarazila dok sam jos mala bila tako da sam glavna slasticarka 😂😂

truskawka
    04. Kolovoz 2018. 07:51

Pticica draga moja, znam kako se osjecas. Mojoj jednoj bebi su izmjerili nuhalni u 10om tjednu 3.5, vise je zapravo pogodilo mog muza kad sam mu rekla nego mene, ali smo ostali pribrani jer itako nije bilo vrijeme za mjerenje i kad su mi u 12om tjednu izmjerili 2.8-2.9, ja sam sama rekla eto to je to, sve je u redu i tako je i bilo. Bebu mi sad svaki puta gleda pod povecalom, ali sve je u najboljem redu. 
    Sto je najgore u blizanackoj trudnoci se moze napraviti samo nifty ili harmony koji pokazuju rezultat za trudnocu, a ne vezano uz bebu tako da sam ja odlucila ne ici na te testove jer mi nije imalo smisla kad i da sam nedaj Boze dobila neki losiji rezultat sta bih onda napravila? Toliko smo dugo cekali bebice i onda ovo. Ugl, sestra koja radi tamo mi je prijateljski rekla da neka nista ne brinem, ona isto iz ivf-a ima blizance i isto joj je na jednoj bebi izmjeren nuhalni, ali oko 6 je bio i to se do 20og tjedna povuklo. Tako da draga moja nista se ne brini, sve je u najboljem redu i tako se i ponasaj. Nemoj ocajavati i nemoj biti obeshrabrena jer tako samo mozes stetiti bebici. Nisi sama, imas nas i evo ja sam prosla istu stvar i nuhalnog vise nema. Vidjet ces da ce tako i tebi biti, on ce se povuci i sve ce biti u najboljem redu. 😘😘❤❤

❤N i V💙

• Kani07
    04. Kolovoz 2018. 07:55

truskawka

Pticicadraga moja, znam kako se osjecas. Mojoj jednoj bebi su izmjerili nuhalni u 10om tjednu 3.5, vise je zapravo pogodilo mog muza kad sam mu rekla nego mene, ali smo ostali pribrani jer itako nije bilo vrijeme za mjerenje i kad su mi u 12om tjednu izmjerili 2.8-2.9, ja sam sama rekla eto to je to, sve je u redu i tako je i bilo. Bebu mi sad svaki puta gleda pod povecalom, ali sve je u najboljem redu.
    Sto je najgore u blizanackoj trudnoci se moze napraviti samo nifty ili harmony koji pokazuju rezultat za trudnocu, a ne vezano uz bebu tako da sam ja odlucila ne ici na te testove jer mi nije imalo smisla kad i da sam nedaj Boze dobila neki losiji rezultat sta bih onda napravila? Toliko smo dugo cekali bebice i onda ovo. Ugl, sestra koja radi tamo mi je prijateljski rekla da neka nista ne brinem, ona isto iz ivf-a ima blizance i isto joj je na jednoj bebi izmjeren nuhalni, ali oko 6 je bio i to se do 20og tjedna povuklo. Tako da draga moja nista se ne brini, sve je u najboljem redu i tako se i ponasaj. Nemoj ocajavati i nemoj biti obeshrabrena jer tako samo mozes stetiti bebici. Nisi sama, imas nas i evo ja sam prosla istu stvar i nuhalnog vise nema. Vidjet ces da ce tako i tebi biti, on ce se povuci i sve ce biti u najboljem redu. 😘😘❤❤

Evo Pticice,Truska ti je sve objasnila mi svi vjerujemo dobro i bit ce 👍👍💖

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.