zadranka u Intersparu kod kruznog 😎 bila ne neka mlađa cura, mozda se zbunila!
Hahaaa...moguce...ja mislim isto da se vjerojatno zabunila...al dobro sad pokupi i torbu i sto te briga..
url=https://lilypie.com]
Monika,
cestitkee 😍😍😍 Super za pregled 😊 I ja sam se istraumirala trenutno, pa meni za bebu treba 1000 eura za minimum sve hahahaha. A ja jos tri plate do poroda (cetvrtu vec mogu biti i u radjaoni ili sa bebom) muz u potrazi (znate situaciju u BiH), a plata mi mizerna, 200 eura xD jer nemam ni pola norme… Mislim imam sva sreca od svojih podrsku, radim sa tatom, itd, i oni i vjer ovi iz SZUZ zajednice xD ce kupiti krevetac, komodicu, posteljine, ono dogovorice se. Kolica mislim da ne uzimam, zima je ionako, a hocu da ulozim para u njih, kako sam se nacitala vasih postova, i to cu od babina onda hahahaha. Uzeti samo ono jaje. I tako daa ja krecem sa stvarima za porodilju krajem avgusta (sta god ja se poroditi moram).
Mogu vam postaviti spiskove kad zavrsim, za porodilju (dojilju) i novorođence, ma da vec ima spiskova.
Salatice, ako te tješi imam i ja nešto manje od 1000 eura troška na sve krupne stvari - sva sreća pa sam kolica dobila i to prilično dobra ( nisam još računala spužvastu ogradicu za krevetić i madrac u to). Financijska strana - bit će bolje, u svakom slučaju Salatice, treba vjerovati u to :) A ti si ovako pozitivna pa ni ne sumnjam u to. I ja, također :p
Odjećicu nabavljam na malo, puuno sam dobila za prvih par mjeseci, nadam se da će bebon bar pola nositi. Kupila sam već i neku veću odjećicu na sniženjima..po par komada. Još mislim jedne hlačice i jedan ,dva toplija kardigančića za zimu.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Monika,
cestitkee 😍😍😍 Super za pregled 😊 I ja sam se istraumirala trenutno, pa meni za bebu treba 1000 eura za minimum sve hahahaha. A ja jos tri plate do poroda (cetvrtu vec mogu biti i u radjaoni ili sa bebom) muz u potrazi (znate situaciju u BiH), a plata mi mizerna, 200 eura xD jer nemam ni pola norme… Mislim imam sva sreca od svojih podrsku, radim sa tatom, itd, i oni i vjer ovi iz SZUZ zajednice xD ce kupiti krevetac, komodicu, posteljine, ono dogovorice se. Kolica mislim da ne uzimam, zima je ionako, a hocu da ulozim para u njih, kako sam se nacitala vasih postova, i to cu od babina onda hahahaha. Uzeti samo ono jaje. I tako daa ja krecem sa stvarima za porodilju krajem avgusta (sta god ja se poroditi moram).
Mogu vam postaviti spiskove kad zavrsim, za porodilju (dojilju) i novorođence, ma da vec ima spiskova.
Salatice, ako te tješi imam i ja nešto manje od 1000 eura troška na sve krupne stvari - sva sreća pa sam kolica dobila i to prilično dobra ( nisam još računala spužvastu ogradicu za krevetić i madrac u to). Financijska strana - bit će bolje, u svakom slučaju Salatice, treba vjerovati u to :) A ti si ovako pozitivna pa ni ne sumnjam u to. I ja, također :p
Odjećicu nabavljam na malo, puuno sam dobila za prvih par mjeseci, nadam se da će bebon bar pola nositi. Kupila sam već i neku veću odjećicu na sniženjima..po par komada. Još mislim jedne hlačice i jedan ,dva toplija kardigančića za zimu.
Daa, mi smo pozitivne 😊😊😊😊 Vise me je presjeklo, pa zar treba i avgust platu da potrosim na nesto drugo, jer se bojimmm kupiti komad necega, a potrebno mi to sve. Tako je pala odluka, ali naravno, sveki moja, "a nemojjj jos" kao ne valja... Osamarila me hahahahhaha, znaci nevidljiva samara xD
a ovo sam kupila na h&m jučer za cca 48 eura sve skupa
tako da sam robu prilično pokrila. najbližima sam rekla da ne kupuju robicu radije jer znaju da mi je to najdraži dio shoppinga 😂
Haha 4Mommy vidi se da je u elementu 😂❤️ Ne bi ti bila u kozi 😅
Niky moj se zasad drzi na 47mm. 3 cm nisu tako malo, koliki je bio prije?
Enna mozes ponovno vadit krv, nije to velika kolicina. Ako opet ne pogrijese 🤦♀️
Barbie preslatka je robica 😍
Stvarate mi pritisak, nisam s nicim jos krenula 😬😆 pocetkom 9. cu polako, racunam da stignem sve. Robicu planiram uzeti vecinu 56 ali i par komada 50, pretpostavljam da ce trebati prvo vrijeme. Njuskam sto ima online ali mi je jos prerano za kupovati, do 9. mj drzim samu sebe na lancu 🙈
Barbieeee,
premedeno svee 😍😍😍😍 i odlicno. I ne treba ti jos puno. Kod nas se tek planira otvarati H&M 😂😭 A tamo stvariii predobre. Za sad imam Bojprom za bebe i narucivati online preko fb iz H&M i Primarka (inace nezz sta mislite o njemu, ima bas jeftinih bodica slatkih).
Barbieeee,
premedeno svee 😍😍😍😍 i odlicno. I ne treba ti jos puno. Kod nas se tek planira otvarati H&M 😂😭 A tamo stvariii predobre. Za sad imam Bojprom za bebe i narucivati online preko fb iz H&M i Primarka (inace nezz sta mislite o njemu, ima bas jeftinih bodica slatkih).
hvala tiii ❤️ Primark je super, nisam sigurna da mi možemo naručivati od tamo. H&M se malo pokvario u zadnje vrijeme, ali za basic stvari je ok.
Barbieeee,
hvala tiii ❤️ Primark je super, nisam sigurna da mi možemo naručivati od tamo. H&M se malo pokvario u zadnje vrijeme, ali za basic stvari je ok.
My precious zaova hhahaha je u Njemackoj xD Bar ta pozitivna strana (jesam pas 👹) , mislim ne mogu joj ni reci, nemoj nista, ipak je tetka i uzece. A vec je uzimala u Primarku za ovako od drugarice djecu i komsinicu sto se treba poroditi i bas je slatkooo 😍 ali nisam otvarala za kvalitet.
Miranda,
tako sam i ja mislila i mogla bih da sam stedisa i ne trosim plate do novembra ili da prodjem na Lotu/Bingu (Salatica malo voli igre na srecu hahahha) i trebala bih zbog finansija malo rasporediti, a isto ne mislim pretrpavati, izraste beba.
Sortiraj odgovore
Najstariji