Pojela sam sad doručak i odmah maznula 2 tablete pa se nadam da će proći, jer još uvijek zateže.
A sad se bacam na puzzlu, pa kud puklo da puklo. Slažem ovu donju polovicu sa slike i kad bude gotova, cijela ploča bude ispunjena. Inače mi treba 2-3 tjedna ako slažem poslije posla i cijele vikende, a sad Bože pomozi... vidjet ćemo kako će ići 😁 Tko ima volje i smisla, pozvan je na druženje u N. Zagreb. 😃
Magye svaka cast,i ja bi voljela neke puzle slagat,al nikako da nadem sliku koja mi se svida i koju zelim slagat,da ne bi zapocela pa ostavila 😁😁
puzzle 😍
slažem se s Blažom. slagala bih, ali mi nisu dovoljno privlačni motivi pa onda odustanem od kupnje.
Jutrooo , mi smo sinoć zaglavili na večeri pa kasno došli i bome jutros moj dječak i ja do 9 spavali :) i sad mi se neda ni na more, možda odemo popodne... Trebala bi se sad prisilit pospremat malo, uf!
Pticaselicazgst daj slike opreme iz ikee, iki linkove, ja isto imam plan možda u 9. ili 10.mj zaletit se kod njih. Imam posteljinu od prve bebe, i stvarno lijep pamuk, i nakon toliko pranja je ko nova, tako da-moje preporuke. A taj stol i to, jel ti se čini ok, ti si sad vidila uživo, pa da znam.
Lovre
Evo ja dobila na poklon od tisucu komada, trebalo mi je dan i pol 😂
url=https://lilypie.com]
Evo ja dobila na poklon od tisucu komada, trebalo mi je dan i pol 😂
Divan je motiv!! Obzirom da je moja 4.000, trebala bih po tvojoj računici biti gotova za 6 dana. Hm, sumnjam 😂
maggie, ja sam bas fanatik, ali nisam jos nasla motiv da ima vise od 3000 komada, a da mi se sviđa! Iako cesto pohodim puzzle shop online 😂 slikat cu jedan dan, mi smo u kuci dali uokviriti par motiva i svi prvo to uoce kad nam dodju u goste, stvarno digne prostor!
Haha 4Mommy vidi se da je u elementu 😂❤️ Ne bi ti bila u kozi 😅
Niky moj se zasad drzi na 47mm. 3 cm nisu tako malo, koliki je bio prije?
Enna mozes ponovno vadit krv, nije to velika kolicina. Ako opet ne pogrijese 🤦♀️
Barbie preslatka je robica 😍
Stvarate mi pritisak, nisam s nicim jos krenula 😬😆 pocetkom 9. cu polako, racunam da stignem sve. Robicu planiram uzeti vecinu 56 ali i par komada 50, pretpostavljam da ce trebati prvo vrijeme. Njuskam sto ima online ali mi je jos prerano za kupovati, do 9. mj drzim samu sebe na lancu 🙈
Miranda, prije mj.dana , prije serklaze bio je oko 4,5cm...znaci u mjesec dana se skratio za 1,5cm. Strah me jako. Šta ako se skrati skroz,tj.ako ga više nebude?
Lora
Haha 4Mommy vidi se da je u elementu 😂❤️ Ne bi ti bila u kozi 😅
Niky moj se zasad drzi na 47mm. 3 cm nisu tako malo, koliki je bio prije?
Enna mozes ponovno vadit krv, nije to velika kolicina. Ako opet ne pogrijese 🤦♀️
Barbie preslatka je robica 😍
Stvarate mi pritisak, nisam s nicim jos krenula 😬😆 pocetkom 9. cu polako, racunam da stignem sve. Robicu planiram uzeti vecinu 56 ali i par komada 50, pretpostavljam da ce trebati prvo vrijeme. Njuskam sto ima online ali mi je jos prerano za kupovati, do 9. mj drzim samu sebe na lancu 🙈
Miranda, prije mj.dana , prije serklaze bio je oko 4,5cm…znaci u mjesec dana se skratio za 1,5cm. Strah me jako. Šta ako se skrati skroz,tj.ako ga više nebude?
Draga jel ti to osjetis na bilo koji nacin..Mislim moze li se znati po necem... ja isto strepim od toga jakooo..Iako nisam imala probleme do sad.Obicno tamo pred kraj se pocnem lagano otvarat..Ali imala san op.prije dvi god di mi je operativnim outem skinuto 3\4 grlica..tako da mi je ostalo vrlo malo..I svaki pregled je strah...Zato pitam ako se tako drasticno smanji da li se to moze po necem osjetit
maggie, ja sam bas fanatik, ali nisam jos nasla motiv da ima vise od 3000 komada, a da mi se sviđa! Iako cesto pohodim puzzle shop online 😂 slikat cu jedan dan, mi smo u kuci dali uokviriti par motiva i svi prvo to uoce kad nam dodju u goste, stvarno digne prostor!
Onda smo si par! Ja sam za prošli rođendan od muža dobila od 32.000. Pisala sam već o tome, ne znam jesi li bila tada tu. Googlaj New York 32.000, ne možeš promašiti, panorama kroz rešetke prozora. Složila sam gornju polovicu, tj. 4 dijela od 4.000. Srećom pa je puzzla podijeljena u 8 zasebnih inače ne znam kako bih sortirala slične komade kopajući po cijeloj kutiji.
Sortiraj odgovore
Najstariji