Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    03. Kolovoz 2018. 19:59

Pa i ja sam citala da se za taj za novorođenče čak mora donijeti potvrda/rodni list...tako da sam eto vec obavila 😂 robica je preslatka! I imate od ponedjeljka u Lidlu kolekciju za bebe pa skicnite katalog, ima zgodnih stvari!

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    03. Kolovoz 2018. 20:03

du1988

Pa i ja sam citala da se za taj za novorođenče čak mora donijeti potvrda/rodni list…tako da sam eto vec obavila 😂 robica je preslatka! I imate od ponedjeljka u Lidlu kolekciju za bebe pa skicnite katalog, ima zgodnih stvari!

Koji dm..😆😆😆da odem i ja.??

barbiemama
    03. Kolovoz 2018. 20:05

Mina93

E da barbie koju ste velicinu uzeli robice?

danas uglavnom 56. jedan 62 i jedan 50. a inače sam u h&m uzela pakiranja bodića 56 i 62. kažu na netu da je najbolje za početak uzeti 5-6 bodića 56 veličine,koju brzo prerastu, i isto toliko 62. 

• Marti8
    03. Kolovoz 2018. 20:13

• Marti8
    03. Kolovoz 2018. 20:14

du1988
    03. Kolovoz 2018. 20:15

zadranka u Intersparu kod kruznog 😎 bila ne neka mlađa cura, mozda se zbunila!

• Strudlica

Hahaha ovaj držač za torbu meni služi za mobitel 

Salatica9192

Monika, 
    cestitkee 😍😍😍 Super za pregled 😊 I ja sam se istraumirala trenutno, pa meni za bebu treba 1000 eura za minimum sve hahahaha. A ja jos tri plate do poroda (cetvrtu vec mogu biti i u radjaoni ili sa bebom) muz u potrazi (znate situaciju u BiH), a plata mi mizerna, 200 eura xD jer nemam ni pola norme... Mislim imam sva sreca od svojih podrsku, radim sa tatom, itd, i oni i vjer ovi iz SZUZ zajednice xD ce kupiti krevetac, komodicu, posteljine, ono dogovorice se. Kolica mislim da ne uzimam, zima je ionako, a hocu da ulozim para u njih, kako sam se nacitala vasih postova, i to cu od babina onda hahahaha. Uzeti samo ono jaje. I tako daa ja krecem sa stvarima za porodilju krajem avgusta (sta god ja se poroditi moram).
    Mogu vam postaviti spiskove kad zavrsim, za porodilju (dojilju) i novorođence, ma da vec ima spiskova. 

Pticaselicazgst
    03. Kolovoz 2018. 20:18

I mi danas shoppingirali. Prvo malo ikea, razno razne potrepstine za malenu, onda robica hm i kik 😅 bome smo se fino istrosili, uzela sam velicine od 56 pa do 68 cak 😄 nek se nadje.. stvarno ima preslatkih stvari i tesko se kontrolirat 😪 u ikei smo uzeli vise tehnicke stvari, posteljinu, onu podlogu za prematanje, navlake za podlogu, rucnike, kutije za komodu za presvlačenje itd. Ove velike stvari cemo narucit za split da nam dodje 💪  

• Marti8
    03. Kolovoz 2018. 20:20

I sad napokon znam cemu ona plastika sluzi😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.