Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    03. Kolovoz 2018. 18:12

mi dobili na poklon. robica i ručnik za kupanje. sve skupa 110 kn, Kik. 

pepe1907
    03. Kolovoz 2018. 18:28

du1988

Evo ja pokupila u dm-u paket za trudnice, dobila paket pelena, maramice, mali bepanten i knjizice s popustima. Netko je spominjao neku torbu? 🤔 nju nisam dobila!

pelene i maramice ia nisam dobila...ali sve ovo jesam plus biobaza krema

pepe1907
    03. Kolovoz 2018. 18:31

barbiemama

ja kupila u mani kombinezon za 28kn..ako vam je blizu idite vidjet..mislim da cu 8 ja dns do kika 😁

barbiemama
    03. Kolovoz 2018. 18:47

u Kiku deblje majice 8 kn, kompletići po 17,90 kn. stvarno je jeftino, a mekano i ne djeluje mi uopće loše kvalitete. samo kaj nema u svakom Kiku toliko izbora. Bila sam prvo na Iblerovom trgu i skoro da ništa nema. a onda kod Avenue malla i punooo je veći izbor. 

Ana89
    03. Kolovoz 2018. 18:48

Moram prestati čitati ova iskustva majki koje nisu mogle  ilii znale dojiti pa su ih traumatizirali u bolnici. 
    Isto tako kad je anestezija pri carskom popustila 🤢🤢
    Ufuf...ako se želite isparanoirati komotno čitajte, otherwise izbjegavajte. Čim vidite tako neki naslov. 
    A za Dm, svaka poslovnica svoja politika, očito. Pa i sa davanjem darova za trudnice i bebe. Što je netko dobio paket dobrodošlice bez još rođene bebe ,( onaj sa pelenama)? U Umagu nema toga.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    03. Kolovoz 2018. 18:54

zaboravila sam danas pitat u dm-u za taj paket. baš ću sutra. a Hipp na kraju nisam nikad dobila. na radnosnicu sam se dva puta prijavila i isto ništa. ali nema veze 😊

• Marti8
    03. Kolovoz 2018. 18:55

Ana89

truskawka

marti8

du1988

Evo ja pokupila u dm-u paket za trudnice, dobila paket pelena, maramice, mali bepanten i knjizice s popustima. Netko je spominjao neku torbu? 🤔 nju nisam dobila!

Valjda su paketi razliciti onda..ja sam dobila torbu i netko je isto stavio sliku torbe..samo u mojem nisu bile pelene ni maramice nego biobazina krema za trudnice..

Sarah je stavila jucer link da od sad djele dva paketa. Jedan za trudnice sa tom torbom, a drugi za dobrodoslicu beba u kojem su pelene. Ima na klokanici objavljeno pa si pogledajte. Tako da imate pravo na oba paketa uz predocenje dm kartice

Ja sam dobila u DM- u paket sa biobazinom kremom, knjižicom sa popustima , ovom radosnicom, torbom, uputama za mame i bepanthen kremom.
    Za drugi paket su mi rekli kad se beba rodi.
    A za hipp čekam slijedeći tjedan i onda ako ne dođe javit ću im se. Prije više od mjesec dana naručeno 🙄🙄

Pa da to mi se i cini realnije da se za bebicu dobije tek kad se rodi..

• Marti8
    03. Kolovoz 2018. 18:55

barbiemama

Jaooo ovo je sve preemedenooo😍😍

barbiemama
    03. Kolovoz 2018. 18:58

još nešto.... vreće za spavanje. jel mu treba to? 😋

zadranka86
    03. Kolovoz 2018. 19:04

du1988

Mislis bass paket ...hmm..ja dobila tamo torbu biobazu i kremicu...Znaci ti si bass paket pelena dobila??

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.