Miranda i mi smo sada u stanu koji glasi na mog tatu, i sada zelimo da kupimo stan. Muz zeli da kupimo nesto sami ali kredit koji mozemo dobiti je mizeran. On bi pristao da moj otac nesto nam pridoda ali da to nije previse. S druge strane otac bi meni kupio stan koji zelim bez obzira na budzet ali da je stan na moje ime. Muz ne zeli da zivi u mom stanu. Tu je krug problema 😃
Razumijem i jednog i drugog, i zao mi sebe hahahaha.
Miranda i mi smo sada u stanu koji glasi na mog tatu, i sada zelimo da kupimo stan. Muz zeli da kupimo nesto sami ali kredit koji mozemo dobiti je mizeran. On bi pristao da moj otac nesto nam pridoda ali da to nije previse. S druge strane otac bi meni kupio stan koji zelim bez obzira na budzet ali da je stan na moje ime. Muz ne zeli da zivi u mom stanu. Tu je krug problema 😃
Razumijem i jednog i drugog, i zao mi sebe hahahaha.
Haha i meni je zao tebe u tom krugu 😆
Nije ni mom muzu bilo drago sto stan nije nas ali stvarno nije imalo smisla da se uvaljujemo u kredit kraj stana koji zjapi prazan. Moji su u St, u Zg nema nikoga kome bi taj stan eventualno trebao. I da mi nismo ostali zivjet u njemu ne bi se prodavao a nista mu ne fali, bio bi nam dovoljan i dalje da imamo dvoje djece ali za par godina bi za troje djece bio tijesan jer su dvije spavace sobe. Imali smo od pocetka dogovor i plan da jednom selimo u kucu jer nam je to zelja, samo smo cekali sredstva da to mozemo bez vecih kredita pa vjerujem da je pomogla ideja da je ovo privremeno dok ne odemo u nesto svoje. Jedva cekam da preselimo, tu kucu smo crtali od temelja i bas je sve onako kako smo htjeli. Samo sto sve vise imam osjecaj da nece biti gotova jos iduce dvije godine 🤦♀️
Mi živimo u kući sa tavanom, katom i prizemljem, nas petoro. Nas dva para svak ima svoj prostor, sveki svoj.
Kad prođu sve faze pred gradnju, kuća ide u rekonstrukciju u tri stana.
Kako prije rođenja bebe sigurno ništa od toga bit će nas i šestoro 😀. Ali neka, izdurati ćemo još malo, iako jedva čekam imati svoje 😀 Jedino što će beba buditi cijelu kuću kad dođe, ali takav im je horoskop u ovoj situaciji.😆.
Situacija je daleko od idealne, ali budemo sve sredili u hodu. Treba imati vjeru u bolje sutra kako god 😀.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Mi smo podstanari već 7 godina, zadnje 2 i pol godine smo u trenutnom stanu. Kupili smo zemljište prošle godine i za 3 godine, kad ga otplatimo, plan je raditi montažnu kućicu, a dotad ćemo biti ovdje. Imamo veliki kredit za tu zemlju, skoro 5.000 kn i još 1.900 za auto. Divotica... Prvih par godina dok smo bili podstanari mislili smo kako ćemo tako zauvijek, kao ljudi u inozemstvu, i da ćemo sa strane štediti, ali godine su prolazile a mi nikako da počnemo štediti. Onda kad smo shvatili da želimo kuću i veeeliku okućnicu više to ionako nije imalo smisla, pa smo se ipak bacili u kredite.
Svjesna podsjetila si me na situaciju moje kume kojoj je otac kupio stan odmah blizu njega i ona tu zivi sa deckom koji uopce nema problem sa tim a kad malo bolje razmislim ne znam sto bilo koji decko ima. Kako mi bez problema uselimo u njihov😋
Miranda imas kakvu info vezano za dozvolu? Jel se maklo s mrtve tocke?
Mi zivimo u svom stanu u kuci gdje zive i njegovi. Uredili smo ga cjelog, od plocica do kauca i bas je po nasem gustu 😍 sad uredujemo i stan u zg, samo polako. Nije nam neka zurba.. 🙂 nadam se da cemo se kroz neko vrijeme vratit u zg 🙏😊 nismo pod kreditima za stan, tako da nam je utoliko lakse.. stan u zg uredujemo od ustedevine pomalo kako sta stignemo 💪
Pepe, ovo je uzv za 12.tt, sad idem slj tj pa ću ti reci kako je bilo, ali mislim da ima 4D jer ima stvarno super opremu.
Noa 💙
Postavlja se pitanje da li treba da se bune protiv toga da zive u zeninom stanu?
Naprimjer nama je tata prodao auto koje sam vozila prije braka da se zet ne bi osjecao kao da dolazi pred svrsen cin u moj stan i da vozi moje auto. Pa se pitam dokle to ide i znaci ja cijeli zivot ne mogu koristiti nista sto mi pripada da ne povrijedim njegovu sujetu. I sada smo u debelom kreditu i otplacujemo to auto. Ljudi dragi ja mislim da smo mi luda familija totalno. 😭
mi smo podstanari, u ovom stanu 3 godine.živjeli smo sa nj.starcima u istoj kući ali stan ispod i nikad nismo imali mira a nisu nas shvaćali ozbiljno..i mas7 toga zbog čega smo otišli iu podstanare...ne mislimo kupovati stan jer se mislimo selit u njemačku ali mislimo kupit auto jer ovaj koji imamo je star 14 god, nema klimu a ni mjesta...do 12mj. imat ćemo novi auto 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji