bruna, jesi pitala opceg za uzimanje dodatnog zeljeza? Stvarno ne vidim potrebe…bravo, lily!! ja sam vec na granici paljenja klime iako sam ujutro sve zamracila i pozatvarala, ali vec disem na skrge. Mrzim ljeto!
Ma s obzirom da ona poznaje moju povijest povisenog zeljeza a i da nikad nije utvrdeno zasto je tako, onda se slozila sa mnom da prvo izvadim krv pa ako bas ima potrebe lako cu uzimati terapiju...
Moj organizam opcenito ne podnosi bas hranu bogatu zeljezom i to vidim po sebi... Mogu pojesti ali uvijek malu kolicinu...
Pticica meni je radeno vaginalno s tim da sam ga ja radila sa 13 tjedana
nebi nikad pogodile di smo bili…muz trci a ja na rolama ☺ trudnica u 5mj trudnoce na rolama nakon 3 godine..prije sam stalno rolala kad smo zivili na Jarunu a sad nikak…prvih 10min me bilo malo strah al sam.se brzo ufurala i tako 40min nas dvoje 😀 od petka radim neke vjezbe i tako…sutra cu imat upalu misica vec znam hehe
Joooj tako ti i mi idemo sad kad vise ne mogu trcat 😁 odlicna vjezba 😉 taman sam kupila nove kotace, meni su role triput draze od bicikla
kazu da je opasno zbog trbuha i ravnoteže ali nisam imala nikakvih problema pa ću nastavit…imam i bazen blizu al me strah da ne pokupim neku bolestinu
Dada znam, al s obzirom da nemam veliki trbuh i da sam na rolama vec 15g mislim da nema razloga za brigu 😁 samo pici dok mozes 😉
Jucer i danas ful ugrijalo 😱 jutros sam vec u 8.30 bila na plazi i to mi je bilo kasno koliko mi je vruce bilo, strasno.. I sad jos po najgoroj vrucini nestalo sat vremena struje, jedva dises bez klime 😂
I kod mene isto..onda smo buce blizu..jedi i ti Zadarska regija?
Ja sam s ugljana, samo sam vec 5g i sad frisko udana u zg 😉
Moji su dole stalno a od muza roditelji preko ljeta pa smo tu uvik na godisnjem
Moji imaju doli kucu..Zapravo vise su doli nego u zd..Tako da vis ti to…A ti si bas iz mista Ugljan ili.??
Preko 😊
Aaa mo smo Muline
Idemo mi cesto na kupanac tamo 😉
Da li se kombinirani uzv u bolnici radi vaginalno ili preko trbuha?
Abdominalno, jedino ako se ne namjesti dobro, tako mi je doktor tamo komm, meni se nije htio namjestiti pa ga je trzao i onda se pomaknuo kako treba 😁
Ulovili smo 20 posto popusta pa sam odlucila da cu ipak investirati u bolju sjedalicu. Ova ide i u lezeci polozaj i cini mi se da bi mogla potrajati taman godinu i po dana.. recenzije su super, ocjene isto tako da se nadam da nismo pogrijesili 😊
Super je oprema 😍😍
Jucer i danas ful ugrijalo 😱 jutros sam vec u 8.30 bila na plazi i to mi je bilo kasno koliko mi je vruce bilo, strasno.. I sad jos po najgoroj vrucini nestalo sat vremena struje, jedva dises bez klime 😂
I kod mene isto..onda smo buce blizu..jedi i ti Zadarska regija?
Ja sam s ugljana, samo sam vec 5g i sad frisko udana u zg 😉
Moji su dole stalno a od muza roditelji preko ljeta pa smo tu uvik na godisnjem
Moji imaju doli kucu..Zapravo vise su doli nego u zd..Tako da vis ti to…A ti si bas iz mista Ugljan ili.??
Preko 😊
Aaa mo smo Muline
Idemo mi cesto na kupanac tamo 😉
Hahha...eto..🤗🤗🤗susjede..hahhah...malo dalje al to je to
url=https://lilypie.com]
Lilly,
ja ne bih jer i inace ne koristim. Moj "lijek" za ujede je soda bikarbona sa vodom, namazem na mjesto uboda i smiruje otok i crvenilo. Ali to je vec kad te ujede :/ Nezz sta dr cure misle...
Cure, moze li mi neko objasniti razliku izmedju te bebi opreme? Jaje, nosiljka, kolica, jos se nesto nabrajalo, ne kontam sad xD To su u stvari kolica 3 u 1, koja imaju jaje, nosiljku i autosjedalicu xD ?
Sortiraj odgovore
Najstariji