Ptica, ti si hepi kaj si u Zg, a ja jedva čekam da odem :D
kolica su vam super <3
Jutro cure.
Bome je i meni bilo strasno vruce, takva sparina da nisam oka sklopila... Jedva cekam da prode i da malo zahladi, nema mi nista gore nego kad ne mogu spavati od vrucine... Blazena zima.
Pepe, ja isto obozavam rolati i rolam od malih nogu stvarno ali me sad malo strah u trudnoci... Sta ako padnem nekako... Ali super, pogotovo jer te muz cuva uz sebe 😁
Ptico pobjegla si ha? 😂 Super kolica 😊
Ne znam dal se sjecate, pricala sam kako mi je ginekologica rekla uvesti zeljezo tj Heferol sada... Na to sam joj rekla da sam imala poviseno zeljezo cesto pa da nisam sigurna bez vadenja krvi na sta me ona izignorirala i rekla da uzmem... Ja sam na svoju ruku otisla kod dokt opce prakse i trazila uputnicu za vadenje krvi i stigao je nalaz danas...
Po meni stvarno nema potrebe za uzimanjem zeljeza (btw bilirubin je povisen jer imam Gilbertov sindrom)
Jutro cure.
Bome je i meni bilo strasno vruce, takva sparina da nisam oka sklopila… Jedva cekam da prode i da malo zahladi, nema mi nista gore nego kad ne mogu spavati od vrucine… Blazena zima.
Pepe, ja isto obozavam rolati i rolam od m by guJutro cure.
Bome je i meni bilo strasno vruce, takva sparina da nisam oka sklopila… Jedva cekam da prode i da malo zahladi, nema mi nista gore nego kad ne mogu spavati od vrucine… Blazena zima.
Pepe, ja isto obozavam rolati i rolam od malih nogu stvarno ali me sad malo strah u trudnoci… Sta ako padnem nekako… Ali super, pogotovo jer te muz cuva uz sebe 😁
Ne znam dal se sjecate, pricala sam kako mi je ginekologica rekla uvesti zeljezo tj Heferol sada… Na to sam joj rekla da sam imala poviseno zeljezo cesto pa da nisam sigurna bez vadenja krvi na sta me ona izignorirala i rekla da uzmem… Ja sam na svoju ruku otisla kod dokt opce prakse i trazila uputnicu za vadenje krvi i stigao je nalaz danas…
Po meni stvarno nema potrebe za uzimanjem zeljeza (btw bilirubin je povisen jer imam Gilbertov sindrom)
alih nogu stvarno ali me sad malo strah u trudnoci… Sta ako padnem nekako… Ali super, pogotovo jer te muz cuva uz sebe 😁
Ne znam dal se sjecate, pricala sam kako mi je ginekologica rekla uvesti zeljezo tj Heferol sada… Na to sam joj rekla da sam imala poviseno zeljezo cesto pa da nisam sigurna bez vadenja krvi na sta me ona izignorirala i rekla da uzmem… Ja sam na svoju ruku otisla kod dokt opce prakse i trazila uputnicu za vadenje krvi i stigao je nalaz danas…
Bruna,
ne razumijem stvarno ni ja. Pogledaj hemoglobina, zeljeza... ono da si bar na granici donjoj nekoj (ja sam tu i opet ne pijem nista :O). Bas me zanima Mirandin komentar... Ono ne volim se previse igrati doktora, ali nismo bas ovce xD Kao ovaj moj, prvo cefalexin, pa sad eritromicin 500mg na svakih 6 sati, pa hocemo li za 4 nedelje neki treci antibiotik, kao zamorce neko o.O sve uredno, brisevi, uk, a eto CRP skace od 10 do 14, a zalim se na bolne zglobove stopala, ruku (prstiju) i ignorisu me (to imam vec dosta godina, ali u trudnoci je najjace)... pa ajmo istraziti sta je moguce sve, a ne eksperimentisati sa prejakim tabletama.
Jutro curke
Ptica kolica su prekrasna,
Ni ja ovu noc nisam bas spavala evo ja na krku i tu je vec 33 stupnja
More je jako toplo nemres se ni rashladit nego imam problem napadaju me komarci znaci ubijaju me
Dali mi smijemo uopce koristit autan protiv komaraca naravno tu i tamo jel zna ko!!!??
Bruna92 stvarno imas zalihe zeljeza mislim da nema potrebe da ti se uvodi ali nasa Miranda je strucnija u svemu tome...
Hvala Miranda, proguglat cu malo o tome.
Bitno mi je samo bilo da znam o cemu se radi, da znam sta da trazim.
Bruna, nadam se dda ces ubrzo dobiti neki konkretan odgovor..jer te referentne vrijednosti su mi ajmeee
tako me zbunjuju ponekad jer npr kod stitnjace i free hormona jedan bi trebao biti u gornjoj referentnoj, drugi u donjoj ili blize sredini.
Da li ste vec pocele nabavljati krupniju opremu za bebu i sta ste do sada kupile?
To get the code: Tap and
I da moram podjelit s vama ljepu vijest
Stigao mi nalaz urinokulture i rjesila sam se onih dviju bestija jupiiiiiii bas sam hepy 😁😁
bruna, jesi pitala opceg za uzimanje dodatnog zeljeza? Stvarno ne vidim potrebe...bravo, lily!! ja sam vec na granici paljenja klime iako sam ujutro sve zamracila i pozatvarala, ali vec disem na skrge. Mrzim ljeto!
url=https://lilypie.com]
Da li ste vec pocele nabavljati krupniju opremu za bebu i sta ste do sada kupile?
Ja idem kad odem u Pulu. Moram uzet jaje, rastuću autosjedalicu, nosiljku, komodu za bebu i podlogu..kupila sam putujući krevetić. Doći će ovih dana.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji