Cure, znate li možda efekt brusnice na mjehur, tj. da li jedenje sušene brusnice kao voća i pijenje čaja( soka) ima isti efekt? Hvala 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure, znate li možda efekt brusnice na mjehur, tj. da li jedenje sušene brusnice kao voća i pijenje čaja( soka) ima isti efekt? Hvala 😀
Uff ja bass o tom nemam pojma..Nadam se da ce ti se javiti netko ko zna odgovor..Rado bi pomogla ali bass nemam pojma o tom..
Cure, moze li mi neko objasniti razliku izmedju te bebi opreme? Jaje, nosiljka, kolica, jos se nesto nabrajalo, ne kontam sad xD To su u stvari kolica 3 u 1, koja imaju jaje, nosiljku i autosjedalicu xD ?
Salatice, 3u1 ti je ovo što je pred koju stranicu stavila Ptica (ako se ne varam). Sastoji se od košare (1. slika), sportskog dijela (2. slika) i autosjedalice (AS), koja se još zove i jaje (3. slika).
Ja recimo razmišljam da ne kupim košaru, znači kod mene bi bilo 2u1 (sportski dio+AS). U tom slučaju tražit ću takav sportski dio koji ide u skroz ravni položaj, da ga mogu koristiti kao košaru, i da se može okrenuti da je beba prema meni i od mene. Iako, u zadnje vrijeme se premišljam jer cijena s košarom i nije nešto puno veća, a dobro će mi doći kao krevetić za bebu kad odemo kod moje mame za vikend, jer ona nema nikakav dodatni ležaj (mi ionako spavamo na uskom kauču na razvlačenje).
I još jedna stvar, ja sam se sad sva uplašila (inače totalno netipično za mene) ovih ogradica na kinderbetima zbog događaja u Starigradu. Pa jel najbolje onda kupiti kinderbet s punim stranicama ili što? Ajme previše je to informacija za nas prvorotkinje, pogotovo kad mozak zakuha na ovim vrućinama.
I još jedna stvar, ja sam se sad sva uplašila (inače totalno netipično za mene) ovih ogradica na kinderbetima zbog događaja u Starigradu. Pa jel najbolje onda kupiti kinderbet s punim stranicama ili što? Ajme previše je to informacija za nas prvorotkinje, pogotovo kad mozak zakuha na ovim vrućinama.
ovisi koji ie razmak između dasaka...ja ću svakako imat ogradicu pamućnu okolo a i vidla sam da angelcare monitor ljudi kupuju...registrira zvuk i pokrete, i disanje ima i kameru...i ako beba prestane disat pali se alarm..inaće košta oko 1600kn ali ja sam već našla rabljene preko ebaya iz njemačke
Vec neko vrijeme se zna da su out ogradice za krevetic da se bebe ne ugnjezde i ne uguse u tome.. naravno kada ces kupovat krevetic da ces obratit paznju na razmak medu resetkama, ja zaistaaaa ne mogu shvatiti koliki je taj razmak bio da je stala djetetova glava :( makar kazu da nije nesreca u kindacu nego ona zastita za krevet da beba ne zvekne ili ono za stepenice cak!? Ugl kada beba dode doma ispod madraca u kindi stavite zarolani rucnik, NE ISPOD BEBE!! nego ispod madraca, to je nagib dovoljan da je povisena glavica i beba opcenito, prvih 2,3 mj se ne mrda previse, a kasnije ako bas morate onda uzmite onu ogradicu kaj stiti svaku reserku posebno
Bruna i ja bi rekla da ti ne treba Heferol, barem ne jos. Kuzim predostroznost i istina da se potrosnja zeljeza povecava u trudnoci s vremenom ali mislim da ti je s obzirom na nalaze prerano za Heferol, imas i vise nego dovoljno zeljeza.
Ptico super su kolica 😍
Ana mislim da bi trebao biti slican efekt, samo pazi na secer u susenim brusnicama, znam da je u nekima trecina sastava secer.
Maggie s punim stranicama imam osjecaj da je beba kao u bunkeru, zraka dobiva jedino s jedne strane. Tako da ja ne bi pune nego samo male razmake izmedu letvi. Uzasan je slucaj u Starigradu, pogotovo zato sto ne znam kolike su sanse da se takvo nesto uopce dogodi, strasno 😔
Bok cure,
Inače sam u jesenskoj ekipi no kako sam tjednima bliže vama malo vas citam... Nama krajem 11mjeseca (24.11) stiže seka praviti društvo cetverogodisnjem braci 🤩
Sto se tice brusnica efekt je isti no tesko je naci samo susene brusnice pa treba pazljivo procitati deklaraciju jer je većina kandirana pa ima more secera. Ja sam u dm nasla bas sušene.
Za krevetac je super savjet ovo povišenje madraca, ja sam starijem duuugo tako držala, poslije je dobro došlo i kod prvih zacepljenih nosiva.
Evo da se i mi malo javimo zadnjih dana samo more i kupanje,svi uživamo
Unatrag bolje od tjedan dana bebica se javlja i bit će da joj paše more i sunčanje jer se tad voli najviše javit kad ljenčarimo
Sortiraj odgovore
Najstariji