Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    31. Srpanj 2018. 13:04

mmama2

… a kasnije ako bas morate onda uzmite onu ogradicu kaj stiti svaku resetku posebno

Jesi na ovo mislila?

Salatica9192
    31. Srpanj 2018. 13:07

Maggie, 
    hvala :)))) Znaci jaje, as i autosjedalica je jedno, to me zbunjivalo. Nisam iskreno nesto puno ni istrazivala jos, valjda necu ostati jedina mama koja ne kopca hahhaha.
    A za kinderbet (kod nas krevetac), jesam nesto vidjela na nekoj drugoj temi i nisam htjela zalaziti da ne procitam strasno nesto :O Ja sam planirala takav sa ogradicama, alii preko "resetki" ide posteljinica ona, koja se veze, znaci beba se ne moze zaglaviti. Tako nesto sam ja razmisljala. Sta mislite o tom?
    Ivylee,  
    dobrodoslaaa :)) i ja "spijuniram" nekada druge teme haha :) Vidim da ste dobili bebacaa jos jednog, curicu :) I da je sve dobro 😍
    A inace i ovdje nas je dostaa po terminu sto pripadaju jeseni, pa i sama, 7 decembar je jesen fakticki :D Ali ono, ipak kazes na zimu da bebac dolazi (ali uhvatim se da sad znm reci krajem jeseni, jer nmg docekatiii haha) :) 

barbiemama
    31. Srpanj 2018. 13:11

Eni.6

Da li ste vec pocele nabavljati krupniju opremu za bebu i sta ste do sada kupile?

kolica sam uzela još prije jedno 3-4 tjedna (Inglesina Trilogy 3 u 1). osim toga, samo malo robice. komodu imam, samo trebam kupiti podlogu za previjanje.

_lily_0

I da moram podjelit s vama ljepu vijest
    Stigao mi nalaz urinokulture i rjesila sam se onih dviju bestija jupiiiiiii bas sam hepy 😁😁

Pticaselicazgst
    31. Srpanj 2018. 13:13

Maggie uzela sam kolica 2 u 1. Jaje tj as posebno.
    Salatice kolica 3 u 1 ti sadrze kosaru (dio gdje beba ide kao novorodence i u lezecem je polozaju), sportski dio (to je ovaj dio gdje beba ide kad pocne samostalno sjedit i ima vise nagiba tj moze ic od lezeceg do sjedeceg dijela i u pravilu beba moze biti okrenuta prema tebi ili od tebe) i autosjedalicu tj jaje.
    Ako ces kupovat 3 u 1 pazi da ti je jaje dobro ocjenjeno, radi sigurnosti bebe u voznji.
    Ako kupujes 2 u 1 onda dobijes kosaru i sportski dio a jaje uzimas odvojeno. U pravilu kupujes adaptere za kolica i autosjedalicu i moze ti ic velika vecina na kolica.
    Nadam se da sam ti uspjela objasnit. 😊

Mina93
    31. Srpanj 2018. 13:37

zadranka86

Mina93

zadranka86

Mina93

zadranka86

Mina93

zadranka86

Mina93

Jucer i danas ful ugrijalo 😱 jutros sam vec u 8.30 bila na plazi i to mi je bilo kasno koliko mi je vruce bilo, strasno.. I sad jos po najgoroj vrucini nestalo sat vremena struje, jedva dises bez klime 😂

I kod mene isto..onda smo buce blizu..jedi i ti Zadarska regija?

Ja sam s ugljana, samo sam vec 5g i sad frisko udana u zg 😉
    Moji su dole stalno a od muza roditelji preko ljeta pa smo tu uvik na godisnjem

Moji imaju doli kucu..Zapravo vise su doli nego u zd..Tako da vis ti to…A ti si bas iz mista Ugljan ili.??

Preko 😊

Aaa mo smo Muline

Idemo mi cesto na kupanac tamo 😉

Hahha…eto..🤗🤗🤗susjede..hahhah…malo dalje al to je to

Dogodine ce se moc malci zajedno kupat 😉

Salatica9192
    31. Srpanj 2018. 13:39

Pticaa,
    shvatilaaa i skrinsotovala hahhaa 😂😂😂 Sad to moram muzu procitati sve xD Ja sam mislila kolica kao kolica, nista nisam istrazivala ni znala oko tog. Hvala 😘😘😘😊

Mina93
    31. Srpanj 2018. 13:42

Maggie85

Ja recimo razmišljam da ne kupim košaru, znači kod mene bi bilo 2u1 (sportski dio+AS). U tom slučaju tražit ću takav sportski dio koji ide u skroz ravni položaj, da ga mogu koristiti kao košaru, i da se može okrenuti da je beba prema meni i od mene. Iako, u zadnje vrijeme se premišljam jer cijena s košarom i nije nešto puno veća, a dobro će mi doći kao krevetić za bebu kad odemo kod moje mame za vikend, jer ona nema nikakav dodatni ležaj (mi ionako spavamo na uskom kauču na razvlačenje).

Sta onda 2u1 nekad ukljucuje jaje i sportsko sjedalo, a nekad kosaru i sportski, pa uzmes kako ti pase?
    Mi cemo nakraju dobit kolica od frendova koristena, al i ja sam se premisljala tako kao ti.. I to sta kazes za spavanje ti moze posluzit, ja vec planiram za dr ljeto tako jer cu vjer ko sada bit bar pola ljeta na moru a necu nosit kinderbed nego bi ga stavila da spava u toj kosari od kolica, nadam se da je to ok 😑

Mina93
    31. Srpanj 2018. 13:46

Maggie85

I još jedna stvar, ja sam se sad sva uplašila (inače totalno netipično za mene) ovih ogradica na kinderbetima zbog događaja u Starigradu. Pa jel najbolje onda kupiti kinderbet s punim stranicama ili što? Ajme previše je to informacija za nas prvorotkinje, pogotovo kad mozak zakuha na ovim vrućinama.

Ja sam taman naletila na neki clanak kao da nisu dobre za klince one navlake sta se stvaljaju preko  pa ti budi pametan.. Al kao postoji neki zakon o razmaku izmedju resetaka tako da se bebac ne moze ozlijediti, ocito unatoc tome postoje iznimke 😔 pa je neka zenska komm da ima one navlake al samo 10cm da su visoke iz ikee i to mi se cini pametno

Mina93
    31. Srpanj 2018. 13:55

Pticaselicazgst

Maggie uzela sam kolica 2 u 1. Jaje tj as posebno.
    Salatice kolica 3 u 1 ti sadrze kosaru (dio gdje beba ide kao novorodence i u lezecem je polozaju), sportski dio (to je ovaj dio gdje beba ide kad pocne samostalno sjedit i ima vise nagiba tj moze ic od lezeceg do sjedeceg dijela i u pravilu beba moze biti okrenuta prema tebi ili od tebe) i autosjedalicu tj jaje.
    Ako ces kupovat 3 u 1 pazi da ti je jaje dobro ocjenjeno, radi sigurnosti bebe u voznji.
    Ako kupujes 2 u 1 onda dobijes kosaru i sportski dio a jaje uzimas odvojeno. U pravilu kupujes adaptere za kolica i autosjedalicu i moze ti ic velika vecina na kolica.
    Nadam se da sam ti uspjela objasnit. 😊

Gdje se mogu provjerit ocjene as? 

Ptičica
    31. Srpanj 2018. 14:04

E, jedna kaze vaginalno, jedna abdominalno 🤔 Koliko pamtim, ginic je rekao abdominalno, al meni nekako rano s obzirom da jedva imam naznake trbuha. Navecer. Praznog mjehura. Praznih crijeva. Nakon dobrog povracanja 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.