Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    28. Srpanj 2018. 10:23

Evo cure i mene..Javljam se s dobrim vjestima..Prosla boljka od jucer BAR ZA SAD..osjecam se dobro..Nema osjecaja pritiska ni tupe boli..Jucer me izmucilo to..Odmah san bolje volje..Moj dorucak je dvi fete nutelle i kava..😚..i sad san se zavalila na krevet i mislim si sto kuhat...Danas cu laganini isto vise odmora manje aktivnosti...🤗🍵🍪🐽

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    28. Srpanj 2018. 10:27

pepe1907

jutro 😁 ja ću vjerovatno za doručak čokolino, a za ručak bi se najradije odvezla u ikeu 😁 nemam volje kuhati a i kolači su im fini…burek sa sirom sa doručak bi mi isto super pasao 😁 jao jao od kad su mučnine prošle samo na hranu mislim 🙈

Mi Sarajlije na ovo moramo reci nema bureka sa sirom, burek je iskljucivo sa mesom, a pita sa sirom sirnica 😂
    To nam je trn u oku 😋😋
    A kad smo vec kod bureka, mogao bi pasti jedan danas, jedva cekam.
    Malo zezancije nije na odmet  😍

du1988
    28. Srpanj 2018. 10:42

Jutro cure, truskawka trbuh je stvarno 😍😍 meni je subotom vaganje, u plusu sam 2 kg (mislila sam da je i vise)! Doruckujem dva tosta s mlijecnim namazom pa cu jos dva s nutellom 😂😂🐷

pepe1907
    28. Srpanj 2018. 11:01

_svjesna

pepe1907

jutro 😁 ja ću vjerovatno za doručak čokolino, a za ručak bi se najradije odvezla u ikeu 😁 nemam volje kuhati a i kolači su im fini…burek sa sirom sa doručak bi mi isto super pasao 😁 jao jao od kad su mučnine prošle samo na hranu mislim 🙈

Mi Sarajlije na ovo moramo reci nema bureka sa sirom, burek je iskljucivo sa mesom, a pita sa sirom sirnica 😂
    To nam je trn u oku 😋😋
    A kad smo vec kod bureka, mogao bi pasti jedan danas, jedva cekam.
    Malo zezancije nije na odmet 

hehe znam da, dragi mi je Livnjak 😋 ali okej tu se jos uvijek tak kaze, ja npr.ne volim kad vidim burek sa jabukom 🙈 ti mi ie uzas

barbiemama
    28. Srpanj 2018. 11:12

moji su Hercegovci i baka me uvijek prekori kad kažem da sam jela burek sa sirom. moja baka pravi najbolje pite na svijetu 😍 moram ju nagovoriti da napravi nešto za sutra. 

Ana89
    28. Srpanj 2018. 11:40

zadranka86

Evo cure i mene..Javljam se s dobrim vjestima..Prosla boljka od jucer BAR ZA SAD..osjecam se dobro..Nema osjecaja pritiska ni tupe boli..Jucer me izmucilo to..Odmah san bolje volje..Moj dorucak je dvi fete nutelle i kava..😚..i sad san se zavalila na krevet i mislim si sto kuhat…Danas cu laganini isto vise odmora manje aktivnosti…🤗🍵🍪🐽

Odlična vijest 😀😀 Ja sam doručkovala jogurt sa zobenim, pa za 2 sata opet jela dvije šnite kruha sa nutellom.  Kad sam se vratila iz dućana sam pojela bananu, meznula magnezij i sad ležim sa svojom bananom. Mogla bih sad i spavati ☺️☺️.
    Jedva čekam zimu: nema gužve po gradu, nekidan nam je i struja pala zbog količine ljudi u gradu, kad se tri- četiri puta poveća količina ljudi u gradu na pol godine.

url=https://daisypath.com]

zadranka86
    28. Srpanj 2018. 11:50

Ana89

zadranka86

Evo cure i mene..Javljam se s dobrim vjestima..Prosla boljka od jucer BAR ZA SAD..osjecam se dobro..Nema osjecaja pritiska ni tupe boli..Jucer me izmucilo to..Odmah san bolje volje..Moj dorucak je dvi fete nutelle i kava..😚..i sad san se zavalila na krevet i mislim si sto kuhat…Danas cu laganini isto vise odmora manje aktivnosti…🤗🍵🍪🐽

Odlična vijest 😀😀 Ja sam doručkovala jogurt sa zobenim, pa za 2 sata opet jela dvije šnite kruha sa nutellom. Kad sam se vratila iz dućana sam pojela bananu, meznula magnezij i sad ležim sa svojom bananom. Mogla bih sad i spavati ☺️☺️.
    Jedva čekam zimu: nema gužve po gradu, nekidan nam je i struja pala zbog količine ljudi u gradu, kad se tri- četiri puta poveća količina ljudi u gradu na pol godine.

Ana znam tocno o cemu pricas..Ja ne idem nigdi zbog ogromnih guzva..To je preeestrasno..Jedva cekam Gospu ada to padne da i mi domaci moremo malo vidit mora setnje i uzivancije..Ja za ovo nemam zivaca.

Salatica9192
    28. Srpanj 2018. 11:52

Cure, 
    imam temp 38,3, bas me groznica i hladnoca uhvatile. Sad sam popila paracetamol i muz mi stavlja obloge na noge, pokrila sam se da se preznojim. Dobro sam postupila, ja nikad nemam temp ovako veliku, tj ono par puta za 10god, i bas me prepalo hoce li nesto biti bebi, da li je imao neko temp u trudnoci? 

Salatica9192
    28. Srpanj 2018. 11:53

Dobro sam postupila? (treba upitnik) 

• Strudlica
    28. Srpanj 2018. 12:03

zadranka baš mi je drago da ti je bolje, sada samo laganini i bez naprezanja 

salatice jaooo baš te onda uhvatilo, definitivno lupocet za skidanje temperature. Najbolje da ti Miranda da neki točan savjet, ali nam je ona nestala zadnjih dana 

Vidim ja da vi dobro jedete, bome puno više od mene moram priznati. Ja pojedem i onda nema više utrpavanja do idućeg obroka, eventualno voće. Tako sam u prvoj jela pa uuups malo previše 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.