Jaooo cure mene danas ubi taj pritisak doli..Ja nemam pojma evo lezim cili dan..Bas san u bedu radi toga..Sve mislim ako bi mi i sutra ovako bilo poc u bolnicu i trazit pregled..Jer nemam pojma sto se doli dogada…Nekako se nadam da ce do jutra proc ukoliko ne prode pravo cu ic..😣😣😣
Ako te bude i dalje to mučilo odi na pregled pa ćeš bit mirna… Tako je i mene,ali je prošlo… Ako si zbog toga jako nemirna nema razloga zašto se ne bi pregledala
Ajmee ja tu uvik idem na to a bice nije nista kao doci cu tamo ispast ce da dizem paniku bez veze..Ali danas mi je takooooo groznoo..Tezak mi drib bass osjetim pritisak..Doduse i u nogama mi je tako a imam vene ..Pa jedan djelic mene se nada da je to povezano s tim i da ce do sutra proc..Ali ukoliko se ujutro probudim s istom boljkom pravo idem..Jer vec postajem luda od toga…ufff..Salatice kazes i tebi tako jel..? I PROSLO SUZRA DAN IL??
Htjedoh reci strudlicee..sorry..salata -strudlica….izmisalo mi se..
Zadranka86, mene već 2 dana muči onako bol u nozi i neka neugoda, ali nakon odmora prođe. I danas me bockalo u rodnici 30-sk sekundi. I popustilo je. To se otpušta relaksin, da se olakša širenje i naposljetku porod.
Uff nemam pojma..Ja od jutros muku mucim i lezim cilii dan..Tjesim se da ce sutra mozda to sve ipakk proci...Bass pritisak i tupa bol..A kazem sto je naj gore i u noge udarilo..Vise me znam ni sama..samo se tjesim proci ce..A prezivit cu danas nadam se sutra da cu biti ok..DUBOKO SE NADAM..svakako dam izvjesce ujutro..I hvalaaa Vam sto tjesite curke..sve je punooooo punooo lakse😘😘😘
url=https://lilypie.com]
freaky, ima raspored na njihovoj stranici do 10.08. tako da rade sigurno, ne znam koji ti datum treba. Oboje su super, ali dr.Marina Crvelin mi je provjereno izuzetno ljubazna, pristupacna i detaljna!
Super! Hvala! Narucila sam se kod dr. Marine, jedva cekam pregled, lagano sam vec nervozna.. :)
Truskawka wooow jako lijepa busa, prekrasni ste vas 3 😍😊
Potpisujem :)
Truskawka bjutifuuuuulll 😍😍😍
Salatice mala cupavicaaaaaa 😄😄😄 yes, sve je super! Ceeeeessssttttìiiiitaaaaaaam ❤❤❤
Joj jos divnih vijesti ❤️❤️
Cestitam Salatice na maloj curki i sta je sve dobro, a Truskawka buša je predivnaaa 😁😁
Salatice, drago mi je da sve dobro i čestitam na curiii 💓 ne vjerujem da je doktor pogriješio, u tvojim tjednima se spol već vidi ako beba raširi noge.
Truskawa, predivne ste curke 😍
Salatice, drago mi je da sve dobro i čestitam na curiii 💓 ne vjerujem da je doktor pogriješio, u tvojim tjednima se spol već vidi ako beba raširi noge.
i dečko, da ga ne diskriminiram 😋
i dečko, da ga ne diskriminiram 😋
Hihihi bas si mislim reko a decko moj? 🤭🤭
Hvala svima..jesam vam lijepo rekla da ne stanem vise u sliku 🤣🤣 jedva sam poslikala hahahah
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji