Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    28. Srpanj 2018. 12:19

Strudlice, 
    evo preznaja me, opada izgleda, nijs mi hladno vise. Boze dragi, u roku pola sata me zdrmalo, i izgleda proce. Pijem caj i sokove vocne, mama odmah trci da proizvodima i supu stavlja. Joj jest se ogrijesim prema njoj cesto, stavljajuci tatu ispred :( Sta cu, Neka tako i moja cura, samo da bude ok sve😍

• Strudlica
    28. Srpanj 2018. 12:25

Salatica9192

Strudlice,
    evo preznaja me, opada izgleda, nijs mi hladno vise. Boze dragi, u roku pola sata me zdrmalo, i izgleda proce. Pijem caj i sokove vocne, mama odmah trci da proizvodima i supu stavlja. Joj jest se ogrijesim prema njoj cesto, stavljajuci tatu ispred :( Sta cu, Neka tako i moja cura, samo da bude ok sve😍

Bravo,puno tekućine i danas mirovanje :)

• Strudlica
    28. Srpanj 2018. 12:28

Ima pitanje za iskusne mame koje su se koristile nosiljkama... 
    Dakle zanima me kako funkcionira nošenje bebe u slučaju da prvo morate nekuda s autom pa bi onda morale iz auta prebaciti bebu u nosiljku? Mene to sad muči jer do sada sam prvoga jedino iz kuće odmah u nosiljku. A sada ću morati starijeg u vrtić i onda problemi.... A pomisao da vuknjarim kolica pa ko četa u vrtić mi odmah tlak digne

Maggie85
    28. Srpanj 2018. 12:29

Svjesna, meni muž daje injekcije heparina u nadlaktice. Kad ga nema, onda sama. Ima perioda od par dana kad mi od svake injekcije ostane crvena točkica, a onda kasnije se napravi manji hematom (promjera 1 cm), a ima i perioda kad mi ništa ne ostaje, baš ništa. On izbaci prvo van onaj mjehurić zraka iz injekcije, malo mi nabere mišić palcem i kažiprstom (budu recimo 5 cm udaljeni) i onda ubode pod kutom od 30 stupnjeva (od kože do injekcije). I onda polako ubrizgava lijek. Kad je gotovo ja si jako protljam to mjesto jer nekad ostane sav sadržaj šprice na jednom mjesto, onako, baš se osjeti kuglica. E to onda jako istrljam i izmasiram vaticom na koju stavljam alkohol. Nadam se da sam pomogla.
    Ja ne mogu vjerovati da sam do podne spavala! Legla sam u 1 (proklete serije  skinula sam Preljub), bila budna od 8-9 (u krevetu čitala knjigu) i onda odrapila još do podne. Probudila sam se u lokvi znoja.
    A za doručak danas smoothie (mango, banana, sok od grejpa) jer nemam ni jogurta ni mlijeka za zobenu kašu. Neće me to bas dugo držati tako da već smišljam što ću dalje. Salatice, pripazi se smoothieja, i oni znaju prevariti. Kao malo breskve, pa banana, pa šljiva i začas dobiješ više voća nego što bi za porciju ikad pojela. Savjetujem smoothie od šumskog voća i jogurta (ako voliš jogurt) ili kefira... to ti nema puno šećera. 

m.girl6
    28. Srpanj 2018. 12:44

Salaticu, ja sam imala temperaturu 37,7, popila lupocet i otusirala se par puta mlakom vodom i pala je. Samo miruj danas i ništa ne radi.
    Ja ujutro pojela snitu kruha i pola argete, počelo mi se mantati, popila kavu, magnezij i prenatal, pojela krušku i za ručak spekla meso i napravila rižu i krastavce na vrhnje, a popodne idemo nećaku na rođendan, s navečer kumi, ajme sto će se papati, slatko pogotovo hehe. 😂😂
    Za sada sam sa kilažom na +1, mislim da je to ok. 

Noa 💙

28. Srpanj 2018. 12:49

Luks nemam ja ništa protiv toga, ali baš šta si rekla bio je prvi put i još moji hormoni, baš mi je nekako bilo tužno.  To sad i je ta faza u 3. godini kad ih više počinje zanimati ostatak svijeta i nisu više toliko ovisni o nama. Preživjeli smo 🎉
    svjesna znam za tu podjelu pita, burek ali kad je meni to stvarno različito, vaša pita sa sirom mi nema veze s ovim burekom u našim pekarama. Jesam prošla test, bar vizualno?😂

url=https://lilypie.com]

Sunflower! 🌻
    28. Srpanj 2018. 12:51

Strudlica

Ima pitanje za iskusne mame koje su se koristile nosiljkama
    Dakle zanima me kako funkcionira nošenje bebe u slučaju da prvo morate nekuda s autom pa bi onda morale iz auta prebaciti bebu u nosiljku? Mene to sad muči jer do sada sam prvoga jedino iz kuće odmah u nosiljku. A sada ću morati starijeg u vrtić i onda problemi…. A pomisao da vuknjarim kolica pa ko četa u vrtić mi odmah tlak digne

Paa jednostavno, stavis bebu u jaje, dodes na lokaciju, montiras nosiljku na sebe i stavis bebu unutra 🙂 Mozda malo zvuci nespretno ovak na prvu se namjestit i to, ali praksa cuda cini 😁

Blaza26
    28. Srpanj 2018. 13:03

_svjesna

pepe1907

jutro 😁 ja ću vjerovatno za doručak čokolino, a za ručak bi se najradije odvezla u ikeu 😁 nemam volje kuhati a i kolači su im fini…burek sa sirom sa doručak bi mi isto super pasao 😁 jao jao od kad su mučnine prošle samo na hranu mislim 🙈

Mi Sarajlije na ovo moramo reci nema bureka sa sirom, burek je iskljucivo sa mesom, a pita sa sirom sirnica 😂
    To nam je trn u oku 😋😋
    A kad smo vec kod bureka, mogao bi pasti jedan danas, jedva cekam.
    Malo zezancije nije na odmet 😍

Znači i hercegovci potpisuju. Ja sam napisala da mi je muz donio sirnicu. Kad sam procitala da bi i njoj pasao burek sa sirom,kontam bureeeeek je burek jahahhaa. 
    😍😍😍😍😍
    Muz mi je otisao na svadbu cijeli dan, on kuka kako mu se neda cijeli dan,a ja samo zamisljam kako ce cijeli dan fino jesti 😲😲😲 

_svjesna
    28. Srpanj 2018. 13:03

4Mommy

Luks nemam ja ništa protiv toga, ali baš šta si rekla bio je prvi put i još moji hormoni, baš mi je nekako bilo tužno. To sad i je ta faza u 3. godini kad ih više počinje zanimati ostatak svijeta i nisu više toliko ovisni o nama. Preživjeli smo 🎉
    svjesna znam za tu podjelu pita, burek ali kad je meni to stvarno različito, vaša pita sa sirom mi nema veze s ovim burekom u našim pekarama. Jesam prošla test, bar vizualno?😂

Odlicno izgleda!!! Polozeno odlicnim uspjehom.  Sad si me i postidila jer ja znam raditi iskljucivo od gotovih kora, i sto barbiemama kaze, niko kao baka ne zna da napravi, morat cu joj u posjetu uskoro 🤗

• Strudlica
    28. Srpanj 2018. 13:12

mateja91

Strudlica

Ima pitanje za iskusne mame koje su se koristile nosiljkama
    Dakle zanima me kako funkcionira nošenje bebe u slučaju da prvo morate nekuda s autom pa bi onda morale iz auta prebaciti bebu u nosiljku? Mene to sad muči jer do sada sam prvoga jedino iz kuće odmah u nosiljku. A sada ću morati starijeg u vrtić i onda problemi…. A pomisao da vuknjarim kolica pa ko četa u vrtić mi odmah tlak digne

Paa jednostavno, stavis bebu u jaje, dodes na lokaciju, montiras nosiljku na sebe i stavis bebu unutra 🙂 Mozda malo zvuci nespretno ovak na prvu se namjestit i to, ali praksa cuda cini 😁

Dakle samo praksa :) odlično :) e od kolko mjeseci starosti si počela Babybjorn kosristi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.