Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    28. Srpanj 2018. 07:10

jutro cure, ja se moram pozalit da me sustigao zatvor 😱 strasno, zbog tog mi jos i trbuh raste dodatno 

Mina93
    28. Srpanj 2018. 07:10

dajte ispomoc 😭

Ana89
    28. Srpanj 2018. 07:15

Mina93

dajte ispomoc 😭

Piješ magnezij, mineralnu vodu? Spavaš na lijevom boku, jedeš vlakna?Pit punooo 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AllieH
    28. Srpanj 2018. 07:19

Moj je 5cm ako se ne varam i ako sam je dobro cula. 
    Salatice, nista se ti ne brini, da bilo sta ne stima, pa rekao bi ti... Samo slusaj upute i uzivaj. 

Truskawka, predivan trbuh 😍😍😍 
    Svjesna, bome ste i vi fino narasli. 🤗 Nemam ti sto pametno savjetovati oko hlaca. Ja sam kupila preko 10 haljina i sad samo njih izmjenjujem. Sve su midi i duze, tako da ih mogu normalno i na posao. Trudnicke hlace sam uzela jedne u H&Mu, pogledaj mozda na nekim oglasima i sl., mozda netko prodaje. 

Luka ❤

AllieH
    28. Srpanj 2018. 07:24

Lazem, gledam sad trudnicku, 4.5cm.

Luka ❤

Ana89
    28. Srpanj 2018. 08:01
    21. tt, trbuh skoro veći od grudi 😅😅I to ujutro rano☺️☺️
    21. tt, trbuh skoro veći od grudi 😅😅I to ujutro rano☺️☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    28. Srpanj 2018. 08:19

Dobro jutro! Spavala sam od jucer od 5 popodne do sad, uz dizanja na wc naravno. I cini mi se da cu jos. 
    Ana mogu mislit uzitak kad si vidjela grbicu od stopala 😍 
    Brzo  je 02.08. i pregled, brzo je kraj prvog tromjesecja. Da malo odahnem. Uh, da nam sve dobro prode na pregledu odmah bi mi i stitnjaca ozdravila 😂
    Salatice neznam za cerviks, Miranda ce znati bolje. Al sto se tice trombova, cini mi se da si ti mutirani PAI? Ja sam ti MTHFR i PAI i samo sam na andolu i ne daju heparin. Kazu da ce mi ovo bit skroz dovoljno i da cemo provjeravat krv. Drugi doktor je rekao da mi ne treba nista 🤨
    Isto je dijagnoza habitualni pobacaji. Tako da ne brini bude li trebalo mirovati, trombovi nemaju sanse pokraj heparina sa ovom mutacijom. Tako je meni receno.😊

luks
    28. Srpanj 2018. 08:21

Jutro cure, napokon vikend... Super za uredne i lipe vijesti s pregleda, i što ste saznale spol. Ja tek 14.8. idem, pa nikako to dočekat!! Al valjda ću i ja onda saznat kako da da nadalje zamislim svoju bebicu.
    Danas sam po uzv 17+0 tt, i baš se jutros izvagala, dobila sam 3kg. Ali mi je stomak dobro poskočio,pa sam mislila da će ipak bit dosta kila 😂😂  i mene na dane uhvati zatvir, ali stvarno što više vode, i magnezij i normalizirat će se.
    Mommy naš dječak odkad je bio baš baš mali naviknut je na spavanje kod muževih, a sad se i na veliko dogovaraju (jedini je unuk, pa je to ko trio rio). Ali recimo i on je sinoć reka da ostaje na spavancu kod njih, a kako sam bila doma, i ja sam bila pomalo tužna, a komali ti ako je to prvi put! Iako, kad se sebe sitim  guštala sam u svoje bake, daleko od roditelja i sve po mome 😅
    Uf, raspisala se ja, al jutarnja kavica i sama... Pa eto! Uživajteee

Lovre

• Strudlica
    28. Srpanj 2018. 08:31

Mina93

jutro cure, ja se moram pozalit da me sustigao zatvor 😱 strasno, zbog tog mi jos i trbuh raste dodatno

Pa ja sam timw vodim borbu prvi put u životu i magnezij nije da mi pomaže,a dobar me pak otvori do te mjere da samo letkam na WC. I užas od pritiska mi bude .
    Ja ti pijem jako puno vode i jučer sam lijepo juhicu i skuhala kompot od šljiva i hladnog ga popila. Tako da evo danas sve ide kako treba :)

• Strudlica
    28. Srpanj 2018. 08:32

Strudlica

Mina93

Pa ja sam timw vodim borbu prvi put u životu i magnezij nije da mi pomaže,a dobar me pak otvori do te mjere da samo letkam na WC. I užas od pritiska mi bude .
    Ja ti pijem jako puno vode i jučer sam lijepo juhicu i skuhala kompot od šljiva i hladnog ga popila. Tako da evo danas sve ide kako treba :)

Krivo me ispravi ova moja tipkovnica, umjesto  dobar ide Donat :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.