E hvala vam 😘
Iskreno slabo i mg i mineralnu pijem, kako mi je to sad novo evo ova dva dana morat cu to promjenit jer ko zna do kad ce trajat 😂
Odlicni su vam cerviksi cureee 😊 Mislim da je i meni takav bio na proslom pregledu, i da sam nenormalnim hodanjem, sjedenjem, nikad kuci nisam, skratila ga, zato sam ukocila. Samo prodavnica (za hranu) i kod mame i tate ovaj mjesec. Smaracu vas vise hahhahah :D
Pticice,
Da, PAI samo, i to ono heterezigot, jedan mutiran, drugi normalan gen. Znam da je bas blago, i isto mi prva doktorica nije nista htjela dati, ni tablete, samo da pratimo, i ja je promijenim, jer sam imala jednom Lupus Antikoagulans antijela blago pozitivna, i kada sam ponovila poslije godinu, bila su negativna, ali ova nova doktorica kaze da je bolje sprijeciti nego lijeciti, jednom sam ih imala pozitivne, trudnoca je drugo stanje, itd, znaci vise radi tog dijela, nego samo PAI.
Uzela sam nutribulet od mame i krecem u napad se sejkovima. Slatkisi izbaceni xD
A za probavu potpisujem Magnezij :))) Nije da je svaki dan, ali ja inace nemam svaki dan stolicu, mislim nista cudno kad se ne desi xD I smatram je sad urednom. Magnezij direkt 375mg tucem :)
Mina93 ako volis cokolino jedi ga ili za dorucak ili veceru efekat je tu sljedece jutro😇
Truskawka predivna ❤️
Jutro cureee..
Vidjeh mnogo lijepih bušica,al ona blizanačka mi je 😍😍😍😍😍😍
Salatice cestitam,sad se čuvaj što više,ja već 2 mjeseca mirujem,i nekako mi nije teško kad znam zašto to radim 😍 čuvaj curku,mazi je,pričaj joj 😍😍
Sad kad vidim ove sve vijesti jeeeedva čekam pregled u srijedu 😍😍😍😍
Nema veze i ako ne saznam spol,sam pogled na bebicu mi je dovoljan 😍😍
Joj jutros sam sva nekakva raznježena.
Već mi je muž donio krafnu i sirnicu prije posla 😍😍 pola sam već pojela 😂😂
Hvala svima..mi se trudimo biti sto okrugliji cini mi se 🙈🙈🤪🤪 razvlace mi trbuh na sve strane hahaha
Sto se tice zatvora..ja sam imala uzasan zatvor koji ne bi ni najgorem neprijatelju pozeljela i onda sam pocela magnezij piti i od onda mogu reci da mi je odlicno..svaki dan idem na wc barem jednom i vise nije cak ni tvrdo nego normalno..i nema vise ni muke ni niceg..tak da toplo preporucam piti magnezij..i trosim puno mljecnih proizvoda..svjezi sir, vrhnje, kefir itd...
❤N i V💙
Cureeee busice su vam preslatke
Ja se evo vucem po kuci iz dnevne u kuhinju i tako u krug..
Trebala bih se poceti polako spremati za svadbu, al nekako sve kontam - ima vremena.
Srecom pa nemam kosu za frizure, ne uzgajam nokte i ne sminkam se tako da cu sve sto moram u zadnjih pola sata obaviti.
Kako ste vi danas? Vidim doruckovale vec, meni ne ide nikako.
Dorucak me oduvijek ubija u pojam, znam da moram, ali ne ide, pa ne ide..
jutrooo 😘
vidim puno lijepih buša 😍
danas za ručak budem pravila neku azijsku klopu. bio je u Lidlu azijski tjedan pa smo nakupovali. i meni se jutros nije doručkovalo, a inače svako jutro obilato doručkujem jer budem gladna ko vuk.
jutro 😁 ja ću vjerovatno za doručak čokolino, a za ručak bi se najradije odvezla u ikeu 😁 nemam volje kuhati a i kolači su im fini...burek sa sirom sa doručak bi mi isto super pasao 😁 jao jao od kad su mučnine prošle samo na hranu mislim 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji