Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rosita
    27. Srpanj 2018. 07:31

Bok curke! Mi smo novi ovdje i biti cemo zimska beba ali 2019-e, termin kraj prvog mjeseca 😊

Vana11
    27. Srpanj 2018. 07:47

Ptico, uzivaj i sad te barem nek ne brinu +kg 😊 daj i neke slike obavezno za nas koji smo doma 😉
    rosita, dobro nam došla i da sve prođe u najboljem redu!

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    27. Srpanj 2018. 07:49

Rosita dobro došla 
    Što se tiče tog curenja to je sve normalno, neki se to pojavi stvarno ranije, a nekima pak tek kolostrum malo prije termina.Tako da sve smo drukčije i po tom pitanju. Stavljaju one jastučiće kad kamo ideš.Ja bi preporučila neke koje ne mogu promočit, a perive.

Salatica9192
    27. Srpanj 2018. 07:56

Ptica, 
    lijep provod ti zelim 😘😘😘😘 
    Vana,  
    bas je lijepi stomak :)))) 23 nedelje, tad se vec svima oblikuje ja mislim :)) A za grudi, nemam iskustva sa tim curenjem, ali mislim da sam dobijala obavjestenja da su moguca curenja vec polako, a jos si ti 2 i vise nedelje ispred nas (osim Maggie i jos par cura) :)
    Ja odoh izvaditi CRP moj omiljeni haha, krvnu sliku uopste, to mi je doktor rekao da donesem na kontrolu, a naravno ja dodajem magnezijum i urin/urinokulturu xD idem privatno, pa malo izmisljam haha, trosim pare kao da mi ih baca nekoo xD ali hocu zbog oticanja (ma da nema zadnjih dana) da provjerim proteine u urinu, pa ajmo usput i urunokulturu xD Ja vam odem tamo i uzmem ponudu i ono, hmmm, sta bismo mogli raditi hahahahh, kao da odjecu kupujem, pa razgledam xD

Ana89
    27. Srpanj 2018. 07:59

Ja sam se počela baviti onim spiskom. Nemali je, ali, ako ideš sistematično ne mora biti stresno. Sve sam prepisala, označkala što imam, što trebam i počela raditi popise kako za koji dućan😊😊

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    27. Srpanj 2018. 08:05

Ana89,
    joj i ja hocu stalno i stalno odlazem. Sutra ces, sutra ces xD Ipak imam strah jos uvijek, pa cu cekati da budem spremnija, ako uopste mogu biti spremna. Koliko puta sam zamisljala bebu za ovih 6 godina, pitajuci se, hocu li ja ikad imati djecu, toliko sam se ubijedila u crnjak, da sada kako odmice trudnoca ono pomijesani mi osjecaji srece i straha. Desava mi se da kad cujem djecu kad vriste i skacu, razmazeno placu u prodavnici, nerviraju me jbt xD Ovo sam samo vama rekla hahaha, zasto me nerviraju bas u trudnoci, nezz, neka podsvjesna odbrana zbog prijasnjih drama, pojma nemam xD

• Strudlica
    27. Srpanj 2018. 08:16

Salatice nisi jedina koja ide vadit nalaze ko u restoranu,dajte mi ovo pa onda možda i malo ovoga hahaha evo sad me ginekolog gledao čudno kad sam rekla da bi bris (moj je na godišnjem,a ja bi se toga riješila više). On meni da zašto ako je sve dobro,boooo.
    Što se tiče kupovanja stvari, ja definitivno nisam ništa prije 6/7mj u prvoj i drago mi je zbog toga jer stvarno nema potrebe. Pogotovo grudnjake i tako neke stvari jer to je za kasnije dane. Neću ni sada ništa ranije. 

• Kani07
    27. Srpanj 2018. 08:17

Salatica9192

Ptica,
    lijep provod ti zelim 😘😘😘😘
    Vana,
    bas je lijepi stomak :)))) 23 nedelje, tad se vec svima oblikuje ja mislim :)) A za grudi, nemam iskustva sa tim curenjem, ali mislim da sam dobijala obavjestenja da su moguca curenja vec polako, a jos si ti 2 i vise nedelje ispred nas (osim Maggie i jos par cura) :)
    Ja odoh izvaditi CRP moj omiljeni haha, krvnu sliku uopste, to mi je doktor rekao da donesem na kontrolu, a naravno ja dodajem magnezijum i urin/urinokulturu xD idem privatno, pa malo izmisljam haha, trosim pare kao da mi ih baca nekoo xD ali hocu zbog oticanja (ma da nema zadnjih dana) da provjerim proteine u urinu, pa ajmo usput i urunokulturu xD Ja vam odem tamo i uzmem ponudu i ono, hmmm, sta bismo mogli raditi hahahahh, kao da odjecu kupujem, pa razgledam xD

Jutro ,😂😂😂 to ti po jelovniku koda narucujrs😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    27. Srpanj 2018. 08:21

Vanda ne brini ua curenje imam i ja vec 2-3 tjedna.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    27. Srpanj 2018. 08:25

Salatica9192

Ana89,
    joj i ja hocu stalno i stalno odlazem. Sutra ces, sutra ces xD Ipak imam strah jos uvijek, pa cu cekati da budem spremnija, ako uopste mogu biti spremna. Koliko puta sam zamisljala bebu za ovih 6 godina, pitajuci se, hocu li ja ikad imati djecu, toliko sam se ubijedila u crnjak, da sada kako odmice trudnoca ono pomijesani mi osjecaji srece i straha. Desava mi se da kad cujem djecu kad vriste i skacu, razmazeno placu u prodavnici, nerviraju me jbt xD Ovo sam samo vama rekla hahaha, zasto me nerviraju bas u trudnoci, nezz, neka podsvjesna odbrana zbog prijasnjih drama, pojma nemam xD

Razumijem strah, sve ga osjećamo 😅😅. Sretna sam ko prasence, ali ipak postoji neki strah. Ja ga odagnajem planiranjem. Zaokupljam misli i onda ih mijenjam ružičastima. Realizacija će kasnije, za kojih 20-ak dana polako Moram sve pripremiti prije jer će me neko vrijeme vezati za bolnicu u zadnjem razdoblju. Voljela bi da imam svo  vrijeme za pripremu pred porođaj kao vi drugi, ali znam da nemam. Zato me ove pripreme i sve drugo beskrajno veseli i mislim svaki dan iskoristiti koliko mogu.
    Najveća stavka na spisku: komoda za previjanja, autosjedalica, nosiljku i vrtić ću kasnije.  Kolica već imam 😀.

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.