Jesam se ja to hvalila da imam mucnine ponekad,ali povracanje ne?
Ubilo me. Grlo me boli koliko sam se naprezala. Ne znam dal je zbog pizze koja mi nije sjela ili je od cari trudnoce.
Tri godine ni kada sam bila najgore bolesna i evo sada. Preplasila se ko nikad.
Jesam se ja to hvalila da imam mucnine ponekad,ali povracanje ne?
Ubilo me. Grlo me boli koliko sam se naprezala. Ne znam dal je zbog pizze koja mi nije sjela ili je od cari trudnoce.
Tri godine ni kada sam bila najgore bolesna i evo sada. Preplasila se ko nikad.
ja neki dan na silu jer mi baš loše bilo...malo sam povračala ali odmah mi je lakše... 😔 samo da i to prođe...
Jutro cure, jel se vidi vec kojoj trbuh? Meni se dosad samo primijecivao navecer, i to valjda zbog svega sto sam natrpala u sebe, a sad mi se vec 2 dana vidi i ujutro. Nisam mislila da ce se vec vidjet, a i srela sam prijatelje koje nisam dugo vidjela i odmah su mi rekli da sam se zdebljala i pogled u trbuh 😂
P.S. mucnine su mi pocele u 6-om tjednu... povracala jos nisam.
Jutro cure, jel se vidi vec kojoj trbuh? Meni se dosad samo primijecivao navecer, i to valjda zbog svega sto sam natrpala u sebe, a sad mi se vec 2 dana vidi i ujutro. Nisam mislila da ce se vec vidjet, a i srela sam prijatelje koje nisam dugo vidjela i odmah su mi rekli da sam se zdebljala i pogled u trbuh 😂
P.S. mucnine su mi pocele u 6-om tjednu… povracala jos nisam.
Ne još. 10. tjedan, samo mi se manje vide rebra 😆. Imala sam prije uvučen trbuh, sad je samo malo puniji.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Maggie, cestitam na deckicu! I na ostalim nalazima, drago mi je da je sve okej!
Kod mene nista od mucnina, e sad jel jos rano ili ih nece ni biti, vidjet cemo.
Cure, ima jos koja prvi pregled ovaj tjedan? CherryDu ak sam dobro zapamtila ima u utorak, ja sam u srijedu. Ne znam jel jos netko?
Luka ❤
Meni zna bit na želudcu često kao da sam pojela kamen , tako mi noćas bilo teško sam spavala ali svejedno ne spavam već 2,5G od kad sam ostala trudna s prvom . Koji put i povratim ....
Moj pregled 24.5 but će 10 tjedana jedva čekam
I da meni moj dokt prepisao vaginalete progesteron i ja čitam upute kad tamo piše ne smiju koristit trudnice ono wtf ?? Jeste vi pile ili ovako kao vaginalete ? Mislim sigurna sam da nebi prepisao da se nemoze koristit samo eto bolje da nisam išla citat upute 😂
Ja sam naručena za prvi pregled 21.05 tada cu biti 5+3, je li me prerano narucila, hocemo li moci vidjeti otkucaje? Tako se bojim da je prerano i da cu se uzalud brinuti ako ne budemo culi srceko.
Bila sam na pregledu sa tacno 4+0 vidjeli g.vrecicu 0.25cm i mali krug unutar nje pa dr misli da za 10 dana trebamo vidjeti i srcanu radnju.
Sortiraj odgovore
Najstariji