Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    22. Srpanj 2018. 17:23

zadranka86

Ana89

Meni od slatkog jedino knedle odgovaraju, ne mogu ni zamisliti staviti čokoladu u usta. A kamoli je žvakati. Čak ni sladoled mi ne ide, osim kad baš dugo ne probam.
    Slano mi više paše.

Ana meni slano i kiseloo cilu trudnocu..Dok je rekao na pregledu da je mozdaaa decko..A bass san tila s deckima bass pase ta vrsta slano kisele hrane..S curkama san po slatkom..Vidit ce mo na sl.pregledu jesmo li mai decko😙

Sorry draga na greskama ..tila reci da san bass citala s deckima bass pase ta vrsta slano kisele hrane...to ke traanslejt..😆😂

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    22. Srpanj 2018. 17:23

na početku mi se nije jelo slatko. sad bez problema cijelu čoksu smažem s guštom. bez obzira kaj imam dečkića. moj voli slatko 😂

truskawka
    22. Srpanj 2018. 17:24

Ptičica

Miranda ce imat posla kad se javi 😄
    A gdje nam je truskawka zadnjih dana?

Hehe draga hvala sto si me se sjetila..ja malo u zaostatku imala sam malo cjelodnevnih spavanja i dosla mi prijateljica u goste pa eto nisam stigla ni citati do sad..sad pokusavam sve pohvatati 😅😅

❤N i V💙

zadranka86
    22. Srpanj 2018. 17:27

barbiemama

na početku mi se nije jelo slatko. sad bez problema cijelu čoksu smažem s guštom. bez obzira kaj imam dečkića. moj voli slatko 😂

Eto vidis...ja san s curama bass slatko bila luda...sad to kiselo i slano...Ma da babske price..🤔🤔🤔

Ana89
    22. Srpanj 2018. 17:29

zadranka86

Ana89

Meni od slatkog jedino knedle odgovaraju, ne mogu ni zamisliti staviti čokoladu u usta. A kamoli je žvakati. Čak ni sladoled mi ne ide, osim kad baš dugo ne probam.
    Slano mi više paše.

Ana meni slano i kiseloo cilu trudnocu..Dok je rekao na pregledu da je mozdaaa decko..A bass san tila s deckima bass pase ta vrsta slano kisele hrane..S curkama san po slatkom..Vidit ce mo na sl.pregledu jesmo li mai decko😙

Moguće da je :) Meni se to bapsko vjerovanje pokazalo točnim,  dječak koji voli slano. I kisele krastavce sam jela za tri obroka prvih 10 tjedana 😂😂

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    22. Srpanj 2018. 17:29

truskawka

Ptičica

Hehe draga hvala sto si me se sjetila..ja malo u zaostatku imala sam malo cjelodnevnih spavanja i dosla mi prijateljica u goste pa eto nisam stigla ni citati do sad..sad pokusavam sve pohvatati 😅😅

Oleeee 😄 bitno da je sve ok i da si mi vesela! Joj imas goste, da ti vrime brze proleti! Nama u St sezona, svi rade u po 15h dnevno. Janse bacila u knjige samo da dode taj 02.08. U utorak djevojacka, nas 15ak zena u vikendicu uz more 2 dana, cetvrtak svadba, subota obiteljsko okupljanje i za cas 02.08. 😋

Ptičica
    22. Srpanj 2018. 17:31

Vidis, s malisom sam stvarno jela slano, ljuto i tjesteninu. 
    A sad zavidim kad kazete da vam je slatko odbojno. Ja bi mogla svaki dan nesto al se kontroliram. Inace cu doc ko zeppelin 😅

Ana89
    22. Srpanj 2018. 17:31

Ptičica

truskawka

Ptičica

Oleeee 😄 bitno da je sve ok i da si mi vesela! Joj imas goste, da ti vrime brze proleti! Nama u St sezona, svi rade u po 15h dnevno. Janse bacila u knjige samo da dode taj 02.08. U utorak djevojacka, nas 15ak zena u vikendicu uz more 2 dana, cetvrtak svadba, subota obiteljsko okupljanje i za cas 02.08. 😋

Dobru zabavu želim ☺️☺️

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    22. Srpanj 2018. 17:34

zadranka86

Salatica9192

Du,
    hahahaha, ja gledam po vagi, nikad 70 nisam presla, vrtila se oko 65 prosjecno - normalne gradje, a sad mi pokaza 80… ali idem na to da nije ok vaga i da imam 78 hahaha :D vidjecu kod doktora u petak xD Da se sad trebam poroditi, bila bih zgodna porodilja, ali daleko je decembar xD Mojima vise nije smijesno, drugarica me kritikuje :D I plus vidim kako sve imate malo kila, ali sta cu kad mi se jedeeeee (oko mene svi pusaci skoro, mislim da ima uticaja i to da i dalje jedem puno zbog prestanka pusenja) 😂😶

Evo i mene 78kg..hahaa..ali prestanak pusenja god dana prije trudnice..Bila uvik mrsavica..Od kako san prestala pusit licim na zenu😉😉😉😆😆tako da evo jos par kg i u prijasnjim trudnocama isla san rodit..A sadddd..ufff…nema veze bitno da bebani budu ok😚😚

Najvažnije je papat i bit sit.Da sam u prvoj trudnoći pazila što jesti ne znam kako bi to završilo, rodila mjesec danas ranije s 14 kg plusa  i dečko imao 3 kile i 52 velik. A ginekolog mi stalno prigovarao da previše kila imam, a ja bila baš zadovoljna sa sobom.
    A sad evo samo 0.6kg plusa, a u prvoj sam već 4 bila.
    Tako da samo papajte i budite sretne 

Ptičica
    22. Srpanj 2018. 17:35

Ana89

Ptičica

truskawka

Ptičica

Dobru zabavu želim ☺️☺️

Hvala hvala😀 dvije smo trudnice na zabavi pa mi sigurno nece bit dosadno kad ostatak ekipe nazdravi par puta. Vec smo obrisale memoriju na mobu pa ce videouratci bit hit slijedeci dan 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.