Salaticebaš si me nasmijala, da Golf 2 😂😂 grozan je i ne izgledaš tako, ne brini
Ja danas kuhala pileću juhu i sataraš, i baš sam se umorila, ko da sam ne znam šta radila, nema zraka uopće
Zadranka mi smo s malom djecom pa nosimo šator, plaža je šljunčana ali me ne žulja to ispod a i ne ležim baš previše
Ahaa..a i ja san s dvi curke…isto mi je..hahhaa..biramo isto pjesak..a vidit cu poc ovi dana..nisan bila trudna u lito pa nemam ti pojma..cekaj da uvatim dir..🤗🤗🤗
Ma daaj? Super, koliko su tvoje stare?
Moje su vec velike cure starija 8gor mlada 6god..dobro nisan ni ja stara hahha..32god..Ali kad vako kazem kolike su mi cure mozes pomislit da san ja neka staraaa..hhahahah...Salimo se naravno...sad seke cekaju jedvaa bebicu..cilee su opcinjene s timm..Pogotovo jeli seka il je braco..Eto zato pitam za plazu jer cure moram vidit iako meni nije do toga rade bi kuci bila i odmarala ali moram zbog curki..A nisan bila ljetna trudnica pa nemam tu iskustvo sto i kako..Ali polako uci cu ja u dir vec😚😚😉😉
url=https://lilypie.com]
Hahaha,
Zadranka onda znas sve :D
A ja vise poludim kad ugledam slatko, tj grickalice mi nije bio problem ukinuti, kao sto slatkise smanjujem, vidjecemo u petak da li je moja babska tacna :D
Cure, je koja od vas imala problema s migrenama na pocetku trudnoce ? Mene rasturaju vec 2 dana. Uzasno je. Ne znam sta napraviti 😏
Ja sam imala oko 10 pa oko 12 og i sad u 15-16 i to po 4 dana u komadu. Paracetamol nije pomogao lagani toplo hladni oblozi ležanje u mraku i ništa dr.
Mene i danas boli glava, ne jako, al dovoljno da mi je muka i ne mogu nista jesti.. poceo me i zeludac boljeti
Znam kad krene ide par dana za redom barem meni. Samo budi smirena čim manje TV-a i mobitela. Znam da nije lako blejat u zid cijeli dan ali nisam imala.dr izlaza
Joj cure vidim da i vama nije neki dan, meni užasan. Cijeli dan teturam, jedva hodam... Upalila klimu i ležim, ni na plažu malca nisam vodila jer se ne usudim. Al vidim tako nam je svima, uf...kad se ovako osjećam, jedva čekam jesen-zimu hahah
Lovre
Jesam se hvalila ima 2-3 dana kako sam ko u drugom tromjesecju. Popila malo turske kave da mogu na wc i povratila sve sta sam stavila usta zadnja 3 dana. Uf.
Salaticebaš si me nasmijala, da Golf 2 😂😂 grozan je i ne izgledaš tako, ne brini
Ja danas kuhala pileću juhu i sataraš, i baš sam se umorila, ko da sam ne znam šta radila, nema zraka uopće
Zadranka mi smo s malom djecom pa nosimo šator, plaža je šljunčana ali me ne žulja to ispod a i ne ležim baš previše
Ahaa..a i ja san s dvi curke…isto mi je..hahhaa..biramo isto pjesak..a vidit cu poc ovi dana..nisan bila trudna u lito pa nemam ti pojma..cekaj da uvatim dir..🤗🤗🤗
Moje su vec velike cure starija 8gor mlada 6god..dobro nisan ni ja stara hahha..32god..Ali kad vako kazem kolike su mi cure mozes pomislit da san ja neka staraaa..hhahahah…Salimo se naravno…sad seke cekaju jedvaa bebicu..cilee su opcinjene s timm..Pogotovo jeli seka il je braco..Eto zato pitam za plazu jer cure moram vidit iako meni nije do toga rade bi kuci bila i odmarala ali moram zbog curki..A nisan bila ljetna trudnica pa nemam tu iskustvo sto i kako..Ali polako uci cu ja u dir vec😚😚😉😉
Sta si stara ,moje cure 17 i 15 a ja 37 i bas sam ovi dana sprrmna za vrat skocit radi godina,ko je god sazna da sam trudna reakcija je bila uf koliko godina imas.Jebote 25 , ne bi svjetu ugodio nitko.Danas zene tek na prvo dijete idu s 35.
💜Karla💜Nicol💙Anton
mene napao neki vulkanski prišt kad su se svi ostali povukli. sve me sram što mi prišt može pokvarit raspoloženje 😂
Moje su vec velike cure starija 8gor mlada 6god..dobro nisan ni ja stara hahha..32god..Ali kad vako kazem kolike su mi cure mozes pomislit da san ja neka staraaa..hhahahah…Salimo se naravno…sad seke cekaju jedvaa bebicu..cilee su opcinjene s timm..Pogotovo jeli seka il je braco..Eto zato pitam za plazu jer cure moram vidit iako meni nije do toga rade bi kuci bila i odmarala ali moram zbog curki..A nisan bila ljetna trudnica pa nemam tu iskustvo sto i kako..Ali polako uci cu ja u dir vec😚😚😉😉
Sta si stara ,moje cure 17 i 15 a ja 37 i bas sam ovi dana sprrmna za vrat skocit radi godina,ko je god sazna da sam trudna reakcija je bila uf koliko godina imas.Jebote 25 , ne bi svjetu ugodio nitko.Danas zene tek na prvo dijete idu s 35.
Moja majka je treću rodila sa 39( pred 20 god). Mene sa 30 i pol godina ( pred 28 i pol godina). Ništa to nije staro. U ono doba je majka bila starija višerotkinja 😂.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sad sam se ja izivcirala! Sta koga boli...ne samo da tribas skocit za vrat nego i dobro posramit da im vise ne padne napamet prema nikom. Halo, mojoj kumi (40 god) zabranili da dolazi na selo jer je to sramota?!?! Ma p... vam materina..kako malo čedo moze bit ikome problem?!
kolegice na poslu su sve redom rodile prvo dijete s 30+ god. neke i s 35+. još mislim da ću ja s 29 god bit najmlađa prvorotkinja na poslu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji