Jutro cure ,ja sam nocas prvi put nakon dosta vremena spavala samo jednom na wc isla😁.Muz veli sta sam vesela i odmorna jutros,stvarno ne pamtim kad sam 7 sati odspavala u komadu.
Du sretan rockas i od mene!
Vidim o ledima prica,malo boluckaju ne mogu sama carape obuti i tenisice zavezat al za sad drze.
Moj ginekolog tu kad je vidio moj karton dao mi je uputnicu za specijalista 4.9 imam termin pa ce mo vidit sta kaze za prirodno ili carski rez.
I mene je neki dan bilo puklo na burek dragi donio ,tu ima dobar bosanski restoran i bio je ekstra ali mi je poslije toliko muka bila da ne vjerujem da cu uskoro probat,ali zato cevapi uvjek pasu😂😂😂😂
Kani sta je s tvojim ledima? Koja je dijagnoza?
Diskus hernija ,teze ostecenje ,imala sam tezak pad niz 30 stepenica ,desna noga bas ne funkcionira uvjek davno su rekli operacija ali uz fizikalnu i vjezbe je dobro bilo i pridrzavam se pravila sve do trudnoce.Sad je dobro ali dr kaze da hoce misljenje specijaliste pa ce mo vidit.
Draga ja imam diskus herniju..l4l5na s1..i Za sad sve superrr…uz to skolioza…Da te eto ohrabrim i nije mi prva trudnoca..Za sad sve superr nadam se da ce tako i ostat..
Hvala puno,nadam se da hoce ,tu De sve posebno tretiraju i traze misljenje za sad je sve ok ali eto mora specijalista dat misljenje.
Draga nadam se da ce sve bit ok..Dala san ti svoj primjer cisto eto da znas da ima nas jos i da sve prolazi ok…Ja san se jako bojala sad kroz ovu trudnocu sto ce bit i kako a mojom kraljeznicom..Jer imala sam jakee probleme prosla brojne terapije rehabilitacije kiroprakticare..I evo mogu ti reci niti jedan posto ne osjecam za nju kao da san najj zdravija…Punooo srice draga i virujem i nadam se da ce bit sve ok..😙
Hvala😘,ma bit ce nego sta ja nekako samo mislim da bebac bude ok a izdrzat cu sta god treba i ne mislim o ledima😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
I meni je dan D, oticu mi noge u papucama, a juce nista nisu :O Previse sparno ili sta… Povlacim se kuci.
Kani,
:O veliki je to pad. To je davno bilo? Nadam se da ces rijesiti sve.
Vise od 10 god ali naucila sam s tim ,uhvati jednom godisnje i tada bez injekcija ne ide i fizikalne ,svi s kojim sam pricala sto su operirali kazu da poslije bude gore.Imam vjezbe koje stvarno pomazu ,ne dizem tesko nikad jer ako dignem tako i ostanem😂😂,hodanje mi ne smeta ali sjedit ne mogu dulje od 20min i to mi je smrt,kad se saginjem uvjek cucnem uglavnom ide uvjek steka ali ne zalim se jer sam bila u situaciji kad sam vristala od bolova
Join the club 😅 al meni je sve zabranjeno (fizikalna, vjezbe) 🤔 operacija je trebala bit sad u 7.-i mj pa ju je beba poremetila. U biti, oni su htjeli nastavit sa operacijom al sam ja rekla da necu "na svoju ruku". Bolovi su na dane…ajme majko. Jel prolaps, ekstruzija, protruzija?
Protruzija😅
Meni je op zadnje ,stvarno disciplinom i vjezbama covjek sebi moze puno pomoci i ja sam uvjek optimista ja sebe ufuram bit ce to dobro ,bogu hvala ne radim tezak fizicki posao ,naucila sam sta su okidaci i ide ,prisutno je uvjek malo boli pogotovo ujutro dok se ne zagrijem i ako duze sjedim i zimi kad je velika vlaga i hladnoca tad me bas boli.Sad mi tu dr kucni kaze da imam pravo na medicinsku gimnastiku to ce sacekat dok ne rodim pa cu onda vidit sta je to
Joj ja se isto mislim da odem na neke vjezbe unatoc zabrani 😅 nemogu ovako, razlila sam se na sve strane, osijecam se invalidno, bol je svakodnevna. I to mi sve zajedno ide strasno na zivce. S druge strane me mrvicu strah da nre napravim gore. Sad sam u stanju sama na wc npr, a ima 3-4 mj nisam mogla. Sta se tice operacije, 3 misljenja sam trazila i svi su isti- operacija. Kako mi je dr. Rotim objasnio, dugotrajna kompresija zivca (na obe noge) dovodi do trajnog ostecenja zivca. A disk koji je vanka, vise se ne moze vratit unutra i nemoze nestat nego ga treba odstranit. U slucaju da mi pobjegnu fizioloske potrebe, moram odmah ici. A isto me strah operacije. Ipak su to leđa.. 😒
Omg! Pojela sam pola punjene paprike sa junetinom i 6 njokića. Ofc, sve domaće. Osjećam se 7 mjeseci trudnoće, ne 5 i nešto 😂😂😂.
Ali nema veze, za kasnije sam si odvojila 2 domaće knedle sa šljivama . Svaka svoj obrok, ogromne su ☺️☺️.
Ajd ajd može mi se i dalje imam manje od 60 kila ( a počela sam sa 54) ☺️☺️☺️
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
E moja Ana, ja da imam toliko, ne bi zatvarala usta 😂Maloprije mi brat kaze "idem ja gradom i nisam siguran da li vidim tebe ili Golfa 2" hahah 🤣🤣🤣
Joj cure mene danas glava ubija, doslovno pozelim da umrem. I prethodnih dana me boljela ali ne ovako jako, danas ne funkcionisem od ranog jutra konstantna bol.
Da li je ovo normalno, sta da uradim, pokusala zaspati ali od bola ne uspijevam, ocajna sam.
Joj cure mene danas glava ubija, doslovno pozelim da umrem. I prethodnih dana me boljela ali ne ovako jako, danas ne funkcionisem od ranog jutra konstantna bol.
Da li je ovo normalno, sta da uradim, pokusala zaspati ali od bola ne uspijevam, ocajna sam.
Glavobolja je zbog tlaka zraka. I trudničkih hormona. Normalno. Ja koristim tigrovi mast za glavobolju, a ako je ful jaka, i Lupocet u kombinaciji.
url=https://daisypath.com]
Omg! Pojela sam pola punjene paprike sa junetinom i 6 njokića. Ofc, sve domaće. Osjećam se 7 mjeseci trudnoće, ne 5 i nešto 😂😂😂.
Ali nema veze, za kasnije sam si odvojila 2 domaće knedle sa šljivama . Svaka svoj obrok, ogromne su ☺️☺️.
Ajd ajd može mi se i dalje imam manje od 60 kila ( a počela sam sa 54) ☺️☺️☺️
Uff ja ih obozavammm..Ali ispod dvi nisam za rucak..Mogla bih ih jesti danimaa i ne bi mi dosadile..Ali ja kad se dignem od stola izgledam ko da san devet mj.😂..Ali ne zamaram se bitno da smo Mi siti i zadovoljni..Ana papaj i bez brige o kilama ce mo kad rodimo..😉😉😗😗
ma i ja se napušem sva čim nešto pojedem. ujutro totalno drukčije izgeldam. danas sam ručala s mamom i od stola sam se jedva digla koliko sam se napuhala 😂
meni tigrova mast malo prejakog mirisa. ako mislimo na istu. kao neka kremica u melem pakiranju. često me još više glava od nje znala zaboliti. osjetljiva sam inače na mirise. npr, jake parfeme i slično. pogotovo ljeti.
Danas izgleda neki ludi dan s glavoboljama! Meni je cak ok danas, dosli na plazu ali se ne kupam...dosta puse i ima previse ljudi. Ja sam se povukla u hladovinu i jedem redom od pite s krumpirom pa banana pa badem i tako 😂 salatica ti stalno govoris kako te ima ovo ono, bome kad si stavila sliku za svadbu-bas si zgodna!
Mene danas uz glavobolju i trbuh stisce, nikako se namjestit a da mi polozaj odgovara...bas koma dan 😏😏
Lora
Sortiraj odgovore
Najstariji