Mi smo gledali krevetice isto, Noona mi je super ali skupa da 😢 nasli smo neki u baby centru, svida mi se. Jos je na popustu 20 %.
Komodu cu uzet kao komodu iz ikea, malm, a iz ikee cemo uzet i stol za previjanje, kasnije ce mi služit za odlaganje stvari. Stol je 500 kn, meni ok cijena.
Slike u prilogu
Mene kod ovakvih, a većina prematalica su takve, smeta što je sama podloga za predavanje puna dublja od samih polica/ladica ispod i onda ako si nešto zaboravim unaprijed izvaditi, čini mi se problem saginjati i naknadno uzimati. Ja bih da mi i ladice budu jednako duboke... ako netko zna gdje se tako nešto može naći, nek javi.
Alllo curee..Evo me danas cila i odmorna nakon jucerasnje glavobolje i pustih muka uz nju..Ali tako je prepadnemo se odma za ova mala bica u nama...Oni su najjj vazniji...Meni je sutra pregleda evo nako misec dana..Jedva cekam cut jel sve ok i vidit svoju bebicu...Za sad JOS nisam sigurna da san cula prve pokrete...Nesto sam osjetila al ne mogu sto posto tvrdit da je TO-TO..Inace curke moje zazelite mi punoo pozitive sutra i nadam se DA STE MI SVE DOBRO...Saljemo puse iz VRUCEGGG ZADRA..😙😙😙😙
url=https://lilypie.com]
Meni se ovo čini dosta praktično, ali svakako mislim na jesen u zg na vikend pa obići taj dio ikee. Mi ćemo isto trwbati novu as, al za prvo vrime ćemo se poslužit jajem od kolica, ali i meni je cybex favorit. Kumovi imaju ovu sa jastučićem naprid, za oboje dice i od početka,a mali im ima 5 god. I super su zadovoljni, iako je meni na prvu izgledalo dijwte zarobljeno u njoj.
Lovre
Zadranka, sretno sutra na pregledu. uvjerena sam da će sve biti ok. možda i spol saznaš, ako do sada ne znaš. javi nam se sa lijepim vijestima :)
Bruna odi sutra obavezno, netko ce te primit 😊 javi sta su rekli..
Neka me netko ispravi ako grijesim, ali selen veze jod na stitnjacu i time se potice stvaranje hormona. Takodjer je normalno da u trudnoci tsh raste, bebac ga trosi a i ti i zato se trudnice kontroliraju. Ako ne uzimas nista od vitamina uzmi od solgara selen i popij jednu tabletu dnevno. Ja sam ga pila u prvom tromjesečju dok nisam pocela uzimat novalac koji vec sadrzi selen. Ginekolog mi je rekao da selen ne moze odmoc. Pricekaj jos mozda ce se Maggie ili Miranda javit na tu temu. Maggie ima znanja za stitnjacu a Miranda je nasa doktorica 🤗😍
Bruna, sumnjam da je prestanak uzimanja selena u prenatalu mogao utjecati na TSH, ne bi se to dogodilo u tako kratkom periodu. Najžalosnije je što većina naših endokrinologa nikakvu važnost ne prodaje suplementima, samo propisuju Euthyrox (Letrox) i to je to. Ja sam osobno uzimala 200 mcg selena, a kasnije sam se prebacila na 100 mcg.
Zadranka, sretno sutra na pregledu. uvjerena sam da će sve biti ok. možda i spol saznaš, ako do sada ne znaš. javi nam se sa lijepim vijestima :)
Draga ne znam jos spol..Nadm se i tome sutra..Naravno da se javim i nadam se sa lipim i pozitivnim vijestima..pusa draga..
url=https://lilypie.com]
Ti nasi politicari su dno dna, moze ih biti sram. Nogometasi daju sve novce koje su dobili na prvenstvu za djecu, a oni su sebi kupili nove aute i boli ih briga. Odmah se uzrujam kad o tome mislim 😢
Barbie probaj napravit par vježbi za ledja, ili nek te dragi kasnije malo izmasira da ti bude lakse 😊
Maggie slazem se da su nasi doktori vecinom orijentirani samo na lijekove, a prirodne stvari i suplemente ne doživljavaju. Ja kad sam svojoj doktorici endokrinologici rekla da sam pocela uzimat selen i jos neke cajeve da se osjecam puno bolje i da mi je tsh normalan, ona mi je rekla da u to ne vjeruje jer da samo tablete pomazu 🙃🙃
Zadranka sretno na pregledu 😊
Drage moje ja sam se napokon tak lijepo naspavala, ma milina. Bila sam budna od 4 do 6 i onda opet zaspala i evo sad se probudila. Napokon sam sanjala da sam rodila dvije bebice, prerano, ali da je sve u redu s njima i kako ih prematam, brisem guze pokakane i to na dvoristu na sunceku hahaha
I bili su curica i decko opet u prici ❤❤
Ne znam kako cu nocas spavati jer sad sam vec poprilicno nervozna radi sutrasnjeg pregleda nakon predugih 8 tjedana sto nisam vidjela svoje bebice, ali nadam se da cu se barem malko naspavati. I nadam se da se sutra javljam sa lijepim vjestima.
Zadranka sretno ti na pregledu sutra 🤗🤗❤
❤N i V💙
Evo isla sam na nuklearnu ostaviti nalaz, napomenula sam da sam trudnica itd, i sestra mi je rekla da dodem u utorak po komentar koji ce doktorica dati... Htjela sam da me odmah netko primi ali kaze da trenutno ne moze nitko jer su prekrcani a i da je normalno da u pocetku ovako varira i skace TSH i da se ne brinem da ce bit sve u redu...
Prvo sam bila ljuta jer moram cekati tjedan dana a onda opet vidim da je drugim ljudima rekla da dodu za neka dva ili cak tri tjedna...
Uzeti cu selen onda pa bar da si dijelom nekako "pomognem"..
Sortiraj odgovore
Najstariji