Truskawka koji lijepi san 😍 sretno na pregledu i sigurno ce sve bit u redu s bebicama i cut ces lijepe vijesti 🤗
Tko nam jos ima pregled ovaj tjedan?
Bruna super da si uspjela barem malo pozurit izdavanje nalaza💪 selen ti nece skodit ne brini. 🙂 a kod koga vodis stitnjacu?
Ja sad moram dokumente raditi😭😭. A sparinaaa. Nadam se da ću to napraviti brzo i bez komplikacija. Danas sam kod matičarke šetala dvaput, ali napravila mi je zahtjev, izvadila izvod iz matične rođenih. Prvo zahtjev za promjenu prezimena na sudu, pa osobna, pa poslodavcu to nositi, pa zdravstveno, dopunsko, vozačkaa i prometna, bankaaa...aaaa!!!
A u četvrtak idem na anomaly scan pregled. Tomu se veselim. Tko zna koliko smo narasli u 3 tjedna 😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sretno sutra na pregledima 😃😁
I ja se moram narucit za dr tjedan.. Jedva cekam 💞
Ne znam za vas, al meni ovo vrijeme leti, necemo se ni okrenut vec ce doci zima 😱
Ja sad moram dokumente raditi😭😭. A sparinaaa. Nadam se da ću to napraviti brzo i bez komplikacija. Danas sam kod matičarke šetala dvaput, ali napravila mi je zahtjev, izvadila izvod iz matične rođenih. Prvo zahtjev za promjenu prezimena na sudu, pa osobna, pa poslodavcu to nositi, pa zdravstveno, dopunsko, vozačkaa i prometna, bankaaa…aaaa!!!
A u četvrtak idem na anomaly scan pregled. Tomu se veselim. Tko zna koliko smo narasli u 3 tjedna 😊
Ako te ista tjesi, ja sam se udala u 4mj a jos nisam kartice od banke promjenila 😂 sve vazne dokumente brzinski u dva tjedna i za faks i zdrastveno, i onda mi se nije dalo dalje, nikako otic na banku 🤣
Truskawka koji lijepi san 😍 sretno na pregledu i sigurno ce sve bit u redu s bebicama i cut ces lijepe vijesti 🤗
Tko nam jos ima pregled ovaj tjedan?
Bruna super da si uspjela barem malo pozurit izdavanje nalaza💪 selen ti nece skodit ne brini. 🙂 a kod koga vodis stitnjacu?
Doktorica Sladić me prvi put primila na pregled i sad mi ona vodi.. cini mi se okej ali zbilja ne znam puno o njoj..
Ma bit ce to sve dobro, iduci tjedan pregleeeeed 😍
Ja sad moram dokumente raditi😭😭. A sparinaaa. Nadam se da ću to napraviti brzo i bez komplikacija. Danas sam kod matičarke šetala dvaput, ali napravila mi je zahtjev, izvadila izvod iz matične rođenih. Prvo zahtjev za promjenu prezimena na sudu, pa osobna, pa poslodavcu to nositi, pa zdravstveno, dopunsko, vozačkaa i prometna, bankaaa…aaaa!!!
Meni je super portal eGrađani, tamo sam si downloadala sve što mi je trebalo, ustvari ako se ne varam, jedino što mi je trebalo je bio vjenčani list. Došla u MUP, riješila odmah vozačku i osobnu, 15min posla, poslodavac riješio zdravstveno (automatski se valjda riješilo i dopunsko), u poreznu odnijela PK karticu. U banku sam išla kad mi je bilo usput i kad sam imala neki drugi razlog za odlazak, nisam išla samo radi toga, jer to ionako nema zakonskog roka za promjenu. Meni su ljudi malo previše dramili oko toga svega, na kraju se to sve riješi na brzinu. Bar je takvo moje iskustvo.
Luka ❤
Truskawa, sretno sutra na pregledu :*
ja moram danas podići nalaz krvne grupe u Petrovoj u neko doba od 14 do 15 h (tako piše na onom papiru). nadam se da neću morati čekati u redu i za podizanje nalaza jer ću izać s posla i nemam vremena tamo sjediti.
Jutro cure,
ja uzivam u bebi udarcima i zgaravici od jutros :D Mama me zvala da pita sta bih da jedem da mi ona danas napravi i pravi telecu krompir corbu i krofne haha, jadna zena sta sve sa mnom mora istrpiti sada xD ali vjerujem da cemo i mi tako cijeli zivot sa nasima :)
Srecno svima ove sedmice pregledima 😍😍😍 Ja sam za 10 dana 😍
naručila sam se sljedeći utorak u polikliniku Harni na anomaly i 4D. jedva čekam lijepe fotkice bebana. tome se baš veselim.
Meni je super portal eGrađani, tamo sam si downloadala sve što mi je trebalo, ustvari ako se ne varam, jedino što mi je trebalo je bio vjenčani list. Došla u MUP, riješila odmah vozačku i osobnu, 15min posla, poslodavac riješio zdravstveno (automatski se valjda riješilo i dopunsko), u poreznu odnijela PK karticu. U banku sam išla kad mi je bilo usput i kad sam imala neki drugi razlog za odlazak, nisam išla samo radi toga, jer to ionako nema zakonskog roka za promjenu. Meni su ljudi malo previše dramili oko toga svega, na kraju se to sve riješi na brzinu. Bar je takvo moje iskustvo.
Meni je malo kompliciranije jer nisam imala na izbor prezime koje sam htjela, pošto moj dragi ima blok prezime.
A za dopunsko su mi rekli da moram ispuniti zahtjev za promjenu prezimena na obrascu za dopunsko. Ima ona opcija. Osnovno zdravstveno će riješiti poslodavac.
Poreznu karticu, što točno s njom treba?
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji