Da se nadovezem za ekipu na pozornici. Ne smeta mi Thompson koliko mi je Kolinda zasmetala sto je svugdje morala biti u prvom planu i upadala u svlacionicu.
Suker,Mamic i njemu slicni,ne zaskuzuju uopce biti tamo. Oprali su pare,hodaju po utakmicama. Sanader zdraviji nego ikad prije.
Zato ne podrzavam hns.
Blago vama koje normalno spavate
U totalnom sam zaostatku i moram pročitati danas popodne zadnjih 10-ak stranica, ali imam jedno pitanje, prvenstveno za Mirandu, ako zna.
Znači ja pijem Euthyrox 50 5x tjedno, a 2x tjedno pijem 75. Imala sam doma tabletica od 25 pa sam onda u dane, kad sam trebala uzimati 75, uzela jednu od 50 i jednu od 25. E sad, prije 3 tjedna sam napokon podigla u ljekarni tablete od 75, ali glupača, istog trena sam zaboravila na to i nastavila sam ih piti kao da su to tablete od 25!! To znači da sam 2x tjedno, kad sam trebala uzeti 75, ja uzimala 50+75=125! A neki dan, kad sam trebala uzeti 50, a ponestalo mi ih je, sam uzela 75+75, misleći kako uzimam 2x25.... Jao jao.. trudnički mozak. Baš sam ljuta na sebe. Je li tih par uzimanja veće doze (2x tjedno kroz 3 tjedna) moglo što smetati bebi?
Da nisam trudna, ne bih brinula, jer znam da TSH ne može baš naglo pasti, ali ne znam kako se sve to prenosi na bebu, ako se prenosi...
Ja sam tek poslije 2 godine promijenila dokumente xD i to zbog studijskog putovanja na 6 mjeseci.
Ono, e sad bi vec morala to odraditi :D
Joj a vidim raspisali se mediji sa svih strana o Thompsonu i Kolindi, i naravno zakuvavaju i onda nasjedaju ljudi IQ 50 haha, deaktiviracu fb profil :O Baca se sjena na ono najbitnije, igrace i sta su postigli za jednu malu zemlju. Ali mislim da su stekli svjetske simpatije :))) sudeci po stranim medijima :)
Imam jedno 80 stranica zaostataka i ne stiignem :( pa rekoh samo da se javim da je sve OK i poželim svima sreću na regledima.
Došli su mi rezultati kobiniranog probira i rizik je nizak. Sutra ulazim u 4. mj, sad mi nekako to brzo prolazi.
Rješavala matičara za svadbu, skuhala 30 litara šalše i na poslu sam. Jedva čekam godišnji za 3 tjedna!
Neka su nam nogometaši se vratili, a sada ćemo vidjet što nam je vlada skuhala za vrijeme te euforije :D
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Oh,evo i mene u velikom sam zaostatku s citanjem posto smo bili 10 dana na moru i pustila sam mozak na pasu. Eto od sad cu probat biti redovnija.
Da se javimo da bebica raste,iako sam se jucer dobro uplasila posto sam ugledala malo svjetlo smedjeg iscjedka i malo me zigalo u maternici. Jutros sam naravno otisla ginekologu -pogledali bebicu i sve je ok,lijepo raste,srceko kuca. Iscjedak se vec smanjio ali dobila sam odma progesteron tbl. i malo vise odmaranja dok ne skroz prestane. Valjda bude sve ok. 🙏
Nadam se da ste mi sve dobro i da nekako prezivljavate ovu vrucinu. ❤😘😘
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Nema me vec neko vrijeme, ali redovito citam!😎
Imam pregled u cetvrtak i ne mogu docekati! Možda saznamo i spol 😊😊💙❤
Sretno svima na pregledima, samo pozitiva i sve bu ok!
Citam jucer sto ste pisale za magnezij. Ja pijem od 250mg i imam jako mekanu stolicu, skoro kao proljev, ne znam dal je to normalno?! Sad cu probat piti svaki drugi dan pa cu vidjet kakva bu stolica. Al razmisljam si, bolje i mekana nego da se moram naprezati! Nisam pametna 🤔🤔
Lora
Citam jucer sto ste pisale za magnezij. Ja pijem od 250mg i imam jako mekanu stolicu, skoro kao proljev, ne znam dal je to normalno?! Sad cu probat piti svaki drugi dan pa cu vidjet kakva bu stolica. Al razmisljam si, bolje i mekana nego da se moram naprezati! Nisam pametna 🤔🤔
Jooj budi sretna da imas mekanu..ovo sto ja imam ne bi pozeljela ni najgorem neprijatelju..po sat i pol moram tiskati svim silama da bi izbacila par kuglica 😢😢
I sretno na pregledu u cetvrtak..javi nam lijepe vijesti🤗🤗
❤N i V💙
Na brzinu sam ko zombi proletila sto ste pisale, glava me toliko boli vec danima da nemogu drzat oci otvorene. Danas je ajde malo bolje..Gledam si tu ketonale koji su mi najbolji prijatelji bili, al nekako se ne usudim ih pit, dovoljno sam ih popila kad nisam znala da sam trudna..
Vidim da ste vec ozbiljno pocele razmisljat o opremi i namjestaju, neke ste vec nesto kupile/dobile.. Ja sam si nekak zabrijala to odradit cca 2 mjeseca pred porod, sad mi se cini to prekasno kad vidim vas, imate vec sve isplanirano
ana,pepe i druge cure koje ste se udavale u trudnoci- jeste radile kad ste se udavale ili ste na komplikacijama? Ja sam na komplilkacijama pa mi frka nekak, da ne bi hzzo nesto reagirao ili poslodavac.
Cure, vraćam se na temu trudničkih jastuka. Kaže mi muž da me danas vodi u dućan da si napokon neki odaberem jer gledam već tjednima pa se nikako odlučiti. Vi koje ih imate, jesu punjeni kuglicama ili spužvom ili nečim trećim? Koje bi bile prednosti, a koje mane punjenja kuglicama/spužvom/nečim trećim?
Meni se nekako ovi od spužve čine mekši. Imam osjećaj da ovi s kuglicama nisu uopće udobni, u smislu da kad se jednom namjestim na jastuk i te kuglice se raspodijele, da će osjećaj biti tvrd... ne znam jel me kužite.
Također, neki od tih jastuka se lijepo daju saviti u oblik slova U pa onda beba može unutar njega spavati, ali neki, ako su deblji, se ne mogu tako složiti, tj. ne ostane ništa prostora između.
Čini mi se da su neke od vas spominjake ovaj od Mai anđeo: https://www.mali.andjeo.com.hr/product/jastuk-dojenje-premium/#comment-9431
Kako ste zadovoljne s njim?
Plizzz help!!
Jooj budi sretna da imas mekanu..ovo sto ja imam ne bi pozeljela ni najgorem neprijatelju..po sat i pol moram tiskati svim silama da bi izbacila par kuglica 😢😢
I sretno na pregledu u cetvrtak..javi nam lijepe vijesti🤗🤗
A jesi probala donat piti? Pogotovo topli, mislim sobne temp. Odmah potjera 🙈
Lora
Sortiraj odgovore
Najstariji