Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    17. Srpanj 2018. 16:11

Maggie nemoj uzimat od stiropor kuglica, em suska i taj zvuk ubija mog dragog svaku noc, em se zagrije jastuk uzasno i skroz se raspodjele kuglice na pola jastuka puno-pola prazno tako da ga stalno moras namjestat. 

• niky1107
    17. Srpanj 2018. 16:12

ja imam ovaj sa kuglicama je punjen! Odlican mi je

Lora

Ana89
    17. Srpanj 2018. 16:13

nali

Na brzinu sam ko zombi proletila sto ste pisale, glava me toliko boli vec danima da nemogu drzat oci otvorene. Danas je ajde malo bolje..Gledam si tu ketonale koji su mi najbolji prijatelji bili, al nekako se ne usudim ih pit, dovoljno sam ih popila kad nisam znala da sam trudna..
    Vidim da ste vec ozbiljno pocele razmisljat o opremi i namjestaju, neke ste vec nesto kupile/dobile.. Ja sam si nekak zabrijala to odradit cca 2 mjeseca pred porod, sad mi se cini to prekasno kad vidim vas, imate vec sve isplaniranoana,pepe i druge cure koje ste se udavale u trudnoci- jeste radile kad ste se udavale ili ste na komplikacijama? Ja sam na komplilkacijama pa mi frka nekak, da ne bi hzzo nesto reagirao ili poslodavac.

Ja sam na komplikacijama. Nemaju što oni pričati, nisi na komplikacijama bezveze.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• nali
    17. Srpanj 2018. 16:18

Ana89

nali

Na brzinu sam ko zombi proletila sto ste pisale, glava me toliko boli vec danima da nemogu drzat oci otvorene. Danas je ajde malo bolje..Gledam si tu ketonale koji su mi najbolji prijatelji bili, al nekako se ne usudim ih pit, dovoljno sam ih popila kad nisam znala da sam trudna..
    Vidim da ste vec ozbiljno pocele razmisljat o opremi i namjestaju, neke ste vec nesto kupile/dobile.. Ja sam si nekak zabrijala to odradit cca 2 mjeseca pred porod, sad mi se cini to prekasno kad vidim vas, imate vec sve isplaniranoana,pepe i druge cure koje ste se udavale u trudnoci- jeste radile kad ste se udavale ili ste na komplikacijama? Ja sam na komplilkacijama pa mi frka nekak, da ne bi hzzo nesto reagirao ili poslodavac.

Ja sam na komplikacijama. Nemaju što oni pričati, nisi na komplikacijama bezveze.

A nadam se da ce bit tako, mislim da je moj poslodavac u stanju me prijavit hzzo-u, kao sta ima ona radit slavlja dok mora mirovat. Pa me ful frka, al valjda panicarim bezveze, ni prva no zadnja koja to radii na komplikacijama..

Ana89
    17. Srpanj 2018. 16:22

nali

Ana89

nali

A nadam se da ce bit tako, mislim da je moj poslodavac u stanju me prijavit hzzo-u, kao sta ima ona radit slavlja dok mora mirovat. Pa me ful frka, al valjda panicarim bezveze, ni prva no zadnja koja to radii na komplikacijama..

Well ne izlažemo se slavlju zbog luksuza ili slavlja samog, već da osiguramo pravno pitanje bebi i da usput sa nama bar bližnji sve proslave. Kasnije bi nam radili ful veće komplikacije oko priznavanja očinstva.  Ne brini se. Samo se ti udaj, što manje stresa i bude sve ok.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    17. Srpanj 2018. 16:45

Luks i nas je bilo strah kako ce B. prihvatiti taj jastuk ali ispalo je super. Dobro joj dode za spavanje a i crtanje, slaganje lego kockica itd. 
    Maggie nece bebi nista biti jer euthyrox djeluje na tvoju stitnjacu i hormone, nema direktan doticaj s bebom a nisi mogla u kratkom vremenu upasti u hiper tako da ne brini 😊
    Nali mislim da to nitko ne kontrolira, tu i tamo se sjete da je previse bolovanja pa krene akcija provjeravanja ali i to samo dr prozivaju. Osim toga, ne znaci da nuzno radis festu ako si se udala, samo vodi racuna da ne prepricavaju na poslu. 

barbiemama
    17. Srpanj 2018. 16:49

vratila sam se iz Petrove, nisam dugo čekala. krvna grupa je A+. no, zbunjuje me ovaj pozitivan nalaz na anti-HBs. jel se vama ovo činu urednim nalazom? 

Miranda
    17. Srpanj 2018. 17:23

Barbie jesi cijepljena protiv hep B? Obicno su zbog toga anti HBs pozitivna. 

Salatica9192
    17. Srpanj 2018. 17:25

barbiemama

vratila sam se iz Petrove, nisam dugo čekala. krvna grupa je A+. no, zbunjuje me ovaj pozitivan nalaz na anti-HBs. jel se vama ovo činu urednim nalazom?

Ja koliko sam istrazila mislim da se odnosi na to da si vakcinisana protiv Hepatitisa B, znaci imuna si na njega.
    Evo ovdje sam pronasla najljepse objasnjenje. Ali ipak je to dr Google, nadam se sa se javlja Miranda brzo da potvrdi :) 

barbiemama
    17. Srpanj 2018. 17:30

ja se nikad nisam cijepila sama protiv toga, a iskreno nemam pojma protiv čega su me cijepili u djetinjstvu 😂 uglavnom, dobro je..  nemam hepatitis, već sam se uplašila 😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.