Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    16. Srpanj 2018. 20:48

:( ja do sad nesto ne uziva u ovom drugom tromjesecju hahah :D Jednostavno sto je veca trudnoca, sve mi je teze psihicki i fizicki. Danas se pokacim sa mamom, rasplacem :O pa zaspim, znaci ko je ova osoba?? Flegman i smjesko vise nije, vec namrgodjena svadjalica haha :D
    Pa mi i muka, nmg jesti, a inace sam kao mecava. Ma mogla bih do sutra kukati hahah, ne smijem vise, banovace me xD 

SarahZg
    16. Srpanj 2018. 21:00

Salatica9192

:( ja do sad nesto ne uziva u ovom drugom tromjesecju hahah :D Jednostavno sto je veca trudnoca, sve mi je teze psihicki i fizicki. Danas se pokacim sa mamom, rasplacem :O pa zaspim, znaci ko je ova osoba?? Flegman i smjesko vise nije, vec namrgodjena svadjalica haha :D
    Pa mi i muka, nmg jesti, a inace sam kao mecava. Ma mogla bih do sutra kukati hahah, ne smijem vise, banovace me xD

Ja se plačem pod normlano. Za vrojeme himne prije utakmice, danas dok sam gledala docek, i svaki dan dragom kad mi me pita bilo šta. Danas je bio ljut na ove super doktore u irskoj a ja sam počela tuliti da nisam ja kriva šta teško podnosim trudnoću. A meni nije ništa ni rekao.  Šta se tiče ljutnje ona obigmo slijedi ako me slucajno pita nešto šta ja mislim da sam već rekla pa ako trebam ponoviti počnem i vikat na njega. Ali dobro se drži.
    - sad sam fino odspavala 2 i pol sata kao prevenciju glavobolje koja je taman krenula i za sad neznam dal' me boli jer se nisam. pomakla.
    - šta se tiče krevetica ima dosta na njuskalu movih i zapakiranih pa valja pogledati ako vas zanima.
    -jeste razmisljale o madracima? Šta kažu kakav je najbolji koliko mekan tvrd tanak 

SarahZg
    16. Srpanj 2018. 21:07

truskawka

Blaza hvala na pitanju..dobro smo..cekamo nestrpljivo srijedu..jucer sam imala prestrasan zatvor i sad planiram po magnezij neki u ljekarnu jer ovo vise nema smisla..nikako da se (pardon na izrazu) pokakam do kraja 😟😟 uzasno su mi ljena crijeva i jos mi ih duphastone fino uljenjuje dodatno..ahh..sve sam vec probala na prirodnoj bazi tak da sad vrag salu bere vec i idem kupit neke kapsule magnezija..ocajna sam vec..

Sarahnadam se da ces biti bolje, ne znam kako bih ti pomogla, ako ti u ljekarni ne daju diazepam bez recepta javi mi se na truskawka509@gmail.com
    Mislim da moj muz ima jos koju tableticu od 5mg normabela. On je u Dublinu trenutno pa da ti barem nekako pomognemo. Imamo pun klinac ljekova tamo pa ako ti sta treba javi se da ti damo.

Evo šaljem ti mejl. 

-barbiemama doktorica je rekla da nažalost ne prima nikoga tko želi mijenjati doktora a da će u devetom mjesecu primat samo one koje nisu prijavljene u Zagrebu. Tako da sam opet u potrazi

truskawka
    16. Srpanj 2018. 21:18

Nunii znam da bi mi mozda mineralna pomogla, ali meni se odmalena dize zeludac na nju cim ju stavim na jezik..eto ne mogu ju organski smisliti zato trazim druga alternativna rjesenja..

Sto se tice krevetica i komoda i ostalih stvari..sve sto nam netko ne kupi cemo uzeti na njuskalu rabljeno da sto manje potrosimo novaca..naravno neke stvari ne mozemo rabljeno, ali od tih vecih mozemo 😅😅 sad sam se i sama pogubila ajmeeee

❤N i V💙

truskawka
    16. Srpanj 2018. 21:21

Mina93

4Mommy

Gledam doček i stvarno dvaka čast ovim ljudima, toliko sati čekati na mjestu, pa jel itko gladan, žedan, mora u wc? 😂
    Ja čekam na kauču uz par dizanja po hranu i u wc pa imam osjećaj da sam dekubitus dobila 🤦🎉

Lako za hranu i pice uzmes sa sobom u ruksak za cjelodnevni kamping, al ne kuzim kako su bez wc-a 😂😂

Pelene draga, pelene 🤣🤣🤣

❤N i V💙

truskawka
    16. Srpanj 2018. 21:39

SarahZg

truskawka

Blaza hvala na pitanju..dobro smo..cekamo nestrpljivo srijedu..jucer sam imala prestrasan zatvor i sad planiram po magnezij neki u ljekarnu jer ovo vise nema smisla..nikako da se (pardon na izrazu) pokakam do kraja 😟😟 uzasno su mi ljena crijeva i jos mi ih duphastone fino uljenjuje dodatno..ahh..sve sam vec probala na prirodnoj bazi tak da sad vrag salu bere vec i idem kupit neke kapsule magnezija..ocajna sam vec..

Sarahnadam se da ces biti bolje, ne znam kako bih ti pomogla, ako ti u ljekarni ne daju diazepam bez recepta javi mi se na truskawka509@gmail.com
    Mislim da moj muz ima jos koju tableticu od 5mg normabela. On je u Dublinu trenutno pa da ti barem nekako pomognemo. Imamo pun klinac ljekova tamo pa ako ti sta treba javi se da ti damo.

Evo šaljem ti mejl.

-barbiemama doktorica je rekla da nažalost ne prima nikoga tko želi mijenjati doktora a da će u devetom mjesecu primat samo one koje nisu prijavljene u Zagrebu. Tako da sam opet u potrazi

Draga odi privatno ako treba ili trazi dalje..netko te mora primiti, ako nista drugo onda na hitnu i reci kakva je situacija..

❤N i V💙

SarahZg
    16. Srpanj 2018. 21:51

truskawka

SarahZg

truskawka

Evo šaljem ti mejl.

Draga odi privatno ako treba ili trazi dalje..netko te mora primiti, ako nista drugo onda na hitnu i reci kakva je situacija..

Ma znam. Ja idem privatno ali.trebam dr socijalnu jer sa svojom imam problema godinama. Odbija me.me primit ako je hitno doslovno mi baci uputnice preko stola kad smo nešto treba ako idem.privatno( i to ako mi ih opće da bez dva dana navlačenja ) i za sve traži minimalno narucivanje od 3 mjeseca unaprijed 

SarahZg
    16. Srpanj 2018. 21:52
    Jel i kod vas ovako. Mislim da je mojoj omiljenoj ovaj dr gumbić
    Jel i kod vas ovako. Mislim da je mojoj omiljenoj ovaj dr gumbić

Ana89
    16. Srpanj 2018. 21:59

Moj mali sad stišće sve gumbiće osim povraćanja i muke 😆😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    16. Srpanj 2018. 22:06

truskawka

Mina93

4Mommy

Gledam doček i stvarno dvaka čast ovim ljudima, toliko sati čekati na mjestu, pa jel itko gladan, žedan, mora u wc? 😂
    Ja čekam na kauču uz par dizanja po hranu i u wc pa imam osjećaj da sam dekubitus dobila 🤦🎉

Lako za hranu i pice uzmes sa sobom u ruksak za cjelodnevni kamping, al ne kuzim kako su bez wc-a 😂😂

Pelene draga, pelene 🤣🤣🤣

Al treba i njih mijenjat 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.