Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nunii
    17. Srpanj 2018. 00:18

2 godine su napunili frajeri.Nema ko ih ne zna u gradu i sire😁
    Roditelji su rastavljeni pa iz novog braka svaki ima s novim partnerom. Eto s jedne strane duplikatori,a s druge seka.Samo je ona dvije godine i sitno starija od njih 😂
    A ja 21 😂 Mogu im lako svima i mama biti.
    Neki su govorili da pricekam dok mi braca ne porastu bla bla. Sad cu ja docekat 30u samo da bi nekima bilo drago. E ja bas sad ocu jedno. Sto si moji cekali da nas dvoje porastemo.
    Susjeda mislim imala 21 kad je malu rodila i kaze da nikad nece pozaliti.Da sada barem ima zivaca.

Da vas utjesim,s blizancima je tesko prvih 5,6 mjeseci. Pa kad se krenu igrati zajedno i sve zajedno onda je lakse. Zabavno je kad se jedan probudi u noci i za minuti i drugi,ali kasnije se kopiraju tako da postanu zabavni😂 I uce jako brzo. Oni sad vec znaju brojati na njemackom,engleskom i spanjolskom do 10. Slucaju acdc,metallicu,divlje jagode i tocno znaju koja je grupa kad im se pusti. Dobro i tata ima dosta vremena pa ih i on uci dosta toga. 
    Smijesno mi je bilo na svadbi. Duplici i seka,pitam koje je boje balon i seka kaze blue,a decki plavo. Mala ima fazu da abecedu govori na engleskom i boje,a na njemackom broji. Kad se uzivi u pricanje ne znas na kojem jeziku prica 😂

truskawka
    17. Srpanj 2018. 04:59

Nunii preslatkoo..❤❤

❤N i V💙

barbiemama
    17. Srpanj 2018. 06:03

jutrooo 😘 jučer smo bili na trgu od 1 do 5. i odlučili se vratiti doma jer ja više nisam mogla ni stajati ni sjediti. i onda, igrom slučaja, kad smo došli u Novi Zagreb smo vidjeli rotirke na cesti i na kraju vidjeli Vatrene iz blizine. bilo je divno na Trgu, ne mogu vam ni opisati tu atmosferu 🇭🇷💓

Arsancres
    17. Srpanj 2018. 07:45

SarahZg ako nisi još riješila ginekologa u Zg, preporučila bi ti mog socijalnog, ja nisam imala u Zg svog i primio me bez problema zbog situacije, vodim trudnoću privatno ali on surađuje s čim god treba,ima ordinaciju na Srednjacima u DZ,sestra je isto jako simpa. Pogledaj i komentare na Najdoktor, ima ju cure jako dobra iskustva,dr Igor Srček.

• Kani07
    17. Srpanj 2018. 07:48

barbiemama

jutrooo 😘 jučer smo bili na trgu od 1 do 5. i odlučili se vratiti doma jer ja više nisam mogla ni stajati ni sjediti. i onda, igrom slučaja, kad smo došli u Novi Zagreb smo vidjeli rotirke na cesti i na kraju vidjeli Vatrene iz blizine. bilo je divno na Trgu, ne mogu vam ni opisati tu atmosferu 🇭🇷💓

Jutro,mogu zamisliti osjecaj uzivo,mada i preko tv je neopisivo momci su zasluzili ,bar se necemu narod veseli😘,dao bog da bude cesce.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    17. Srpanj 2018. 07:49

barbiemama

Svaka cast sta te dragi pustio, ja se sa svojim htjela posvadjat al znam da je u pravu  prevelika je to guzva i nedajboze da se nesto desi.. Mama odma pita di smo, ja kazem doma da mi nije dao da idem u guzvu ona ga odma ishvalila 😂 zao mi je sta nisam mogla ici al bit ce jos prilike kad ne bude trudnoce 😁

AllieH
    17. Srpanj 2018. 08:22

Moj muž je htio da idemo za Zagreb jučer ujutro, ali mislim da nema šanse da bih izdržala cijeli dan tamo. U nedjelju navečer nakon fešte u gradu me već opako presijecao trbuh i vidjela sam da ne mogu više, ovo jučer bi me vjerojatno dokrajčilo. Vjerujem da je bilo prekrasno, gledali smo prijenos cijelo poslijepodne i večer, stvarno su dečki zaslužili takav doček. Meni je jedino zasmetao Thompson u busu, smatram da mu nije bilo mjesto u tamo s njima i sve i da su ga oni pozvali, trebao je to odbiti. 

Luka ❤

Mina93
    17. Srpanj 2018. 08:28

AllieH

Moj muž je htio da idemo za Zagreb jučer ujutro, ali mislim da nema šanse da bih izdržala cijeli dan tamo. U nedjelju navečer nakon fešte u gradu me već opako presijecao trbuh i vidjela sam da ne mogu više, ovo jučer bi me vjerojatno dokrajčilo. Vjerujem da je bilo prekrasno, gledali smo prijenos cijelo poslijepodne i večer, stvarno su dečki zaslužili takav doček. Meni je jedino zasmetao Thompson u busu, smatram da mu nije bilo mjesto u tamo s njima i sve i da su ga oni pozvali, trebao je to odbiti.

Oni su inzistirali da dodje i bude s njima, zasto im nebi onda tu zelju ostvario?

AllieH
    17. Srpanj 2018. 08:34

Ne planiram ulaziti u diskusije oko Thompsona i njegovog lika i djela, samo sam izrazila mišljenje i smatram da mu nije bilo mjesto tamo neovisno o tome što su ga zvali. 

Luka ❤

SarahZg
    17. Srpanj 2018. 08:37

Arsancres

SarahZg ako nisi još riješila ginekologa u Zg, preporučila bi ti mog socijalnog, ja nisam imala u Zg svog i primio me bez problema zbog situacije, vodim trudnoću privatno ali on surađuje s čim god treba,ima ordinaciju na Srednjacima u DZ,sestra je isto jako simpa. Pogledaj i komentare na Najdoktor, ima ju cure jako dobra iskustva,dr Igor Srček.

Hvala. Nije problem toliko naći doktora nego ne pristaju uzet pacijenta koji se želi prebacit. A kad nemaš doktora onda te mora primiti. Budem vidjela. Ja sam još van hrv a mama pokušava to rjesit. Hvala puno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.