Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    17. Srpanj 2018. 10:45

Barbie za harni sam cula da se dosta pokvarila 😐 neke cure su isle na 5 d, imaju maltene identicne nalaze sto je nemoguce. Prije je harni bila dosta jaka, ja sam isla kod nje prije 8 godina al su mi se onda pokvarili..
    Za dva doktora cujem same pohvale, odlicni dijagnosticari dr.Kos i doktorica Miric Tesanic. Kod nje sam i ja osobno bila i doktorica je zaista divna. 😍 
    Ne zelim te zbunjivat ali mislim da ti je bolje otic za ovakvu stvar doktoru koji zna sta radi.. anomaly je dosta bitan, doktor mora bit super dijagnosticar.. 
    Ovo je samo moje misljenje 😊

barbiemama
    17. Srpanj 2018. 10:55

i ja sam čula da se pokvarila jer se bacila u te estetske vode i bitnija joj je zarada. no, dogovorila sam se kod druge doktorice u njenoj poliklinici za koju mi je frendica rekla da je dobra, pa se nadam da će bit ok. no, proguglat ću još :) hvala na savjetu!

Mina93
    17. Srpanj 2018. 11:02

barbiemama

Truskawa, sretno sutra na pregledu :*

ja moram danas podići nalaz krvne grupe u Petrovoj u neko doba od 14 do 15 h (tako piše na onom papiru). nadam se da neću morati čekati u redu i za podizanje nalaza jer ću izać s posla i nemam vremena tamo sjediti.

Kad sam ja bila je bio mali red al ima odvojeno za trudnice i sve ostale pa bi trebala to brzo rijesit 😁

barbiemama
    17. Srpanj 2018. 11:05

Mina93

Kad sam ja bila je bio mali red al ima odvojeno za trudnice i sve ostale pa bi trebala to brzo rijesit 😁

hvala ti, nadam se da budem :)

AllieH
    17. Srpanj 2018. 11:10

Ana89

Meni je malo kompliciranije jer nisam imala na izbor prezime koje sam htjela, pošto moj dragi ima blok prezime.
    A za dopunsko su mi rekli da moram ispuniti zahtjev za promjenu prezimena na obrascu za dopunsko. Ima ona opcija. Osnovno zdravstveno će riješiti poslodavac.
    Poreznu karticu, što točno s njom treba?

Ja za dopunsko stvarno nisam ništa radila, zasad nisam imala nikakvih problema. 
    Što se PK tiče, morala sam je uzeti od poslodavca, otići u poreznu da oni tamo isprave prezime (i adresu) i nakon toga sam je  samo vratila nazad poslodavcu. 

Luka ❤

Ana89
    17. Srpanj 2018. 11:18

AllieH

Ana89

Meni je malo kompliciranije jer nisam imala na izbor prezime koje sam htjela, pošto moj dragi ima blok prezime.
    A za dopunsko su mi rekli da moram ispuniti zahtjev za promjenu prezimena na obrascu za dopunsko. Ima ona opcija. Osnovno zdravstveno će riješiti poslodavac.
    Poreznu karticu, što točno s njom treba?

Ja za dopunsko stvarno nisam ništa radila, zasad nisam imala nikakvih problema.
    Što se PK tiče, morala sam je uzeti od poslodavca, otići u poreznu da oni tamo isprave prezime (i adresu) i nakon toga sam je samo vratila nazad poslodavcu.

Aha. Meni je to Poreč - Umag- Poreč dionica 😂😂😂. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

pepe1907
    17. Srpanj 2018. 11:20

Ana89

Ja sad moram dokumente raditi😭😭. A sparinaaa. Nadam se da ću to napraviti brzo i bez komplikacija. Danas sam kod matičarke šetala dvaput, ali napravila mi je zahtjev, izvadila izvod iz matične rođenih. Prvo zahtjev za promjenu prezimena na sudu, pa osobna, pa poslodavcu to nositi, pa zdravstveno, dopunsko, vozačkaa i prometna, bankaaa…aaaa!!!
    A u četvrtak idem na anomaly scan pregled. Tomu se veselim. Tko zna koliko smo narasli u 3 tjedna 😊

ana jel nam rok onda 15 dana ili 30 za promjenu tog svega?meni je vec proslo 10 dana od kad sam gđa 😁

Mina93
    17. Srpanj 2018. 11:25

pepe1907

Ana89

Ja sad moram dokumente raditi😭😭. A sparinaaa. Nadam se da ću to napraviti brzo i bez komplikacija. Danas sam kod matičarke šetala dvaput, ali napravila mi je zahtjev, izvadila izvod iz matične rođenih. Prvo zahtjev za promjenu prezimena na sudu, pa osobna, pa poslodavcu to nositi, pa zdravstveno, dopunsko, vozačkaa i prometna, bankaaa…aaaa!!!
    A u četvrtak idem na anomaly scan pregled. Tomu se veselim. Tko zna koliko smo narasli u 3 tjedna 😊

ana jel nam rok onda 15 dana ili 30 za promjenu tog svega?meni je vec proslo 10 dana od kad sam gđa 😁

Ja mislim da je 30

Ana89
    17. Srpanj 2018. 11:38

pepe1907

Ana89

Meni je rekla 15. Za osobnu. Zdravstveno rjieši poslodavac. Sa tvojom osobnom.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

truskawka
    17. Srpanj 2018. 11:42

Mina93

pepe1907

Ana89

Ja mislim da je 30

Mislim da nije bitno tako dugo dok nejdete van zemlje. Ja sam se isto tog roka drzala ko pijan plota i onda su mi se svi u firmi cudili zasto tako brzo sve mjenjam koda sam jedva cekala da promjenim prezime. Tak da, da rok postoji, ali nitko vam nista nece tak dugo dok vas ne legitimiraju negdje sa starim dokumentima 😋😋 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.