Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    16. Srpanj 2018. 16:46

Svi neke slike spominjete..ja ne znam jel sam ja sljepa ili kaj se dogadja..ja nikakve slike ne vidim..vidim samo one od komodica kaj ste stavljale i od Ane.. Ana super ste 😍

❤N i V💙

truskawka
    16. Srpanj 2018. 16:54

Ahaha sad sam samoj sebi glupa..trebalo je kliknuti link da se slika otvori 😅😅 

❤N i V💙

• my1miracle
    16. Srpanj 2018. 16:55

truskawka

my1miracle

Drage zene, imam pitanje.
    Trenutno sam 11+3 i na komplikacijama. Staza trenutno bez prekida imam 10 mjeseci. Problem je sto sam prijavljena na pola radnog vremena, na 1800 kn. Zanima me koliko cu dobivati tijekom bolovanja, a koliko za porodiljni? Po svemu ispada da imam manja prava od nezaposlenih. Unaprijed hvala

Po mojem misljenju ces imati minimalno sve, ali moguce da se varam. Uglavnom bolovanje usljed komplokacija je min 830kn, a minimalan porodiljni 2.300kn. Tako cu ja dobivati jer nemam staza nikakvog u zadnjih god i pola..

Da, i ja se bojim da je tako. Sto bas nije fer da netko tko radi dobila 100 posto place na bolovanju a ja ne mogu dobiti svojih pisljivih 1800 kn. :(

• my1miracle
    16. Srpanj 2018. 16:58

my1miracle

truskawka

my1miracle

Drage zene, imam pitanje.
    Trenutno sam 11+3 i na komplikacijama. Staza trenutno bez prekida imam 10 mjeseci. Problem je sto sam prijavljena na pola radnog vremena, na 1800 kn. Zanima me koliko cu dobivati tijekom bolovanja, a koliko za porodiljni? Po svemu ispada da imam manja prava od nezaposlenih. Unaprijed hvala

Po mojem misljenju ces imati minimalno sve, ali moguce da se varam. Uglavnom bolovanje usljed komplokacija je min 830kn, a minimalan porodiljni 2.300kn. Tako cu ja dobivati jer nemam staza nikakvog u zadnjih god i pola..

Da, i ja se bojim da je tako. Sto bas nije fer da netko tko radi dobila 100 posto place na bolovanju a ja ne mogu dobiti svojih pisljivih 1800 kn. :(

Vise bi dobivala da sam na burzi

• Enna010
    16. Srpanj 2018. 17:02

Pticaselica super za pregled bas mi je drago da se nastavi tako skolski ja jedva cekam slj tjedan za svoj.. Ana cestitke! 💐😍

Ana89
    16. Srpanj 2018. 17:06

Vidite sad zašto velika beba? Mužić je 2 metra i komad čovjeka :P Ne može mala beba iz toga izaći haha

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    16. Srpanj 2018. 17:07

4Mommy hvala,tocno to me je zanimalo 💞💞💞
    Ptičice kad sam je vidjela rastopila sam se... Zaista najveća sreća u životu 💖😘😘😘
    Ana divni,budite uvijek tako sretni 💕💕

Pticaselicazgst
    16. Srpanj 2018. 17:16

truskawka

Ahaha sad sam samoj sebi glupa..trebalo je kliknuti link da se slika otvori 😅😅

Hahaha nasmijala me 😂😂😂

Mina93
    16. Srpanj 2018. 18:22

Meni muz zabranio na docek xD da nas neko ne izgura slucajno.. Al ovo nikad kraja, pa prije 3h su sletili i jos nisu dosli do trga 😂

zadranka86
    16. Srpanj 2018. 18:47

Cure drage dajteee POMAGAJTE..znaci danas san se jakooo jakooo uznemirila naprosto mogu reci da san se bila jakooo iznervirala bass jakoo..Nakon toga san osjetila bass jako glavobolju nekao iza di dode mali mozak onako pritisak jaki i u ocima ,cak mi se srce uzlupalo..To je trajalo 20 tak min ubrzan rad srca a glavobolja pritisak i bol u ocima cak i sad kad san se probudila nako sat ipo sto san odspavala..ONO NA STO JA SUMLJAM JE DA MI JE SKOCIO TLAK..nemam tlakomjer da sa sigurnoscu mogu reci nikad problema s visokim tlakom ali mi je to tako izgledalo..Sad osjecam samo pritisak u glavi i lagana glavobolja...Ono sto me zanima da li u ovakvim situacijama mogu popit na svoju ruku normabel da se smirim ukoliko bi mi se nesto ovako ponovilo...Znam da je on dopusten u trudnocu ja san ga pila prije trudnoce zbog problema s lumbalnim dj.kraljeznice u komb sa tabl.za bolove i imam taj od 5MG..da li je to puno ako bi ga popla..kontola mi je za dva dana nadam se da ce sve bit ok..Sorry na duzem postu al jako san zabrinuta..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.