Jao blago vama što osjetite bebicu. Ja sam sad došla u fazu kad se ni ne osjećam trudno, da mi trbuh i cice ne rastu, ne bih imala nikakvih naznaka trudnoće. Čak sam se i zabrinula, ali mi je hrpa žena rekla da je to često tako u drugom tromjesečju. Zadnje 2 večeri sam 2h peglala zaostatke i taman kad sam sinoć sve zgotovila, normalno da je perilica noćas odradila novu turu. Nema kraja, a dvoje nas je, bojim se i pomisliti što će biti kad beba dođe.
Luka ❤
Jao blago vama što osjetite bebicu.Ja sam sad došla u fazu kad se ni ne osjećam trudno, da mi trbuh i cice ne rastu, ne bih imala nikakvih naznaka trudnoće. Čak sam se i zabrinula, ali mi je hrpa žena rekla da je to često tako u drugom tromjesečju. Zadnje 2 večeri sam 2h peglala zaostatke i taman kad sam sinoć sve zgotovila, normalno da je perilica noćas odradila novu turu. Nema kraja, a dvoje nas je, bojim se i pomisliti što će biti kad beba dođe.
Allie i ja sam s prvom bebom tek s 18 tjedana prvi put osjetila ,sad ima desetak dana vec jesam i nisam bila sigurna jer mi bilo rano i prosli tjedan na kontroli kod dr pricam s dr i ona kaze da je i bebac je krupniji tako da je normalno da osjetim ne brini javit ce se brzo.😀
💜Karla💜Nicol💙Anton
Uf i ves i peglanje ,sinoc su moje cure sve rjesile ali vec danas dvije nove ture,zao mi i djece i muza ,kazu sve za bebaca❤,hvala bogu da ih imam.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro cure!
I ja sam nocas lose spavala, sad sam ko zombi.
Monika drzi se, dobro da su ga otkrili. Drago mi je da su barem mucnine lakse 😘
Truskawka samo pisi sto god te muci, brze ce ti i vrijeme proci s nama 😘
Ja sam pocela povremeno osjecat bebe, nije to jos redovito ali cesce nego prije 😍
Allie i mene ceka peglanje, cekam taman jos jednu masinu. Stvarno nikad kraja, kao da se roba razmnozava po noci.
Cure ja jutros radila nalaze i dala urin na testiranje nakon antibiotika, bilo je dosta bakterija prošli put pa se nadam da će sada biti dobar nalaz, mada i dalje imam nelagodu nakon toga.
Ono što me zanima, kada ujutro dajete urin odnosno kada piškite u čašicu, bude li to nakon cjelonoćnog suzdržavanja ili? Problem mi je dugo ne piškiti jer od kako sam trudna piškim svaka 3 sata bukvalno. Tako da sam sinoc zaspala u 11, i probudila se u 4 jutros sa ogromnim mjehurom i morala sam piškiti. Onda sam popila veliku čašu vode da mogu opet piškiti u 7 jutros i tako sam dala uzorak. Je li to znači da nije adekvatan i može li kao takav dati lažno dobar nalaz?
Svjesna trebao bi biti prvi jutarnji urin a to znaci barem 4 sata razmaka. Ne vjerujem da ce nakon 3 biti lazno dobar nalaz, ako jos ima bakterija eventualno moze pokazati manju koncentraciju nego sto je jer je i urin nesto manje koncentriran nakon 3 sata.
Cure ja jutros radila nalaze i dala urin na testiranje nakon antibiotika, bilo je dosta bakterija prošli put pa se nadam da će sada biti dobar nalaz, mada i dalje imam nelagodu nakon toga.
Ono što me zanima, kada ujutro dajete urin odnosno kada piškite u čašicu, bude li to nakon cjelonoćnog suzdržavanja ili? Problem mi je dugo ne piškiti jer od kako sam trudna piškim svaka 3 sata bukvalno. Tako da sam sinoc zaspala u 11, i probudila se u 4 jutros sa ogromnim mjehurom i morala sam piškiti. Onda sam popila veliku čašu vode da mogu opet piškiti u 7 jutros i tako sam dala uzorak. Je li to znači da nije adekvatan i može li kao takav dati lažno dobar nalaz?
Svaku kontrolu mi rade urin uredan je uvjek i samo jednom sam morala taj prvi jutarnji urin donijet ali mi je dr za doma dala sterilnu casicu pa da ponesem .To sam sa 12 tjedana radila.
💜Karla💜Nicol💙Anton
jutro, ja noćas nisam nikak spavala, okretala sam se stalno...sad ležim i čekam da mi se ovaj mali prasac napokon javi...nakon tolko lupanja ovih dana on sad miruje..oa izludit ću ☺😀
Mislim da ću početi paliti perilicu svaki drugi dan s manje odjeće, lakše mi je tako rješavati pomalo nego kad vidim hrpetinu odjednom, nikako se natjerati. A perilica mi je od 9kg - puno previše.
Kani, svaka čast curkama! Meni je neugodno zivkati mamu ili svekrvu da dođu popeglati, pogotovo jer se sad stvarno dobro osjećam i nema mi smisla da mi uskaču dokle god još mogu sama odraditi.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji