Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    11. Srpanj 2018. 10:06

Evo i ja sam za 2 tjedna naručena za pregled, ko cijela vječnost još... Ali zato ću ovaj put riješiti i te briseve da i to zgotovim pa sam na miru jer kaže ginekolog da se mogu u bilo kojem tjednu trudnoće, a ne kako je netko napisao od 17 do 22 tjedna.

Bruna92
    11. Srpanj 2018. 10:15

Curke, imam jedno pitanjce.. sutra idem ponovno vadit tsh, ft3 i ft4 ali ne znam dal da ujutro popijem euthyrox, da ga preskocim, popijem nakon vadenja krvi? 🤔

Pticaselicazgst
    11. Srpanj 2018. 10:27

Bruna92

Curke, imam jedno pitanjce.. sutra idem ponovno vadit tsh, ft3 i ft4 ali ne znam dal da ujutro popijem euthyrox, da ga preskocim, popijem nakon vadenja krvi? 🤔

Ja ga uvijek popijem.. tako mi je doktorica rekla. I slobodno pojedes nesto prije vadenja. 

Anavi_92
    11. Srpanj 2018. 10:28

Bruna92

Ja kad idem vadit krv za tsh, ne popijem prije nego kad se vratim doma tek.. pa onda cekam pol sata.. 😂

du1988
    11. Srpanj 2018. 10:49

bruna, na nuklearnoj su mi rekli da se taj dan terapija popije nakon sto se da krv! Sretno svim curama na pregledima danas i sutra 🤗 sto se peglanja tice, cim operem dvije-tri masine robe uhvatim se jer mislim da mi se kasnije ne bi dalo...ali ne peglam krpe, posteljine, potkosulje i to...i onda mama dodje u inspekciju par puta godisnje i prvo otvori kuhinjsku ladicu s krpama pa zvoca 😂😂

url=https://lilypie.com]

du1988
    11. Srpanj 2018. 10:53
    stigla radosnica! I jutros sam dobila povratni mail od hippa pa mislim da ce uskoro i paketic! Hvala Truskawka 😀
    stigla radosnica! I jutros sam dobila povratni mail od hippa pa mislim da ce uskoro i paketic! Hvala Truskawka 😀

AllieH
    11. Srpanj 2018. 10:55

Hahahahaha. Ma  meni je gore to što sam pokupila od mame tu neku pretjeranost. A nastavno na priču sa sušilicom, i ja imam sušilicu, ali meni to nakon šušilice nije ravno, mora biti složeno pod špagu i gotovo. Pogotovo ove stvari za posao. Muž tjedno nosi 10ak košulja, isključivo dugi rukavi, nema šanse da bih ga pustila iz kuće da ih samo rastresem nakon sušilice. Bolest, znam, ali nema mi pomoći. 

Luka ❤

Ptičica
    11. Srpanj 2018. 11:03

Cure, kad vam je prestao onaj osjećaj svaki-čas-ću-dobit-mengu? 

Salatica9192
    11. Srpanj 2018. 11:05

Ja kada izvadim ves, smotam ga, malkice odstoji, onda ga sirim i skupljam i u ormar xD Ne peglam nikad tako odjednom, jer bi se to meni opet u ormaru poguzvalo (jedino ono na vjesalici ne bi). Kada nesto hocu da nosim - ispeglam (imam praznu sobu tu gdje je ormar i sto mi je uvijek razvucen). Bebi planiram sve peglati odmah, i donji ves kada dodje vrijeme za to, a sebi to ne radim :)
    Sve u svemu, mrzim peglati :D i prati sudje, i cistiti,    i kuvati hahahhaa radim zato sto moram haahha, svi muski poslovi su mi zanimljiviji i dosta tog znam uz tatu i sad muza :D

Ana89
    11. Srpanj 2018. 11:13

barbiemama

meni se bebač baš i ne javlja. ili ja to ne znam protumačiti. no, nisam previše opterećena s tim. čitala sam da je normalno da prvorotkinje kasnije osjete. pregled mi je sutra pa se nadam dobrim vijestima.

Možda ti se kao meni bebač smjestio iza 😀

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.