truskawka i pepe prvo sam otisla u Split i bila tamo mislim tri mjeseca i nakon toga nisu ni dva prosla i evo me u Njemackoj. Mislim da je dosta malo ljudi ostalo u Kc :/
Meni nije dobro kad izazovem bebaca. Rasirim noge onako ni za pola metra i s jedne se ljuljam lagano na drugu.Osjecaj je komedija,ali i kasnije mi je komedija dok se malac nagura na nesto 😂 Mislim da ce bit zajeb.n na mamu 😂
Evo mene još u bolnici, došla 07.07. zbog mučnine i povraćanja. To se donekle sredilo ali su mi usput otkrili i beta hemolitičkog streptokoka grupe B u urinokulturi. Dobila intravenozno 3 doze Klimicina i ono najdraže što uz njih ide proljev. Pa ubiti ću se😣
Ajoj Monika :( Ima li naznaka dokad moraš biti u bolnici? Drži se, bolje da si pod kontrolom kad je već tako.
Luka ❤
Evo mene još u bolnici, došla 07.07. zbog mučnine i povraćanja. To se donekle sredilo ali su mi usput otkrili i beta hemolitičkog streptokoka grupe B u urinokulturi. Dobila intravenozno 3 doze Klimicina i ono najdraže što uz njih ide proljev. Pa ubiti ću se😣
Drži seee 😎Mi navijamo za tebe, jaka si ti 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ana i ja sam budna tocno od 5.00, pas me probudio s lajanjem ispod prozora 😐🤨 ali mi je fascinantno kako se nocas uopce nisam budila cak ni na wc i to mi se svidja imam odmah puno vise energije.
Nunii ima ih jos dosta u kc, ali eto dosta ih je i otislo..ali zato se kc sad pocela u nazad par godina dosta razvijati i to mi se jako svidja pa eto mi imamo kucu tu koja stoji prazna pa cemo se fino useliti u nju, zasto ne iskoristiti, usput su mi svi moji u blizini ako mi zatreba pomoc da mi uskoce.
Monika bas mi je zao, drzi se i zelim ti brz oporavak.
❤N i V💙
Monika,
drzi se <3. Neka je sve oke sa bebom, a ovo drugo ce se izdrzati (jest da te ispati :/)
Ja idem na kontrolu hematologu popodne, a do tad dosla kod svojih, ganjam macka i ljencarim :D
Monika izdrzi,sve ce to brzo proc,bolje da si pod nadzorom. Neka je bebica dobro 💞💞💞
Ja sam se isto fino naspavala,vec sam bila u gradu,morala do banke,sad mi je dragi kupio zeljanicu,i vratio se po jogurt jer bi ubila za jogurt 😁😁😁
Drzi se i to ce proc samo da bebica bude dobro ,sve ces zaboravit😉.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro cure,moje spavanje koma i dalje sebe sam ufurala da je tako sto samo mirujem a mozak naucio da sam uvjek u 6 brzini🙄,tako je kakoje .
Moja bebica se redovno javlja ,sad se vec preko stomaka izvana osjeti i mama sretna 😀.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Mame blago vam se kad mozete uzivati u pokretima svojih bebica...ja san 15+2i nista jos nisam osjetila...Prve dvi curke san negdi oko 18 tt i mislimmm 16tt..Mislila san da cu sad i ranije al nista..Nekad se prepadnem je sve ok..Al im kontrolu sl.tj.pa se nadam da je sve u redu...Ali jedva cekammm taj dan i tren da to opet osjetim😙😙😙
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji