Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    11. Srpanj 2018. 11:20

Du bas mi je drago da si dobila radosnicu i potvrdu od hippa 🤗🤗

❤N i V💙

Pticaselicazgst
    11. Srpanj 2018. 11:21

Onda je meni doktorica dala krivu info 🤔 

Koje susilice imate? Planiram to uzet kad dodje bebac, da mi se sve stigne posusit s obzirom da smo zimske bebe 😊

AllieH
    11. Srpanj 2018. 11:26

Mi smo uzeli Samsung perilicu, pa smo onda uzeli i Samsung sušilicu da mi budu komplet kad su već jedna na drugoj  Tražila sam da mi je okej omjer cijene i kvalitete te što dužu garanciju. 
    Zasad sam prezadovoljna i jednom i drugom. Gorenje preskoči, jer su se u zadnje vrijeme užasno pokvarili, a na dobrom glasu su ti Beko, Bosch, Electrolux. Miele, naravno, ali to je već dosta skuplji cjenovni rang. 

Luka ❤

truskawka
    11. Srpanj 2018. 11:28

Pticaselicazgst

Onda je meni doktorica dala krivu info 🤔

Koje susilice imate? Planiram to uzet kad dodje bebac, da mi se sve stigne posusit s obzirom da smo zimske bebe 😊

Najbolje ti je uzeti konedenzacijsku. Za nju ti samo treba uticnica u struju i nakon svakog susenja ocistis mucice sa filtera i ispraznis posudu s vodom. I glavni filter sam ja cistila svakih mjesec do dva..
    E sad koja tocno susilica i marka..ja jos proucavam koju cu, najradije bi uzela najjednostavniju bez previse funkcija jer itako cu koristiti samo jednu funkciju. Imala sam od Indesita najjeftiniju koju mozes naci i ona mi je super bila definitivno, a kao sto sam rekla sad cemo muzek i ja pregovarati koju da uzmemo pa ce sigurno njegovo misljenje prevladati nad mojim 🤣🤣 bit ce to u 9om mj pa ak se sjetim javim koju smo odabrali 😋😋 

I da, kosulje i takve poslovne stvari peglam obavezno, ali vecinom nosimo najobicnije pamucne majce i trenirke i to mi se cak i ne isplati peglati jer je poprilicno sve ravno..ali ako je nesto zguzvano onda to popeglam, naravno..

❤N i V💙

AllieH
    11. Srpanj 2018. 11:40

Da, definitivno kondenzacijsku. 

Luka ❤

Pticaselicazgst
    11. Srpanj 2018. 11:43

Hvala Allie i Truskawka 🤗, deff cu bacit oko sto se sve nudi i probat sad na snizenjima nesto ugrabit.  Ne bi nesto preskupo, ionako ce mi trebat samo 3 mjeseca u godini tako da ne mora bit neka preskupa i nabrijana.  
    Sto se peglanja tice kod nas, mi isto samo kosulje peglamo i eventualno moje haljine koje se trebaju peglati. Ovo drugo ne.. ne da mi se gubit vrijeme na takve stvari 😅

• Kani07
    11. Srpanj 2018. 12:10

AllieH

Hahahahaha. Ma meni je gore to što sam pokupila od mame tu neku pretjeranost. A nastavno na priču sa sušilicom, i ja imam sušilicu, ali meni to nakon šušilice nije ravno, mora biti složeno pod špagu i gotovo. Pogotovo ove stvari za posao. Muž tjedno nosi 10ak košulja, isključivo dugi rukavi, nema šanse da bih ga pustila iz kuće da ih samo rastresem nakon sušilice. Bolest, znam, ali nema mi pomoći.

I kod mene je tako i djeca su poprimila to ,jedino sto ne peglam jesu kuhinjske krpe ,rucnike i dojnji ves koji je ionako pamucni pa ide na 90 jace je to od mene a i 4 nas je oboje radimo i djeca u skolu ne mogu zamislit kaos kad bi peglali po potrebi .

💜Karla💜Nicol💙Anton

Tena92
    11. Srpanj 2018. 12:21

O cure moje drage..vidim da sam ja u namanjoj trudnoci ovdje...jedva cekam da mi doktor u ponedjeljak potvrdi trudnocu i da budem mirnija..
    Nego...posto sam napravila dva testa i oba su bila pozitivna jel imam jos razloga za sumnju u trudnocu?

_lily_0
    11. Srpanj 2018. 12:24
    Evo cure jucer nam je stiglo Nivea
    Evo cure jucer nam je stiglo Nivea

Evo cure i nama je stigla danas Radosnica a jucer Nivea

Pticaselicazgst
    11. Srpanj 2018. 12:30

Meni je samo stigla radosnica.. ostalo cekam 😋 ici cu u bubamaru po poklon kad dobijem karticu, tako su mi rekli 🙂. 
    Kakve ste volje danas? Glavobolje? 
    Meni se nista ne da, i jos me ovaj tamnosmedi iscjedak zeza, svaki tjedan barem jedan dan ja ga imam. 😔 reci cu doktoru u ponedjeljak da bi stvarno voljela ako mozemo nac uzrok. Sve me to plasi i odmah sam cijeli dan nikakva. 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.