Du, znala sam da smo zajedno odbrojavale 😁 e, mene isto sutra ceka mogucnost dozvole za more i odnose. More jedva cekam, odoh odma ba Vis. A odnose..lagala bih kad bi rekla da mi ne fali. Ali isto me strah. Zadnje dvije (neuspjele) sam kravarila nakon odnosa i stvorilo mi je traumu. Srica pa imam savrsenog strpljivog i njeznog muza punog razumijevanja. Ajde necemo crno, ako dr kaze da je u redu- onda je u redu. Jedva cekam sutraaa 🤗🤗🤗 koliko ste bili veliki sa 9+0?
hvala cure na cestitkama Nego da vas pitam, gdje kupujete trudnicke hlace? Ja sam nasla jediino u hm-u neke super skinny,morala sam 2 broja vece uzet.. I nemogu nigdje nac neku tuniku/duzu majicu a da je malo sira, jer ak uzmem veci broj, onda mi sve oko ruku plese i cudno izgleda.
vjerovatno cu ja sad biti crna ovca na ovom forumu ali moja su iskustva sasvim drugacija. ja sam odrasla blizu i maminim i tatinim roditeljima i svakog dana neko bi me od njih ranije "uzimao" iz vrtica, vodio u setnje, na sladolede, lunapark i sl. i to je bio najljepsi period mog djetinjstva. toliko sam uzivala u njihovomsvakodnevnom ucescu u momzivotu i odrastanju da sam odlucila da ostanem u svom rodnom gradu, udam se za susjeda da nam roditelji budu sto blize i isto tako ucestvuju u zivotu nase djece.ne zivim u zajednici ali sam na pet minutaudaljenosti i od jednih i drugih i vidamo se svakodnevno.ponekad sam imznala recida mi neke stvari ne odgovaraju ali uvijek sam obrazlagala razloge zasto je tako i niko se nikada nije naljutio i svi su postovali i moju i muzevu rijec. nakon mog prvog poroda koji je bio kao iz nocne more dvije mame su se podijelile na dnevnu i nocnu smjenu i zaista sam imala vremena da se oporavim i uzivam sa djetetom dok su one obavljale sve redovne poslove i to su uvijek mene pitale kako zelim da ih obavljaju. da se razumijemo ne vodim ja sad neki zivot iz bajke ali vidim da moje dijete raste okruzeno sa mnogo ljubavi i to se mnogo odrazilo na njegov karakter i ponasanje, pun je ljubavi, empatije, topline, nikada ne place i ne zali se i uvijek je nasmijan zato sto zna da pored njega uvijek stoji neko ko mu pruza ljubav i podrsku. i sada da ne ispadne da ga bake i dede ne kvare, kvare ga jer mu ponkad dopustaju da si igra sa stvarima koje ja ne dozvoljavam ili mu dadnu kakav slatkis mimo reda ali ja za to znam i pustim da ga "kvare" jer se sjecam koliko sam ja voljela da me "kvare" i da krsim pravila kada sam bila mala
Ma nisi crna ovca, ja sam imala predivne bake i s mamine i tatine strane.Svojoj mami bi dalla kolko oce da bide s bebom, ona je drugaciji tip osobe od sveki i znam da bi hilo sve kako ja kazem. Ali eto ja ne bi svoju bebu ostavila svekrvi ni na sekundu, jer zivim s njom, znam kakva je. Ne bi joj dala da skuha rucak mom djetetu jer znam na koji nacin kuha i s kakvim namirnicama, jezim se svega.. Neznam kako ce to funkcionirat. Ali moja sveki je godinama bila divna, dok se nisam preselila k njoj, onda tek vidis tude navike, ponasanje, nacin zivota, nacin razmisljanja.
Evo da se pridružim.. mi ne živimo u istom kućanstvu ali smo u istom dvorištu...kuća do kuće...svekar, svekrva,dve šogorice i dva šogora...neki puta je to velika prednost (npr.nemoram trčati za svaku sitnicu u trgovinu) a neki puta katastrofaa (znaju nam u 7 ujutro kucati na vrata i zvati na mobitel da se ustanemo jer dugo spavamo)
Imamo u planu uzeti nešto svoje i odseliti ali je to dugoročni plan..dok to ne bude realizirani strpit ćemo se i potruditi da bude mir :)
A kaj se trudničke odjeće tiče..neznam di ću kupovati jer živim u Ogulinu a tu je izbor trgovina lošiji...
Truskawka tamo negdje za godinu dana 😂 Tesko mi je zbog puta previse,a kasnije i kad bebac dode ne mislim barem 6 mj nikud ic.
Nali ja sam od prije dobila trudnicke i sve su iz hma.Troje mislim su mi malo vece tako da stoje,a dvoje su uske i njih ponekad nosim. Vise sam fan tajica i trenirka. A sto se majica tice iz S sam na M 😂 U New Yorkeru sam uzela one rastezljive i za sad su super. Vjerovatno za dva tjedna ce mi pupak virit van
Du i nali super za preglede i da je sve dobro. I da napokon smijes u moree 😀
Ja sam jučer bila na anomaly scanu i sve je super, doktorica je rekla da je sve kak treba biti prema tjednima trudnoce i napokon smo vidjeli da je dečko 👶
Čestitam na dečku!! 💙
url=https://lilypie.com]
Cestitke na curici ❤❤ a koliki je nuhalni?
A od 2,7 do 3.1..bila sam kod 3 razlicita gin u 3 tjedna. Znam da sam ludaal ono,dok nisam saznala da sam trudna, do 5 tt sam pila puno tableta,sto na recept, sto sam sama neke biljne gluposti pila, nista od tog se ne preporuca u trudnoci..pa sam psihicki koma bila i hvatala me panika i bojala se kako je to utjecalo na bebu. Al eto, ocito nisam nista zeznula.
Ma draga nije ti to uopce velik nuhalni. Do 3 je u granici normale, a ovo 0.1 su mozda i fulali u mjerenju tako da ne sekiraj se..sve je super i uzivaj u bebici svojoj 😘😘
❤N i V💙
Ja sam hlace kupila u lidlu i h&m bas trudnicke, s tim da lidlove bas velicina njihova koja mi je i inace ok, ali h&m su mi trebale broj vece iako su trudnicke...ostalo isto jos nosim tajice, trenirke i ove lagane ljetne s gumicom koje imam od prije i jos za sad stanem u njih.
url=https://lilypie.com]
vjerovatno cu ja sad biti crna ovca na ovom forumu ali moja su iskustva sasvim drugacija. ja sam odrasla blizu i maminim i tatinim roditeljima i svakog dana neko bi me od njih ranije "uzimao" iz vrtica, vodio u setnje, na sladolede, lunapark i sl. i to je bio najljepsi period mog djetinjstva. toliko sam uzivala u njihovomsvakodnevnom ucescu u momzivotu i odrastanju da sam odlucila da ostanem u svom rodnom gradu, udam se za susjeda da nam roditelji budu sto blize i isto tako ucestvuju u zivotu nase djece.ne zivim u zajednici ali sam na pet minutaudaljenosti i od jednih i drugih i vidamo se svakodnevno.ponekad sam imznala recida mi neke stvari ne odgovaraju ali uvijek sam obrazlagala razloge zasto je tako i niko se nikada nije naljutio i svi su postovali i moju i muzevu rijec. nakon mog prvog poroda koji je bio kao iz nocne more dvije mame su se podijelile na dnevnu i nocnu smjenu i zaista sam imala vremena da se oporavim i uzivam sa djetetom dok su one obavljale sve redovne poslove i to su uvijek mene pitale kako zelim da ih obavljaju. da se razumijemo ne vodim ja sad neki zivot iz bajke ali vidim da moje dijete raste okruzeno sa mnogo ljubavi i to se mnogo odrazilo na njegov karakter i ponasanje, pun je ljubavi, empatije, topline, nikada ne place i ne zali se i uvijek je nasmijan zato sto zna da pored njega uvijek stoji neko ko mu pruza ljubav i podrsku. i sada da ne ispadne da ga bake i dede ne kvare, kvare ga jer mu ponkad dopustaju da si igra sa stvarima koje ja ne dozvoljavam ili mu dadnu kakav slatkis mimo reda ali ja za to znam i pustim da ga "kvare" jer se sjecam koliko sam ja voljela da me "kvare" i da krsim pravila kada sam bila mala
Draga nisi ti nikakva crna ovca ovdje..meni je drago cuti da netko ima tako lijepo iskustvo i svaka cast na svemu tome. Neka samo tako i ostane i neka lijepo svi zajedno uzivate u zivotu. Naravno svatko ce napraviti po svojem i ponukan svojim iskustvom. I meni bi bilo najdraze da imam situaciju takvu kao sto ti imas, ali kad na zalost nemam pa eto moram se boriti kako znam i umijem
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji