Dobro jutro cure.
Sretno na pregledima da sve bude super.
Glavobolja i mene vec dva dana muci,zatvor sve sto je prije pomagalo sad ne.🤨
Cure kako vi spavate,ja bas lose spavam nemam nekog razloga ,navecer kasno legnem i zsspim do 4 onda wc i poslije toga nema sanse oci ko klikeri,hormoni me peru i jos sam neurozna od tog nespavanja.
Ni ja nmg zaspat kad idem na wc, nekad u 4, nekad 5 nekad 6 ujutro 😂 i poslije nula bodova od spavanja
Vi ste jos super..ja se probudim u 2 max 3 i dalje nista..ne bi oka sklopila nema sanse..tek oko 6 mozda 🙄
❤N i V💙
Dobro jutro cure.
Sretno na pregledima da sve bude super.
Glavobolja i mene vec dva dana muci,zatvor sve sto je prije pomagalo sad ne.🤨
Cure kako vi spavate,ja bas lose spavam nemam nekog razloga ,navecer kasno legnem i zsspim do 4 onda wc i poslije toga nema sanse oci ko klikeri,hormoni me peru i jos sam neurozna od tog nespavanja.
Ni ja nmg zaspat kad idem na wc, nekad u 4, nekad 5 nekad 6 ujutro 😂 i poslije nula bodova od spavanja
Vi ste jos super..ja se probudim u 2 max 3 i dalje nista..ne bi oka sklopila nema sanse..tek oko 6 mozda 🙄
I ja sam jutros prvo u 2 al sam uspila nekako zaspat kad je dosao muz na more, kad spavam sama onda nema sanse, nekidan sam nocirila od 3 do 6 i onda slomljena cijeli dan poslije
Mene danas ova kisa ubija u pojam, uzasno mi se spava i samo lezim na kaucu kraj maloga dok on gleda crtice, grozna sam znam al nemam snage za igru danas 😭
Jos kasnije moram s njim kod doktora da mu vidi pisu... kozica mu se ne provlaci i prije nekih dva tjedna mu se bilo upalilo od prljavstine koja se skupila ispod kozice. Znaci zafrkne me cim pomislim na to sve... I onda mi stize jos jedna pisa, sve se nadam da je doktor ipak prerano vidio spol pa mozda i pogrijesio 😅 Mozda mi na sljedecem pregledu ipak kaze da je cura pa me postedi ponovno ovih muka po pisi 😅😅
I da, stigao mi jucer jastuk za trudnice s Malog andela, znaci ooogroman je 🤣 Muz se brine kak cemo sad svi stat u krevet haha! Nisam ga jos isprobala jer sam prvo prala navlaku tak da vcrs imamo premijeru, javim dojmove 😬
Joj cure vidim da komentirate spavanje.. evo sve fo danas sam isla spavati oko ponoc a budila se oko 8 (iz dva dizanja po noci zbog piskenja).. a sinoc... Zaspala u 22, probudila se u 8, popila euthyrox i pricekala da doruckujem, legla na kauc i zaspala sve do sad... Ne kuzim kako se to dogodilo 😱 nikad nisam toliko spavala... Jaooooo.
Vjerojatno me jucer umorilo ici na pregled pa prikupit sve pappire i nositi na hzzo sve to za prvi mjesec komplikacija... Ne mogu vjerovat koliko sam spavala
I da, stigao mi jucer jastuk za trudnice s Malog andela, znaci ooogroman je 🤣 Muz se brine kak cemo sad svi stat u krevet haha! Nisam ga jos isprobala jer sam prvo prala navlaku tak da vcrs imamo premijeru, javim dojmove 😬
Moj ga je čak i isprobao haha. Svidio mu se ☺️ Sad se definitivno moram pazit da ne ostanem bez njega 😂😂😂😊. Ima mjesta za svo troje u krevetu kod nas, ni trunke sumnje nije bilo 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Joj cure vidim da komentirate spavanje.. evo sve fo danas sam isla spavati oko ponoc a budila se oko 8 (iz dva dizanja po noci zbog piskenja).. a sinoc… Zaspala u 22, probudila se u 8, popila euthyrox i pricekala da doruckujem, legla na kauc i zaspala sve do sad… Ne kuzim kako se to dogodilo 😱 nikad nisam toliko spavala… Jaooooo.
Vjerojatno me jucer umorilo ici na pregled pa prikupit sve pappire i nositi na hzzo sve to za prvi mjesec komplikacija… Ne mogu vjerovat koliko sam spavala
Ja sam se za prvi mjesec komplikacija živa namučila jer, gospoda iz moje firme nisu ni znali što da šalju s obzirom na status stalnog sezonca. Pa triput nije valjalo. Pa sam im proslijedila mail od tete sa šaltera da se s njom natežu 😀. Rekla sam dosta, nećete me više vozati...
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Moj ga je čak i isprobao haha. Svidio mu se ☺️ Sad se definitivno moram pazit da ne ostanem bez njega 😂😂😂😊. Ima mjesta za svo troje u krevetu kod nas, ni trunke sumnje nije bilo 😂😂
Ja sam vec ostala bez njega🤣🤣🤣🤣🤣 vise je kod njega nego kod mene 😂😂😂
Haha kod nas nas vec ima troje + jastuk + moj rastuci trbuh 😂 ali nema veze, uzivamo u stiskanju 🤣 Nekad mi bude tlaka preko noci kad me stisnu muz s jedne a mali s druge strane ali ne bih mijenjala taj osjecaj kad me malac u snu zagrli za nista na svijetu 😍😍 Tak da jedva cekam da i bebac dode i malo poraste pa da i on moze k nama na mazenje 😂
Ja sam vec ostala bez njega🤣🤣🤣🤣🤣 vise je kod njega nego kod mene 😂😂😂
Da i moj je reko zasto nisam i njemu uzela jedan 😂😂 Vec se nabrijao da ga on preuzima kad rodim 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji