Ja pijem kavu, malu šalicu i odmah idem na wc. Pijem i magnezij, ženska u ljekarni mi je preporučila od biolectre. Čitala sam da su ga uzimale i neke trudnice nakon poroda, spasio ih je.. Jedem češće a manje.. Meni je bio period od 4 tjedna kad nisam mogla normalno na wc, sad u zadnje vrijeme idem redovito. Možda je jednostavno takva faza u trudnoći.
Ajme kad vidim da vam piše 17-18 tjedana u tickeru dolje mislim se ajme gdje sam ja od toga! Nekako se još ne mogu opustiti i kao da mi to nije to. Premalo simptoma valjda pa se stalno brinem jel sve ok.
Luka ❤
Dobro jutro cure.
Sretno na pregledima da sve bude super.
Glavobolja i mene vec dva dana muci,zatvor sve sto je prije pomagalo sad ne.🤨
Cure kako vi spavate,ja bas lose spavam nemam nekog razloga ,navecer kasno legnem i zsspim do 4 onda wc i poslije toga nema sanse oci ko klikeri,hormoni me peru i jos sam neurozna od tog nespavanja.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ajme kad vidim da vam piše 17-18 tjedana u tickeru dolje mislim se ajme gdje sam ja od toga! Nekako se još ne mogu opustiti i kao da mi to nije to. Premalo simptoma valjda pa se stalno brinem jel sve ok.
I meni je stvarno, sljedeći tjedan kad napunimo 18 tjedan ulazim u 5 mjesec trudnoće!!!!!😍😍 kud prije, vrijeme leti 😊😊
Ne brini brzo ćeš i ti doći na naše 😊😊 taman si 12 tjedan, možeš se lagano opustiti. Najgori period je prošao, bebama treba malo hormona sreće i pozitive da nam brže rastu ❤
Uh tacno i ja kad pogledam te vase tjedne pitam se da li cu docekati, nadam se da ce sve biti u redu s nasim mrvicama. Ali opet kao da sam jucer bila 6 tjedana i stavljena na mirovanje a evo vrijeme mi opet brzo proslo evo me na pragu 12-tog :)))
Cure, koji kalcij biste preporučile? Razmišljam se da i njega uvedem.
Kalcijev citrat je najbolji oblik jer se najbrze apsorbira. Cesto imas one kombinacije kalcij+mg+vitamin D. Provjeri sastav prenatala koje pijes da ne bi unosila nesto duplo.
I ako pijes zeljezo onda kalcij treba s razmakom od barem 2 sata jer on umanjuje apsorpciju zeljeza.
Dobro jutro cure.
Sretno na pregledima da sve bude super.
Glavobolja i mene vec dva dana muci,zatvor sve sto je prije pomagalo sad ne.🤨
Cure kako vi spavate,ja bas lose spavam nemam nekog razloga ,navecer kasno legnem i zsspim do 4 onda wc i poslije toga nema sanse oci ko klikeri,hormoni me peru i jos sam neurozna od tog nespavanja.
Ni ja nmg zaspat kad idem na wc, nekad u 4, nekad 5 nekad 6 ujutro 😂 i poslije nula bodova od spavanja
Naši tjedni se čine daleko, ali nisu 😆. Samo je u trbuhu razlika nebo i zemlja od 12 i npr. 17. tjedna. U 12. su mi se još nazirali trbušni mišići kad bi se ispuhao. Sad više nema, bubice već ubrzano rasti 🤗😍😍 I svakako sam manje raspoloženja mijenjala 😊😊😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure, koji kalcij biste preporučile? Razmišljam se da i njega uvedem.
Kalcijev citrat je najbolji oblik jer se najbrze apsorbira. Cesto imas one kombinacije kalcij+mg+vitamin D. Provjeri sastav prenatala koje pijes da ne bi unosila nesto duplo.
I ako pijes zeljezo onda kalcij treba s razmakom od barem 2 sata jer on umanjuje apsorpciju zeljeza.
Miranda, pa koji je blagoslov imati tebe na temi!
Luka ❤
Evo sastav prenatala pa ako ti se da prokomentirati smijem li tu kombinaciju što si gore navela.
Sastojci u dvije kapsule (dnevna doza):
Vanjska kapsula:
- riblje ulje 600 mg
- EPA 50 mg
- DHA 250 mg
Unutarnja kapsula:
- vitamin B6 2,6 mg
- Folna kiselina 400 mcg
od toga pteroilglutaminska kiselina (folacin) 200 mcg
(6S)-5-metiltetrahidroformna kiselina, sol glukozamina (5-MTHF-glukozamin) 200 mcg
- Vitamin B12 2,5 mcg
- Vitamin D3 10 mcg
- Vitamin E 12 mg
- Magnezij 60 mg
- Jod 150 mcg
- Željezo 14 mg
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji