Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iamhappy
    27. Lipanj 2018. 11:23

Kani07

iamhappy

jutro drage moje.
    kontrolu sam obavila danas, 10 +3, srce kuca, sve je ok.
    kontrola mi je na 12 tjedan, rekao da će obaviti sva mjerenja.
    iskreno zaboravila sam šta sve ide onda. :-)
    imam 37 g., pa sam iskreno malo i zabrinuta.
    Šta ste sve vi obavljali s 12 tjedana?

Dobro dosle nove cure😀,i meni je 37 i odbila sam dodatne pretrage,ali dosta je cura radilo pa ce ti se javit,samo pozitivno i bit ce sve ok😀.Mi smo neki dan rekli nasim da sam trudna i reakcija je bila ono znas li ti koliko godina imas.Svjesna sam rizika ali to vise nije pravilo nikakvo s anomalijama i defektom radaju djecu i mame u dvadesetim i ako ce mo iskreno uvjek moze poc nesto po zlu i na to mi ne mozemo utjecati nego dragi Bog.I ja se bas ne osjecam staro 😂😂😂

ja sam čekala pregled ovaj da mogu reći svojima. 
    znaju neki frendovi, ali starcima nisam rekla. 
    tako da mi je danas plan im reći i mislim da će tako isto reagirati, još plus jer sam rastavljena imam 2 djece i u vezi sad 3 godine, pa će biti malo više upitnika. ali šta da radim. :-))

Ana89
    27. Lipanj 2018. 11:26

iamhappy

Kani07

iamhappy

jutro drage moje.

Dobro dosle nove cure😀,i meni je 37 i odbila sam dodatne pretrage,ali dosta je cura radilo pa ce ti se javit,samo pozitivno i bit ce sve ok😀.Mi smo neki dan rekli nasim da sam trudna i reakcija je bila ono znas li ti koliko godina imas.Svjesna sam rizika ali to vise nije pravilo nikakvo s anomalijama i defektom radaju djecu i mame u dvadesetim i ako ce mo iskreno uvjek moze poc nesto po zlu i na to mi ne mozemo utjecati nego dragi Bog.I ja se bas ne osjecam staro 😂😂😂

tako da mi je danas plan im reći i mislim da će tako isto reagirati, još plus jer sam rastavljena imam 2 djece i u vezi sad 3 godine, pa će biti malo više upitnika. ali šta da radim. :-))

Moja majka je drugu sestru rodila sa skoro 40. Mala je rođena zdrava i velika beba, sad je u svibnju napunila 20. Bez straha samo 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    27. Lipanj 2018. 11:29

iamhappy

Kani07

iamhappy

jutro drage moje.

Bitno je sta ti hoces i da ste ti i bebica dobro,ja imam dvije velike cure a i cure i mi vec dugo smo htjeli jos jednog bebaca nije nam uspjelo prije😀i samo da sve bude ok a da mi se kosa dize na glavi kad mi spomenu god je ,osjetljiva sam i hormoni me pucaju .

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    27. Lipanj 2018. 11:43

Nuni, iskrene cestitke. Nek bude bajkovito uvijek kao i danas 😘
    Nove cure, dobrodosle. Neka nas ima 😉
    Vi sto vam pametuju, sve stjerajte u ... po kratkom postupku. Trudne ste VI u SVOM zivotu.
    E jesam nabrusena, u 1ipo sam u ginica pa imajte razumijevanja 😑

Pticaselicazgst
    27. Lipanj 2018. 11:43

Kombinirani cure odbijaju jer nije baš pouzdan i može dati lažno pozitivne rezultate i onda se žene brinu bespotrebno cjelu trudnoću. Mogu se radit testovi nifty i harmony samo su oni skupi cca 4000kn i pouzdanost i točnost im je skoro 100posto. On ti može izmjeriti nuhalni i već po tome vidit jel ima indikacija za ove druge testove.  Nama je prije niftija mjerio nuhalni i on je bio uredu i rekao da očekuje da i nifty bude u redu.  Tako je i bilo. 

Mina93
    27. Lipanj 2018. 11:56

Ana89

Dobrodošle sve nove curke! Opet sam zaspala u međuvremenu 😆. Hoće to ☺️😊
    Pitanje: imam doma 0.75 l soka od aronije, od nekog OPG-a. Da li je on dobar za željezo? Ne izgleda privlačno, ali sve da izbjegnem heferol 😉

Aronija je najbolja za zeljezo al je dnevna doza kao alkohol 003 😁

Pikica89
    27. Lipanj 2018. 11:56

Ajme nema me par dana hahha vec sam se pogubila...evo mi smo na malom go u lici u prirodi pa vam šaljemo 😘😘😘 

• Kani07
    27. Lipanj 2018. 12:01

Ptičica

Nuni,iskrene cestitke. Nek bude bajkovito uvijek kao i danas 😘
    Nove cure, dobrodosle. Neka nas ima 😉
    Vi sto vam pametuju, sve stjerajte u … po kratkom postupku. Trudne ste VI u SVOM zivotu.
    E jesam nabrusena, u 1ipo sam u ginica pa imajte razumijevanja 😑

😂😂😂😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    27. Lipanj 2018. 12:03

iamhappy

Pticaselicazgst

iamhappy

jutro drage moje.

Super za pregled 😊mjerit će nuhalni nabor i dat ti uputnice da vadiš krv, briseve itd.. Ne znam jeste li dogovarali kombinirani probir koji uključuje mjerenje nuhalnog nabora plus vađenje krvi.

nismo ništa dogovarali, rekao je samo mjerenje.
    u prošle dvije trudnoće nisam išla na kombinirani.
    iskreno ni ne znam šta sve se radi,ali vidim da ga dosta cura odbija.

Radi se uzv i vadi se krv, kao sto je neko vec komm, nisu 100% rezultati pouzdani zato neko odbija, a neko si poslozi tako u glavi da i ako nesto ne bude ok svejedno zeli zadrzat dijete pa ni ne zeli otic, a neko ide na nifty ako sumnja na neke probleme ili ako ima vec nekog u obitelji ili ako ima odredjeni br godina.  Rezultati koje dobijes sa komb su u omjerima i prikazano ti je koliki rizik imas od mogucih anomalija  moze se radit privatno ili u bolnici

Mina93
    27. Lipanj 2018. 12:04

Nuni sretnooo :) 
    Maggie sretna godisnjica :)
    Barbie uzivaj na moru, sutra bi trebala bura smanjit napokon pa onda i mi uzivamo do kraja vikenda 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.