Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    27. Lipanj 2018. 05:44

Dobro jutro trudnice 😘 05:37 je, ali nema veze, probudilo me iz nekog čudnog sna.
    Uhvatila me vučja glad sinoć u 23, toliko da mi je bila muka. Jela sam neke krekere sa maslinama. Više mi se sviđaju odvojeno, ali tako kasno glad ne pita. 
    I sve je bilo divno dok me nije u tri probudilo grčenje u lijevoj nozi, tj. stopalu. Pored svog magnezija 😆.  Al' ok, zaspala sam. I opet ću. 
    Jučer sam dvaput osjetila kao neke nove vibracije, koje su trajale kratko i prošle. Bebon mi se javlja .Još ih teško razabiremo od drugih pojava, ali kad su očite su očite 😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

m.girl6
    27. Lipanj 2018. 06:13

Jutrooo i ja sam budna, tj. Nisam ni zaspala od kad mi je muž otišao raditi prije 5.
    Nervozna sam i blago živčana zbog sutrašnjeg pregleda kod Kosa, bas se bojim kaj će mi reci, jel je sve u redu s bebom. 😍
    Daj mi recite cure koje ste koristile utrogestane, do kojeg tjedna ste ih stavljale, pročitala sam negdje do 12. tt. Nadam se da vise neću ni morati jel sad sam u 12.
    Ajme sto sam gladna, Morat cugu kuhinju složiti sendvič 😬🙈

Noa 💙

Ana89
    27. Lipanj 2018. 06:29

m.girl6

Jutrooo i ja sam budna, tj. Nisam ni zaspala od kad mi je muž otišao raditi prije 5.
    Nervozna sam i blago živčana zbog sutrašnjeg pregleda kod Kosa, bas se bojim kaj će mi reci, jel je sve u redu s bebom. 😍
    Daj mi recite cure koje ste koristile utrogestane, do kojeg tjedna ste ih stavljale, pročitala sam negdje do 12. tt. Nadam se da vise neću ni morati jel sad sam u 12.

Ne znam za ultriće, ali Duphaston( 2*1) još pijem po preporuci liječnika, za održavanje progesterona na razini. Nema štete u tome, zovu ga čuvar trudnoće. A mislim da i ultrići imaju istu svrhu, ali neka ti cure koje ih koriste bolje objasne.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    27. Lipanj 2018. 06:56

Jutro cure evo i ja sam budna,moram nalaze ic vadit. Kod nas kisa pada,pod dekicom je milina 😍

• Kani07
    27. Lipanj 2018. 06:57

m.girl6

Jutro cure,i kod mene slabo spavanje,utrogestan od 13 tjedna postepeno samanjujem,dr kaze poslije 12 tjedna nema bas neke koristi jer posteljica preuzima proizvodnju progesterona,ali ga ne smije naglo iskljucit svaki tjedan smanjujem tako da bi jos tjedan trebala po jedan onda ne vise ali u pon mi je kontrola pa budemo vidili.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Nunii
    27. Lipanj 2018. 07:31

Evo i mene budne od 6 i nesto sitno. Probudio me mjehur.
    Danas imamo maticara u podne. Ne osjecam se nervoznom i nemam pojma zasto ne mogu spavati dalje 😈

Moj bejbison voli grliti mjehur,zeludac i imam osjecaj lijevi jajnik 😂 Uglavnom je dobar i par dana nisam imala zelje za nekom posebnom hranom,ali bitno da nije mljeveno ili piletina.

luks
    27. Lipanj 2018. 07:40

m.girl6

ja sam koristila utrogestan, dr je rekla da do kraja potrošim kutiju i to je to, to je bilo taman s 12 tt.
    ma, i ja sam ih se jedva čekala rješit al  isto sam nekako malo "sigurnija" bila s njima hahaha 

Lovre

luks
    27. Lipanj 2018. 07:41

Nunii

Evo i mene budne od 6 i nesto sitno. Probudio me mjehur.
    Danas imamo maticara u podne. Ne osjecam se nervoznom i nemam pojma zasto ne mogu spavati dalje 😈
    Bakina bff radila tortu po mom opisu i iznenadila me. Lijepo i fino mi izgleda,ali slatko me bas i ne privlaci. Vise se veselim kuhanoj junetini i hren sosu + janjetina kasnije 😇
    Moj bejbison voli grliti mjehur,zeludac i imam osjecaj lijevi jajnik 😂 Uglavnom je dobar i par dana nisam imala zelje za nekom posebnom hranom,ali bitno da nije mljeveno ili piletina.

sretno danas :)

Lovre

AllieH
    27. Lipanj 2018. 07:49

Meni je moja rekla da ćemo ih držati do nekog 16tt. Utrogestane je otprilike slično kao Duphaston, samo malo jači (ako sam dobro skužila). Ja sam na dozi 3x2 i meni osobno nije prevelika tlaka, ali naravno da će biti lakše kad ga se riješim. 

Nunii, sretno danas! 

Luka ❤

Timi95
    27. Lipanj 2018. 07:55

Hocu.. ali promijenit cu gin, ovaj drzavni nije dobar. Jako su bezobrazni i bas ih briga.. isla sam na pregled, samo da vidim dal je sve okej i rekao je daa se vidi o tjt. Nista mi vise nije rekao.. a zvat cu privatnu gin i tamo ici na preglede.. bit cu sigurnija.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.