Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    27. Lipanj 2018. 09:08

Nuni lijepo se provedite i proveselite i cestitam od srca 😘😘

❤N i V💙

• Kani07
    27. Lipanj 2018. 09:20

Nuni nek je sretno i veselo!😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

Blaza26
    27. Lipanj 2018. 09:24

Tribe dobro nam dosla. Ti si skoro na pola,cestitke na seki 😍 zelim ti skolsku trudnocu i porod bez ikakvih problema

Bruna92
    27. Lipanj 2018. 09:28

Nuni, sretno danas! 😊
    Tribe, dobro nam dosla 😊😊

m.girl6
    27. Lipanj 2018. 09:29

Curke moje, hvala vam svima na savjetima i iskustvima, sutra ću pitati dr.Kosa za te utrogestane, za kupanje u toplicama i spolne odnose (s obzirom da smo iz ICSI-ja mislim da odnosi nisu baš preporučljivi, a ionako nam je beba na prvom mjestu sada pa ćemo se strpiti, hihi).
    Nunii čestitam od srca i lijep porvod želim. 
    aaaaaa barbiemama, baš ti zavidim, predivan prizor, uživaj i neka ti bude lijepo vrijeme 

Noa 💙

Maggie85
    27. Lipanj 2018. 09:43

Ja sam pri kraju 19. tjedna i još sam na utrogestanima 3x2, i bit ću barem još 10-ak dana do pregleda. I ja sam se nadala da ćemo ih ukinuti nakon 12. tj., ali figu, ništa. Sad kad vidim da je Manuelli rekao doktor do kraja trudnoćne, ufff... još mi je gore. Neki dan sam zezala frendice kako je super ne imati menstruaciju, ali ovo je zapravo još gore, svaki dan čačkam dolje, a kad je m, onda samo par dana mjesečno tamponi i to je to. Rugala se sova sjenici!!
    Nunii, čestitke!! Imat ćemo isti dan vjenčanja. Nama je baš danas 3. godišnjica braka. Bila sam vrijedna jučer i napravila nam monte tortu. Nju smo imali i na svadbi kao mladenačku tortu. Stavim vam fotku poslije, baš me zanima presjek; nisam ju duuuugo radila.
    A ova vaša baš divno izgleda! I ja glasam za barem jednu fotku mladenaca. :)

tribe
    27. Lipanj 2018. 09:46

blaza.14b i bruna92 hvala na dobrodoslici, cini mi se da sam prva na popisu zimskih beba a kako imam tendenciju da se ranije poradam mozda budem i prva na spisku porodilja i a vama zelim lijepe i lagane trudnoce kao sto je moja i mirnu i poslusnu djecu kao sto je moj deckic

du1988
    27. Lipanj 2018. 09:54

nunii cestitke i uzivajte u svom danu!
    tribe 🤗🤗 joj ja se utrica vise grozim, a sve mi se cini da cu ih dosta dugo koristiti, ali vidjet cemo...bas sam citala vasu raspravu o dnevnim uloscima, ja bez njih ne mogu jer bi mogla svakih 5 min mijenjati gacice. Jedino po noci sto bi rekli ameri -i'm going commandos 😂😂

url=https://lilypie.com]

• petra.j
    27. Lipanj 2018. 10:10

Veliki pozdrav svima 😉 i ja vam se prikljucujem, ako sve bude u redu i ja cu dobiti zimsku bebu, trenutno smo 12+2 po uzv kao za tjedan dana veca.
    Moja trudnoca od pocetka popracena je povremenim mucninama koje su sada vec slabije, imala sam hematom pa sam na utrogestanima, a ovaj tjedan nam je i uocena spustena posteljica pa cemo vidjeti kako ce se ona dalje ponasati.
    Sve u svemu, samo zelim zadrzati bebu i bar u osmom mjesecu lezati na plazi u hladu i osluskivati more 😂😄

Bruna92
    27. Lipanj 2018. 10:15

Petra.j dobrodosla nam i ti 😊 samo pozitivne misli i bit ce sve u redu 😊
    Sve nas je viseeee ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.