Dobrodošle sve nove curke! Opet sam zaspala u međuvremenu 😆. Hoće to ☺️😊
Pitanje: imam doma 0.75 l soka od aronije, od nekog OPG-a. Da li je on dobar za željezo? Ne izgleda privlačno, ali sve da izbjegnem heferol 😉
Aronija je najbolja za zeljezo al je dnevna doza kao alkohol 003 😁
Još bolje 😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobrodošle sve nove curke! Opet sam zaspala u međuvremenu 😆. Hoće to ☺️😊
Pitanje: imam doma 0.75 l soka od aronije, od nekog OPG-a. Da li je on dobar za željezo? Ne izgleda privlačno, ali sve da izbjegnem heferol 😉
Aronija je najbolja za zeljezo al je dnevna doza kao alkohol 003 😁
Još bolje 😆
Zato je i najskuplja al s obzirom na tu dozu traje dugo pa nije problem i ja sam razmisljala da je kupim 😊
Kombinirani cure odbijaju jer nije baš pouzdan i može dati lažno pozitivne rezultate i onda se žene brinu bespotrebno cjelu trudnoću. Mogu se radit testovi nifty i harmony samo su oni skupi cca 4000kn i pouzdanost i točnost im je skoro 100posto. On ti može izmjeriti nuhalni i već po tome vidit jel ima indikacija za ove druge testove. Nama je prije niftija mjerio nuhalni i on je bio uredu i rekao da očekuje da i nifty bude u redu. Tako je i bilo.
a di si radila nifty test u zagrebu, kad je rezultat gotov? za koliko dana?
mozda postoji na rate placanje, baš je puno. :-(
Kombinirani cure odbijaju jer nije baš pouzdan i može dati lažno pozitivne rezultate i onda se žene brinu bespotrebno cjelu trudnoću. Mogu se radit testovi nifty i harmony samo su oni skupi cca 4000kn i pouzdanost i točnost im je skoro 100posto. On ti može izmjeriti nuhalni i već po tome vidit jel ima indikacija za ove druge testove. Nama je prije niftija mjerio nuhalni i on je bio uredu i rekao da očekuje da i nifty bude u redu. Tako je i bilo.
a di si radila nifty test u zagrebu, kad je rezultat gotov? za koliko dana?
mozda postoji na rate placanje, baš je puno. :-(
Ja sam radila u Splitu. Maggie85 je radila u Zagrebu u poliklinici Sunce, nalaz je za 8 dana. Možda najbolje da nazoveš i pitaš da li daju na rate.
U Splitu sam mogla na rate ali je onda bilo skuplje za cca 10 posto, mi smo platili gotovinom. Inače je nifty 4400 kn. Naprave ti uzv i onda daš krv, ne moraš bit nataste.😀
IVF poliklinika u Babonicevoj 121 radi sve te testove i cijene su mislim da iste kao i svagdje i mislim da se moze i na rate.
❤N i V💙
IVF poliklinika u Babonicevoj 121 radi sve te testove i cijene su mislim da iste kao i svagdje i mislim da se moze i na rate.
tnx. zvat ću da provjerim.
Cure, a da li ste vi radile briseve i papu i da li planirate?
Ja nesto gledam, meni je sinoc ginekolog uzeo cervikalni i vaginalni bris samo... Papu nije (ne znam sto se sama ne sjeti da kazem, jer zbog ranice bih trebala bas sad ponoviti), i nema ciljanih briseva (Mikroplazma, Ureaplazma i Hlamidija), a oni su najbitniji, mislim da mogu neku dramu da naprave... A nisam rada da opet me cacka dole bez neke bas bas potrebe (meni je bas bolno to uvijek plus sad taj polip cervikalni, nije bas za cackanje)...
Cure, a da li ste vi radile briseve i papu i da li planirate?
Ja nesto gledam, meni je sinoc ginekolog uzeo cervikalni i vaginalni bris samo… Papu nije (ne znam sto se sama ne sjeti da kazem, jer zbog ranice bih trebala bas sad ponoviti), i nema ciljanih briseva (Mikroplazma, Ureaplazma i Hlamidija), a oni su najbitniji, mislim da mogu neku dramu da naprave… A nisam rada da opet me cacka dole bez neke bas bas potrebe (meni je bas bolno to uvijek plus sad taj polip cervikalni, nije bas za cackanje)…
Mene je pitao da li smo radili papa test, a onda je to odbacio kao, mah sad ti to ne treba. Ako mi ovi dr. u Ri ne kažu, i ne budem.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
tnx. zvat ću da provjerim.
Np. Evo ti broj +38514678600 rade od 8 do 14 svaki radni dan. Ali javljaju se i poslije radnog vremena ovisi ko je dezuran pa ak se javi dr onda on mozda nece znati tocne cifre i sve to pa ce ti reci da nazoves u radno vrijeme da dobis sestre. Ja ih vec imam na brzom biranju kolko ih zovem stalno 🤣🤣
❤N i V💙
Meni je radio i papu i briseve, sve je u redu. Pa šta nisu cervikalni brisevi na klamidiju,ureaplazmu itd.. Ja sam dobila nalaze za to. 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji