Jutro! 😘
I ja sam do 12tt bila na Duphastonu. I jedan i drugi su progesteron, samo drugacija doza.
Nunii sretno danas! Lijepa je torta 😍
Moja pizza je sinoc stigla tek nakon sat i po, nisam ih omela u gledanju utakmice 🙈 Dostavio ju je neki stari čiko pa mi ga je jos bilo i zao 🙈
Hocu.. ali promijenit cu gin, ovaj drzavni nije dobar. Jako su bezobrazni i bas ih briga.. isla sam na pregled, samo da vidim dal je sve okej i rekao je daa se vidi o tjt. Nista mi vise nije rekao.. a zvat cu privatnu gin i tamo ici na preglede.. bit cu sigurnija..
Svejedno ti socijalni ginekolog mora pisati komplikacije, ne moze privatni.
I trudnoca je premala da bi ti rekao ista vise zasad, za par tjedana ce se vise vidjeti.
Ja sam koristila Utrice do 13og tjedna..od 12og sam se skidala. Dva dana samo 2 puta dnevno i onda 3 dana jednom dnevno i taman potrosila kutiju i to je to. Inace sam ga trosila 3x2.
❤N i V💙
Evo i mene budne od 6 i nesto sitno. Probudio me mjehur.
Danas imamo maticara u podne. Ne osjecam se nervoznom i nemam pojma zasto ne mogu spavati dalje 😈
Bakina bff radila tortu po mom opisu i iznenadila me. Lijepo i fino mi izgleda,ali slatko me bas i ne privlaci. Vise se veselim kuhanoj junetini i hren sosu + janjetina kasnije 😇
Moj bejbison voli grliti mjehur,zeludac i imam osjecaj lijevi jajnik 😂 Uglavnom je dobar i par dana nisam imala zelje za nekom posebnom hranom,ali bitno da nije mljeveno ili piletina.
Sretno! Čestitke na udaji 😍 Moja bebica također voli sve navedeno stiskati. Neka stišće 😍😍Zlato mamino .
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Meni je rekao do kraja trudnoce da cu ih koristiti (utrogestan 2x2)😏
Tamsi svejedno moras kod drzavnog da ti vodi bolovanje.
Nuni sretno danas,torta je divna, nadam se bar jednoj slicici mladenaca 😊😊
Barbie uzivaj na moru za nas koji ne smijemo😉
Di si otisla na more?
jutro i pozdrav s mora 😘
Nunii, sretno danas ❤️
Uf Barbie uzivaj,nadam se da ce i mene pustiti na odmor😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
pozdrav dame i buduće mame, pridružujem vam se u 19 nedjelji (tek), termin je 19.11.2018. i moj sincic koji nema pune dvije godine (zajedno sa nama) čeka malu seku
Sortiraj odgovore
Najstariji