Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    27. Lipanj 2018. 07:56

Jutro! 😘
    I ja sam do 12tt bila na Duphastonu. I jedan i drugi su progesteron, samo drugacija doza. 
    Nunii sretno danas! Lijepa je torta 😍
    Moja pizza je sinoc stigla tek nakon sat i po, nisam ih omela u gledanju utakmice 🙈 Dostavio ju je neki stari čiko pa mi ga je jos bilo i zao 🙈 

Miranda
    27. Lipanj 2018. 07:58

Tamsi

Hocu.. ali promijenit cu gin, ovaj drzavni nije dobar. Jako su bezobrazni i bas ih briga.. isla sam na pregled, samo da vidim dal je sve okej i rekao je daa se vidi o tjt. Nista mi vise nije rekao.. a zvat cu privatnu gin i tamo ici na preglede.. bit cu sigurnija..

Svejedno ti socijalni ginekolog mora pisati komplikacije, ne moze privatni. 
    I trudnoca je premala da bi ti rekao ista vise zasad, za par tjedana ce se vise vidjeti. 

truskawka
    27. Lipanj 2018. 08:01

Ja sam koristila Utrice do 13og tjedna..od 12og sam se skidala. Dva dana samo 2 puta dnevno i onda 3 dana jednom dnevno i taman potrosila kutiju i to je to. Inace sam ga trosila 3x2. 

❤N i V💙

Ana89
    27. Lipanj 2018. 08:03

Nunii

Evo i mene budne od 6 i nesto sitno. Probudio me mjehur.
    Danas imamo maticara u podne. Ne osjecam se nervoznom i nemam pojma zasto ne mogu spavati dalje 😈
    Bakina bff radila tortu po mom opisu i iznenadila me. Lijepo i fino mi izgleda,ali slatko me bas i ne privlaci. Vise se veselim kuhanoj junetini i hren sosu + janjetina kasnije 😇
    Moj bejbison voli grliti mjehur,zeludac i imam osjecaj lijevi jajnik 😂 Uglavnom je dobar i par dana nisam imala zelje za nekom posebnom hranom,ali bitno da nije mljeveno ili piletina.

Sretno! Čestitke na udaji 😍 Moja bebica također voli sve navedeno stiskati.  Neka stišće 😍😍Zlato mamino .

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Manuella
    27. Lipanj 2018. 08:29

Meni je rekao do kraja trudnoce da cu ih koristiti (utrogestan 2x2)😏

barbiemama
    27. Lipanj 2018. 08:40

jutro i pozdrav s mora 😘

Nunii, sretno danas ❤️

Blaza26
    27. Lipanj 2018. 08:54

Tamsi svejedno moras kod drzavnog da ti vodi bolovanje. 
    Nuni sretno danas,torta je divna, nadam se bar jednoj slicici mladenaca 😊😊 
    Barbie uzivaj na moru za nas koji ne smijemo😉
    Di si otisla na more? 

• Kani07
    27. Lipanj 2018. 09:02

barbiemama

jutro i pozdrav s mora 😘

Nunii, sretno danas ❤️

Uf Barbie uzivaj,nadam se da ce i mene pustiti na odmor😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    27. Lipanj 2018. 09:02

Nuni, 
    neka je sa srecom :-*****
    Barbie, 
    <3 razglednica :))) 

tribe
    27. Lipanj 2018. 09:07

pozdrav dame i buduće mame, pridružujem vam se u 19 nedjelji (tek), termin je 19.11.2018. i moj sincic koji nema pune dvije godine (zajedno sa nama) čeka malu seku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.